×

Shkapërderdhje shkronjash

Shkapërderdhje shkronjash

· 67 · 6909

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
ne: 24-06-2005, 09:37:12
Dealeaksnr  Ojgak.............. Kengetar shqiptar

« Editimi i fundit: 24-06-2005, 10:57:03 nga Irenis »

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#1 ne: 24-06-2005, 09:40:52
Aleksander Gjoka


 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#2 ne: 24-06-2005, 09:48:01
Laesami Lonjako -------> Kengetar nga Maqedonia. ;)


P.S--Kerko ne google.com dhe te shikosh.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#3 ne: 24-06-2005, 10:20:45
Spo kerkoj fare ne google se e gjeta fare lehte Gjumashi.


Selami Kolonja

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#4 ne: 24-06-2005, 10:22:14

Roleona  Pjauki....kengetare

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#5 ne: 24-06-2005, 10:24:13
Spo kerkoj fare ne google se e gjeta fare lehte Gjumashi.Veq nje "a" teper paske vene.


Selami Kolonja

 • Postime: 45
 • Gjinia: Mashkull
Arjet2005
#6 ne: 24-06-2005, 10:25:19
Leonora Jakupi

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#7 ne: 24-06-2005, 10:53:16
Po hap një lojë të re të ngjashme me anagramet.
Vetëm se këtu nuk është e thënë të krijohen fjalë të reja por vetëm shpërndarje të shkronjave.
Në mesin e atyre shkornjave të shpërndara do të gjejmë emra personalitetesh nga fusha të ndryshme.
Postimet te anagramet që i përgjigjen kësaj loje i zhvendosa këtu.

ISHOLLA DENOLLA

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#8 ne: 24-06-2005, 10:57:07
A behet fjale per artist,kengetar apo cka?

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#9 ne: 24-06-2005, 10:58:48
Është këngëtare.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#10 ne: 24-06-2005, 11:00:55
Edona Llalloshi. :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#11 ne: 24-06-2005, 11:04:49
Je shumë e saktë Elektra. :)
Vazhdo tash ti shkapërderdhi shkronjat veç mos i ço larg që të mos mund t'i shohim. ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#12 ne: 24-06-2005, 12:49:22


MEMIUBFEHKI.....AKT OR KOSOVAR

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#13 ne: 24-06-2005, 12:57:58
Bekim Fehmiu

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#14 ne: 24-06-2005, 13:08:31
Bukur Gjumashi.Pse nuk vazhdon me tjeter anagram?

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#15 ne: 24-06-2005, 13:12:28
Lokonja Lasemi---->Kengetar nga Maqedonia.P.S--Rradhen tjeter rapostoni postimet e fshira!

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#16 ne: 24-06-2005, 13:13:59
Selami Kolonja.


 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#17 ne: 24-06-2005, 13:55:45


ASçUE BKE.....ESHTE SPIKERE.

 • Postime: 45
 • Gjinia: Mashkull
Arjet2005
#18 ne: 24-06-2005, 13:58:04
Beka Suce          

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#19 ne: 24-06-2005, 14:02:12
Jo Zorro. Jojo:

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#20 ne: 24-06-2005, 14:10:02
Elektra, nuk je duke bërë anagrame.
ASçU dhe BKE nuk janë fjalë apo jo?
Besa çeku.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#21 ne: 24-06-2005, 14:12:45
Siner je i sakte. :)
« Editimi i fundit: 25-06-2005, 09:03:17 nga Irenis »

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#22 ne: 25-06-2005, 09:05:01
SHMETAL IKABA

Është këngëtare.

 • Postime: 35
 • Gjinia: Femer
kaltrina(Rinna)
#23 ne: 05-01-2006, 01:54:16
mos eshte alma bektashi?

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#24 ne: 06-01-2006, 11:08:24
Sigurisht se eshte Kaltrina. ;)