Telefoni prish! - 41 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73458

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1000 ne: 25-05-2005, 15:28:47
....por nuk ishte e vendosur sa duhej....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1001 ne: 25-05-2005, 15:29:33
...për t'i thënë lamtumnirë...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1002 ne: 25-05-2005, 15:35:39
...jetes se vajzerise por tani iu kujtua se....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1003 ne: 25-05-2005, 15:39:54
...ka ardhur koha.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1004 ne: 25-05-2005, 15:45:34
....qe ta bente dreken gati se kishte ftuar miq...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1005 ne: 25-05-2005, 16:05:24
...të largët me të cilët...

 • Postime: 12234

#1006 ne: 25-05-2005, 17:55:28
...kishte kaluar nje jave bashke ne det dhe...

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1007 ne: 25-05-2005, 18:01:29
...per pak kishin ken duke u mbytur por ....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1008 ne: 25-05-2005, 18:03:27
...patën shpëtuar. Darka...

 • Postime: 12234

#1009 ne: 25-05-2005, 18:04:34
...erdhi mu ne kohe te duhur,ashtu edhe ky quni planifikonte...

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1010 ne: 25-05-2005, 18:13:22
te bente dicka shum .....

 • Postime: 12234

#1011 ne: 25-05-2005, 18:17:21
...romantike,por po na ate moment asaj i erdhen...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1012 ne: 25-05-2005, 18:21:55
...disa mysafirë të tjerë të cilët...

 • Postime: 12234

#1013 ne: 25-05-2005, 18:24:18
...as qe ishin te ftuar dhe ia filluan...

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1014 ne: 25-05-2005, 18:28:31
te iknin ato 'tjeret ......:D

 • Postime: 12234

#1015 ne: 25-05-2005, 18:30:45
...qe ishin me ftesa V.I.P keshtu edhe ky quni vendosi te...

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1016 ne: 25-05-2005, 18:38:37
te ikte bashke me ta sepse........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1017 ne: 26-05-2005, 05:33:04
duhej te arrinte ne shtepi para ores 21.00 sepse numeroheshin kepucet ne shtepi, por..........

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1018 ne: 26-05-2005, 10:21:58
...vajza nuk e lejoi sepse donte ta kalonte naten me te.... :P

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1019 ne: 27-05-2005, 09:46:10
kushqe ai mbeti pa shku ne shpi .... :D

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1020 ne: 27-05-2005, 09:49:21
....dhe ish i lodhur shume keshtu qe vendosi te fleje....LOL

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1021 ne: 27-05-2005, 10:24:19
jashte sepse edhe ajo vajza nuk e pranoi .... :D

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1022 ne: 27-05-2005, 10:31:04
....se ai kuterbonte alkool.... :(

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1023 ne: 27-05-2005, 10:50:12
kushqe ai mori udhen per .....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1024 ne: 27-05-2005, 10:56:58
...ne kopesht....

Temat e fundit