Telefoni prish! - 42 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73493

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1025 ne: 27-05-2005, 11:18:44
qe te flinte i qete ne barin e.....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1026 ne: 27-05-2005, 11:59:30
...kositur me kujdes nga .....

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1027 ne: 27-05-2005, 13:23:21
kopshtari. Kur befas .....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1028 ne: 27-05-2005, 13:24:38
....pa nje gjarper dhe u frikesua shume...

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1029 ne: 27-05-2005, 13:27:15
se mos ta hante por .....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1030 ne: 27-05-2005, 13:28:03
....filloi te bertas dhe te kerkoje ndihme....LOL

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1031 ne: 27-05-2005, 13:34:12
she aq shum bertiste saqe ne kopesht u mblodhen........... ..:D

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1032 ne: 27-05-2005, 13:38:01
...te gjithe fqinjet....

 • Postime: 12234

#1033 ne: 27-05-2005, 14:49:19
...dhe  papritmas gjarpri iku ne anen e...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1034 ne: 27-05-2005, 14:55:22
....kundert sepse degjoi bertimat e djalit....LOL

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1035 ne: 27-05-2005, 15:32:36
qe e tremben aq shum gjarprin ne ato.........

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1036 ne: 27-05-2005, 15:37:22
...momente sa qe ai u struk ne nje vrime ne murin e shtepise....

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1037 ne: 27-05-2005, 15:40:20
dhe vuri duart ne veshe per te mos degjuar britmat e.............. LOL

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1038 ne: 27-05-2005, 15:43:15
....tij.Pastaj vajza e degjoi djalin dhe doli ta merrte nga meshira...... :(

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1039 ne: 27-05-2005, 15:49:55
por djali kishte pire aq shum saqe e kapi me zor .... LOL

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1040 ne: 27-05-2005, 15:52:19
...dukej shume i rende ne peshe dhe ajo....

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1041 ne: 27-05-2005, 16:15:41
e futi brenda ........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1042 ne: 28-05-2005, 03:38:35
megjithese nuk donte ajo................ ....

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1043 ne: 28-05-2005, 10:46:46
e fuuti se i erdhi keq per .........

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1044 ne: 28-05-2005, 10:51:33
...per djalin me te cilin e ndante nje pjese te dites,javes e muajve,,,, :)

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1045 ne: 28-05-2005, 11:06:17
mirepo ky djali sapo u fut brenda ..........

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1046 ne: 28-05-2005, 11:09:43
...u perplas pa vetedije....

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1047 ne: 28-05-2005, 11:10:48
me ket vajzen dhe papritmas ..... :D

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1048 ne: 28-05-2005, 11:18:53
....u degjuan te lehurat e qenit jashte.....

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull

#1049 ne: 28-05-2005, 11:25:09
qe sic duket kishte pare ......

Temat e fundit