×

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 70956

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#125 ne: 17-03-2005, 16:38:55
ose pa

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#126 ne: 17-03-2005, 16:39:59
Minus.

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#127 ne: 17-03-2005, 16:41:43
merzitje

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#128 ne: 17-03-2005, 18:57:49
Nga...

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#129 ne: 17-03-2005, 19:02:51
mungesa..

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#130 ne: 17-03-2005, 19:05:19
Dhe...

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#131 ne: 17-03-2005, 19:09:51
nga..

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#132 ne: 17-03-2005, 19:10:56
zbrazëtia...

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#133 ne: 17-03-2005, 19:12:50
ne..

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#134 ne: 17-03-2005, 19:16:29
Dashuri.

 • Postime: 254
victoria
#135 ne: 18-03-2005, 04:28:26
dhe tmerri

 • Postime: 519
 • Gjinia: Mashkull
klodi_elb
#136 ne: 18-03-2005, 12:43:17
ne...

 • Postime: 1609
BESIM
#137 ne: 18-03-2005, 14:32:01
neglizhenc.ardhmeria...

 • Postime: 8132
 • Gjinia: Femer
AngelDeviled
#138 ne: 18-03-2005, 16:04:12
ofendime te pa edituara ndaj seksit femer!

 • Postime: 1609
BESIM
#139 ne: 18-03-2005, 19:55:52
me vjen keq

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#140 ne: 18-03-2005, 21:35:44
po ai trap eshte....

 • Postime: 505
CL
#141 ne: 18-03-2005, 21:57:13
trap qe lundron..nga ai me derrasa :hahaha

 • Postime: 8132
 • Gjinia: Femer
AngelDeviled
#142 ne: 18-03-2005, 23:43:59
po ai trap eshte....
Mua nuk ma lejojne kete fjale... po per ty u beka perjashtim!

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#143 ne: 19-03-2005, 09:50:11
 ( ketu nuk lejohet te ofendosh te tjeret, kurse per veten mund te thuash cfare te duash. )

vazhdojme me temen.

Falja..

 • Postime: 44
 • Gjinia: Mashkull
Dino33
#144 ne: 19-03-2005, 10:09:46
( ketu nuk lejohet te ofendosh te tjeret, kurse per veten mund te thuash cfare te duash. )

vazhdojme me temen.

Falja..

Shpreh..

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#145 ne: 19-03-2005, 10:25:43
zgjuarsi..

 • Postime: 44
 • Gjinia: Mashkull
Dino33
#146 ne: 19-03-2005, 10:28:25
dhe sheron...

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#147 ne: 19-03-2005, 10:31:39
ndergjegjjen!

 • Postime: 44
 • Gjinia: Mashkull
Dino33
#148 ne: 19-03-2005, 10:43:19
E shpirtit...

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#149 ne: 19-03-2005, 10:45:18
dhe..