×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73418

 • Postime: 178
 • Gjinia: Mashkull

#1500 ne: 19-06-2005, 06:16:17
mbi gocat e forumit  te cilat.....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1501 ne: 19-06-2005, 12:10:59
...jane sikur thellenza....

 • Postime: 1556
 • Gjinia: Femer

#1502 ne: 19-06-2005, 13:19:53
qe i kemi me kimet sepse  :)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1503 ne: 19-06-2005, 13:34:47
....kane njisha te gjitha..... ;)

 • Postime: 1556
 • Gjinia: Femer

#1504 ne: 19-06-2005, 15:09:12
se e marin nga nenat e veta  :P  ;) ha ha kurse cunat  ^o)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1505 ne: 19-06-2005, 15:15:45
...jane dysha.......LOL

 • Postime: 1556
 • Gjinia: Femer

#1506 ne: 19-06-2005, 15:18:17
jan dysha SEPSE e marin nga babat  :P :D. por aman treshat jan  :P

 • Postime: 178
 • Gjinia: Mashkull

#1507 ne: 19-06-2005, 15:36:02
Gocat qe thon qe cunat jan dyshaa se cunat jan njisha sepse.....

 • Postime: 1506
 • Gjinia: Mashkull

#1508 ne: 19-06-2005, 18:53:31
...jemi cuna , po ene gocat nuk i shjame se ene ato jane njishe fare , si rrushe  i kemi te gjitha , njana ma e mire se ...

 • Postime: 178
 • Gjinia: Mashkull

#1509 ne: 19-06-2005, 20:18:27
....goca fantozit tjetra  sikur i ka sheptu policis prej duresh se kishte bo....

 • Postime: 363
 • Gjinia: Femer

#1510 ne: 20-06-2005, 02:21:38
...nomin duke i bo budall cunat dysha me....

 • Postime: 1293
 • Gjinia: Femer

#1511 ne: 20-06-2005, 21:53:04
bukurine e saj te rralle, sidomos me....

 • Postime: 135

#1512 ne: 20-06-2005, 23:14:19
bukurine e saj te rralle, sidomos me....

me belin q e edrithte si turkeshat  :P edhe pse

 • Postime: 1506
 • Gjinia: Mashkull

#1513 ne: 21-06-2005, 00:58:10
... ELBASANLLIU vdiste kur ajo e drithte si Turkeshat ,,,, uk e la ate qe kercente ,,, por e mori dhe e coi ne nje MOTEL per te kaluar  pak kohen dhe per te ....

 • Postime: 363
 • Gjinia: Femer

#1514 ne: 21-06-2005, 02:57:50
...dhe per te marre marifet se si luhet tyrqe, e jo si Elbasanlliu...

 • Postime: 1556
 • Gjinia: Femer

#1515 ne: 22-06-2005, 17:59:00
..qe sdin te kercej e jo me ta dredhi  :P por ka te tjere qe  e......  ;)  :)

 • Postime: 6975

#1516 ne: 22-06-2005, 18:09:07
bejne akull midis veres,,,

 • Postime: 23

#1517 ne: 24-06-2005, 10:56:42
dhe pine boze :P :P.........

 • Postime: 45
 • Gjinia: Mashkull

#1518 ne: 24-06-2005, 11:22:54
me dhalle LOL .............

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1519 ne: 24-06-2005, 11:37:34
....kur i kaplon vapa.....LOL

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1520 ne: 24-06-2005, 12:18:44
...e qershorit të bukur me diell...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1521 ne: 24-06-2005, 12:39:09
....qe mahnit tere cunat e zeriyt.com....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1522 ne: 24-06-2005, 12:48:00
...edhe ata të forumit... :d

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#1523 ne: 24-06-2005, 12:51:30
.........harrova cilit............LO L

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#1524 ne: 24-06-2005, 13:02:26
...Zëri Yt pra se më herët ishte fjala për faqen e parë të...

Temat e fundit