×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73337

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1525 ne: 24-06-2005, 13:09:38
....ketij forumi te mrekullueshem qe.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1526 ne: 24-06-2005, 13:18:09
...tashmë ka mbi 3000...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1527 ne: 24-06-2005, 13:21:12
..anetare dhe dita-dites po behet.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1528 ne: 24-06-2005, 13:24:50
...më i pasur me pamje e me...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1529 ne: 24-06-2005, 13:52:58
...anetare te mrekullueshem siq eshte Sineri dhe te tjeret... :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1530 ne: 24-06-2005, 14:17:23
:) ...si Elektra, Zorro, Majmuni, Xhan Xhan të cilët... ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1531 ne: 24-06-2005, 14:29:36
....e bejne atmosferen shume dinamike.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1532 ne: 24-06-2005, 14:40:02
...këtu te kjo lojë e telefonit që e ka hapur...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1533 ne: 24-06-2005, 14:41:30
Klodi dhe qe na ka terhequr shumicen ketu....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1534 ne: 24-06-2005, 14:49:42
...dhe tash po llafosim gjerë e...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1535 ne: 24-06-2005, 14:52:53
...gjate dhe po argetohemi cum cum.......LOL

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1536 ne: 24-06-2005, 15:17:15
...aq sa edhe po qeshim me ato... LOL

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1537 ne: 24-06-2005, 15:28:17
....fjale dhe lojera zbavitese..........

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1538 ne: 24-06-2005, 15:40:14
...që përhapin zërin tonë deri në kontinentin... :)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#1539 ne: 24-06-2005, 15:57:16
....e Afrikes............ ...LOL

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1540 ne: 24-06-2005, 17:18:59
...e cila u trondit nga... LOL

 • Postime: 1293
 • Gjinia: Femer
Bruna Isolana
#1541 ne: 24-06-2005, 18:57:33
...nga e qeshura e Irenis dhe ....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1542 ne: 24-06-2005, 19:04:01
...e Elektrës bashkë me Bruna... ;)

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#1543 ne: 24-06-2005, 19:27:38
dhe me mua, bejne.......... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1544 ne: 24-06-2005, 19:31:09
...hëmmm...çka bëjnë...bëjnë qeshje të hatashme që...

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#1545 ne: 24-06-2005, 19:33:52
edhe pse Irenis e di, s'thote gje sepse....... ^o)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1546 ne: 24-06-2005, 19:34:42
...ia ngatërroi krejt kjo beratasja me... :P

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#1547 ne: 24-06-2005, 19:35:47
keto qe flet, sikur eshte..........

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#1548 ne: 24-06-2005, 19:38:17
...ca e dehur kjo çupa...

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#1549 ne: 24-06-2005, 19:40:59
edhe pse nuk ka pire pije alkolike, kujtoj se ...........

Temat e fundit