Telefoni prish! - 68 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73590

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1675 ne: 15-07-2005, 06:01:16
keshtu qe ne do behemi me shume se shoke, por vajza u kthye dhe i tha: ...............

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1676 ne: 15-07-2005, 07:24:41
   :-[ :-[ :-[    se di....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1677 ne: 15-07-2005, 09:50:27
 :-[ une nuk mundem, sepse jam e lidhur me.....

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1678 ne: 15-07-2005, 09:59:56
  :-[shtepin dhe familjen, duhet ta pyes babushin me se pari mandej....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1679 ne: 15-07-2005, 10:01:01
te jap nje pergjigje perfundimtare, por djali ................... ........

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1680 ne: 15-07-2005, 10:05:15
 insistonte edhe me tej vajza te jet me qendrim te saj ne lidhje me....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1681 ne: 15-07-2005, 10:06:11
me problemet e jetes (ia futa kot) por ................

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1682 ne: 15-07-2005, 10:08:26
 ( hahahahahahahaha) ajo ishte aq e padjallezuar sa qe per nje moment filloi te ndjen....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1683 ne: 15-07-2005, 10:08:59
te ftohte, por djali hoqi menjehere xhaketen dhe ia .............

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1684 ne: 15-07-2005, 10:11:35
 mbeshtolli supet e njoma te vajzes, dhe ia dhuroi nje te puthur ne ball duke nenkuptuar....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1685 ne: 15-07-2005, 10:12:02
qe ishin miq te mire per...............

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1686 ne: 15-07-2005, 10:14:37
 deshiruar se miqesia e tyre do te zgjas po aq sa do te zgjas edhe sa....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1687 ne: 15-07-2005, 10:15:18
mund te zgjase edhe me shume se c'e kishin imagjinuar ato te zgjaste por ne fakt ajo zgjati............. ... :P

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1688 ne: 15-07-2005, 10:17:05
 ( gjer sa te perfundoj orari im i punes hahahaha), per te mos perfunduar......

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1689 ne: 15-07-2005, 10:17:34
kurreeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee dhe ata u .............

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1690 ne: 15-07-2005, 10:24:36
     perqendruan ne veten e  tyre perball sfidave te jetes se bashku me dashurin qe i percillte per njerezimin dhe......

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1691 ne: 16-07-2005, 03:24:59
dhe njeri-tjetrin, kaloi kohe e gjate por ata e kishin vendosur te ................... ........

 • Postime: 776
 • Gjinia: Femer

#1692 ne: 17-07-2005, 18:54:48
te iknin dhe tani me skishe kthin per ta sepse njerzit q lan pas ishin...

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1693 ne: 18-07-2005, 02:18:30
me shum lakmi per qiftin e perkryer dhe ......

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1694 ne: 18-07-2005, 03:26:56
donin ti benin keq atyre qe te ndaheshin nga..............

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1695 ne: 18-07-2005, 03:51:30
 ajo gjendje, sepse frikoheshin qe ajo perkryeshmeri nuk do te zgjaste perjetesisht sepse.........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1696 ne: 18-07-2005, 07:27:21
ASGJE E BUKUR NUK ZGJAT PERGJITHMONE DHE ATO E DININ.............. ...
  (sa e zgjatem, dilni ne teme :@ )

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1697 ne: 18-07-2005, 07:51:45
 se do kete ngecje ne kete drejtim, sepse gjerat kishin hyr aq thelle, sa qe lirisht dikush mund te perdorte rastin si teme per te shkruar .........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1698 ne: 18-07-2005, 07:53:00
 :O :O   per te shkruar rreth se ardhmes se ........... :P (futja kot)

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1699 ne: 18-07-2005, 07:54:51
    brishte te nje rasti te tille, pasi qe ......

Temat e fundit