Telefoni prish! - 71 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73455

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1750 ne: 19-07-2005, 04:38:41
vrap kesulkuqja shkoi ne shtepine e hirushes ku gjeti ................... .:O

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1751 ne: 19-07-2005, 04:40:09
 miqt e saj duke ber qejf dhe......

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1752 ne: 19-07-2005, 04:43:04
gjeti edhe borbardhen qe ishte e shtrire mbi dysheme dhe priste puthjen e princit, prandaj kesulkuqja......... .............

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1753 ne: 19-07-2005, 04:44:34
 u nid e vetmuar, dhe filloi te iritohej nga......

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1754 ne: 19-07-2005, 04:45:35
ritohej? (?)

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1755 ne: 19-07-2005, 04:46:37
ritohej? (?)

sorry, e hangra nje "i"!

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1756 ne: 19-07-2005, 04:48:10
zhurma dhe vapa, keshtu donte te hapte kondicionerin, por s'kishte elektricitet, vendosi te merrte ne tel ................

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1757 ne: 19-07-2005, 04:52:22
  sherbimin e  zjarrfikseve, duke menduar qe vetem ata mund te ia shuajn zjarrin ne ........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1758 ne: 19-07-2005, 05:03:45
shtepi, por zjarrfiksja nuk kishte uje keshtu qe lajmeroi........... ...

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1759 ne: 19-07-2005, 05:19:11
 komshit, por edhe ata ishin te djegur vet nga .......

 • Postime: 776
 • Gjinia: Femer

#1760 ne: 19-07-2005, 07:53:25
gurbeti... dhe


LOL

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1761 ne: 19-07-2005, 08:09:35
 ishin te gatshem te hargjojn franga sa......

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1762 ne: 19-07-2005, 09:13:08
 :@ s'ju kuptoj fare, c'po thoni vazhdoni vete, - tha kesulkuqja dhe u nis per ne shtepine e gjyshes :P

 • Postime: 776
 • Gjinia: Femer

#1763 ne: 19-07-2005, 13:57:14
keshtu rruges kesulkuqja duke kenduar i doli perpra nje dinosaur i madh sa nj mi..t cilin kesulkuqja nuk e verejti fare dhe vazhdoi rrugen duke kenduar mirepo...

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1764 ne: 20-07-2005, 03:59:56
dinosauri i shkoi nga prapa dhe e kafshoi ne .............

 • Postime: 363
 • Gjinia: Femer

#1765 ne: 20-07-2005, 06:17:47
ne zuze te hundes, e pastaj i tha:"ooo sa bukur....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1766 ne: 20-07-2005, 07:19:56
eshte me qene shqiptar oeeeeeee oeeeeeeeeeee

 • Postime: 1293
 • Gjinia: Femer

#1767 ne: 20-07-2005, 18:51:58
si hu gardhi :D me syte e fiksuar......

 • Postime: 776
 • Gjinia: Femer

#1768 ne: 21-07-2005, 10:20:39
mu n ball :P dhe keshtu andej kaluan edhe 7 shkurtabiqat se bashku me te perhituren q e kishin takuar rruges..

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1769 ne: 22-07-2005, 04:22:16
dhe e kishin rrahur me grushta, ajo e shkreta ................

 • Postime: 776
 • Gjinia: Femer

#1770 ne: 22-07-2005, 07:47:05
duke kerkuar pinokun kihte ngelur rruges...dhe fatkeqsisht ujku i keq ia kishte dhene nje molle me helm.. dhe

 • Postime: 6975

#1771 ne: 22-07-2005, 09:47:42
ketu mbaron  tema

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1772 ne: 23-07-2005, 04:08:57
ketu mbaron tema
Machor si e ke hallin? :@

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1773 ne: 23-07-2005, 04:09:26
pinoku po mbytej po e shpetoi xha..............

 • Postime: 6975

#1774 ne: 23-07-2005, 20:02:14
xhaxhi Enver dhe partia e punes,,,

Temat e fundit