Telefoni prish! - 72 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73503

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1775 ne: 24-07-2005, 03:02:02
se shqiperise e cila na edukoi qe te .................

 • Postime: 83
 • Gjinia: Femer

#1776 ne: 24-07-2005, 06:15:38
fuksojme sa te na jepet rasti... ^o)

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1777 ne: 25-07-2005, 03:31:42
njeri-tjetrin. keshtu shqiptaret u bene..............

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1778 ne: 25-07-2005, 12:27:08
shum te menqur dhe i kapen armet në dor dhe...

 • Postime: 6975

#1779 ne: 25-07-2005, 20:07:01
filloi loja fshehurazi,,,,

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1780 ne: 26-07-2005, 03:31:40
machori u fsheh pas nje miu, kurse MONSTER girl u fsheh ................... ....

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1781 ne: 26-07-2005, 04:44:11
pas machorit, dhe në fund erdhi...

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1782 ne: 26-07-2005, 04:54:00
spider e cila u fsheh pas MONSTER girl dhe pas saj erdhi ................

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1783 ne: 26-07-2005, 05:26:35
babadimri dhe na pruni ka nje dhurat dhe...

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1784 ne: 26-07-2005, 05:50:33
 na gezoi pamase, mebetem te habitur dike shikuar  Monster Girl dhe Spider, sejcila me e ........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1785 ne: 26-07-2005, 05:53:45
shemtuar se tjetra LOL :P pastaj sensitiv vendosi te ...........

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#1786 ne: 26-07-2005, 06:01:39
    Jojo: Jojo: :@, gezohet se bashku me to per dhuratat e ........

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1787 ne: 26-07-2005, 10:54:05
e babadimrit dhe pastaj ne i dhuruam...

 • Postime: 7994
 • Gjinia: Femer

#1788 ne: 26-07-2005, 12:17:04
nje cope buke misri ...se ne familje varfer ne ate kohe nuk kishim  biskota...ai e mori qeshi dhe u nis.....

 • Postime: 406
 • Gjinia: Mashkull

#1789 ne: 26-07-2005, 12:30:53
.....u nise per ne shtepi te vet,duke menduar ........

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1790 ne: 26-07-2005, 12:56:27
sa zemër mir jan keto shqiptaert por pse...

 • Postime: 406
 • Gjinia: Mashkull

#1791 ne: 26-07-2005, 12:58:23
...por pse sna njohin tjeret si te tille,se ne.........

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1792 ne: 26-07-2005, 13:01:55
ne e dim edhe alfabetin permendesh dhe...

 • Postime: 406
 • Gjinia: Mashkull

#1793 ne: 26-07-2005, 13:07:08
...dhe jemi aq talent saqe.........

 • Postime: 312
 • Gjinia: Femer

#1794 ne: 26-07-2005, 13:54:42
askush smundet të na kaloj ne gjdo fush ...

 • Postime: 223

#1795 ne: 26-07-2005, 18:14:33
futbolli,tenisi,bagetisi,formula 1,formula 2 o ju fusha te gjera,me lule

 • Postime: 6975

#1796 ne: 26-07-2005, 18:31:18
o ju Lisa te gjate ju kam ndermend dite e nate,,

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1797 ne: 27-07-2005, 03:25:42
dhe ju bregore bukuroshe ..............e ju lumenj te kulluar   ................... .

 • Postime: 363
 • Gjinia: Femer

#1798 ne: 27-07-2005, 06:07:09
...pas gjithe ketyre ekskurzioneve dikush duhet me ju pastruar....... ;)

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#1799 ne: 27-07-2005, 06:32:54
kepucet qe jane bere gjithe pluhur dhe ..............

Temat e fundit