×

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 70176

 • Postime: 6092
 • Gjinia: Femer
Kacurelsja
#200 ne: 22-03-2005, 15:11:46
te kam falur :perqafim

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#201 ne: 22-03-2005, 15:13:03
flm  :perqafim

 • Postime: 6092
 • Gjinia: Femer
Kacurelsja
#202 ne: 22-03-2005, 15:13:40
asgje :perqafim

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#203 ne: 22-03-2005, 15:23:03
dicka :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#204 ne: 22-03-2005, 15:35:05
Që duket si

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#205 ne: 22-03-2005, 15:38:53
sineri :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#206 ne: 22-03-2005, 15:40:54
Dhe Eri. ;)

 • Postime: 6092
 • Gjinia: Femer
Kacurelsja
#207 ne: 22-03-2005, 15:41:55
cfare behet? :???

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#208 ne: 22-03-2005, 15:52:06
nji muhabet ashtu :D

 • Postime: 6092
 • Gjinia: Femer
Kacurelsja
#209 ne: 22-03-2005, 15:54:19
Ku ishe ti?

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#210 ne: 22-03-2005, 15:55:18
me pi nji cigare ;)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#211 ne: 22-03-2005, 15:56:37
Për të bërë

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#212 ne: 22-03-2005, 15:58:06
hajdeni pra :tym

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#213 ne: 22-03-2005, 16:02:10
Ku?

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#214 ne: 22-03-2005, 16:02:37
me pi cigare pra :tym

 • Postime: 6092
 • Gjinia: Femer
Kacurelsja
#215 ne: 22-03-2005, 16:06:39
duhani demton rende shendetin

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#216 ne: 22-03-2005, 16:08:02
jo jo se e kan shkru per mas me u shit cigaret prandaj :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#217 ne: 22-03-2005, 16:08:38
Jo por Eri dhe Sineri nuk e pinë. :P

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#218 ne: 22-03-2005, 16:10:13
ma teper se nji paket ne dite :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#219 ne: 22-03-2005, 16:13:46
Unë më pak se hiç në ditë. :)

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#220 ne: 22-03-2005, 16:23:38
shum pike :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#221 ne: 22-03-2005, 16:27:57
pak presje.

 • Postime: 6092
 • Gjinia: Femer
Kacurelsja
#222 ne: 22-03-2005, 16:31:20
Sineri te lumte Eri kur do ta lesh?

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#223 ne: 22-03-2005, 16:33:24
Kysmet nesër. :)

 • Postime: 5022
 • Gjinia: Mashkull
Raldushi
#224 ne: 22-03-2005, 16:46:21
edhe pak ;)