×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73383

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#675 ne: 16-05-2005, 11:28:27
...keshtu qe zeristet te gjithe keshtu siq jane te mire e te bute,vendosen qe nje dite...

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#676 ne: 16-05-2005, 14:02:28
u marr me punet e veta dhe jo me te tjeret

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#677 ne: 16-05-2005, 16:27:22
...dhe vendosen qe se bashku te pijne kafe.... :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#678 ne: 16-05-2005, 22:38:43
Njëri mori me 4 lugë sheqer...

 • Postime: 59

#679 ne: 17-05-2005, 00:52:36
se e ka omelsine ne gjak ndersa tjetri.....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#680 ne: 17-05-2005, 03:04:56
4 luge kripe dhe ia hodhi..........

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#681 ne: 17-05-2005, 06:36:31
banakieres mu ne gjoks qe....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#682 ne: 17-05-2005, 06:47:02
mori nje gote me uje dhe ia hodhi ne fytyre....

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#683 ne: 17-05-2005, 07:02:48
ty qe po lexon tani dhe...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#684 ne: 17-05-2005, 07:37:23
....dhe po ashtu edhe ty që qëllove afër... :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#685 ne: 17-05-2005, 09:55:54
...keshtu qe te gjithe filluan te qeshin.... :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#686 ne: 17-05-2005, 10:11:26
...gazi nuk kishte të ndalur... LOL

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#687 ne: 17-05-2005, 10:58:44
.......derisa edhe kamarieri filloi te shkarravitej se qeshuri....LOL

 • Postime: 59

#688 ne: 17-05-2005, 11:01:23
pastaj erdhi Tironsi dhe tha "Cer bohet ktej?" Ika icik un dhe ju......

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#689 ne: 17-05-2005, 11:03:24
me zgerdhiheni si....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#690 ne: 17-05-2005, 11:10:31
...llokuma me arra... ;)

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#691 ne: 17-05-2005, 11:12:46
jepen per ndonje rast dmth nxirren per qerasje kur....

 • Postime: 59

#692 ne: 17-05-2005, 11:18:10
bohet nonjoni synet ose...

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#693 ne: 17-05-2005, 11:28:47
ose kur ti je gati per te shku........

 • Postime: 59

#694 ne: 17-05-2005, 11:32:24
ne te semes (dmth kur po martohesh :-))) ).....sepse.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#695 ne: 17-05-2005, 11:38:17
...ky është fundi i beqarisë dhe fillimi...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#696 ne: 17-05-2005, 11:43:23
....i derteve te embla.....  ;)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#697 ne: 17-05-2005, 11:44:23
...që më vonë bëhen edhe më të njelëmta se...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#698 ne: 17-05-2005, 11:48:30
.....ashtu e ka jeta..... ;)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#699 ne: 17-05-2005, 11:55:50
...e ka vetëm desha të them më të njelëmta se kripa... :P

Temat e fundit