Telefoni prish! - 29 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73573

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#700 ne: 17-05-2005, 12:07:42
....por ne duhet vete ta embelsojme.... ;)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#701 ne: 17-05-2005, 12:10:21
..nëse arrijmë dot njëmend përveç me fjalë...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#702 ne: 17-05-2005, 12:17:35
.......se edhe fjalet e bukura ndonjehere na zbukurojne jeten dhe na sjellin disponim...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#703 ne: 17-05-2005, 12:21:15
...që na mungon shumë herë pas here.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#704 ne: 17-05-2005, 12:45:17
......Por,perseri jeta na duket e bukur me gjithe hallet qe kemi....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#705 ne: 17-05-2005, 12:58:09
...kështu që mos të ankohemi...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#706 ne: 17-05-2005, 13:03:02
......po pra,qyyy....... ;)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#707 ne: 17-05-2005, 13:08:18
Nuk e vlen të ankohesh se të zbardhen...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#708 ne: 17-05-2005, 14:08:22
....floket pra.... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#709 ne: 17-05-2005, 14:16:59
...se kush tjetër qy....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#710 ne: 17-05-2005, 14:25:54
....mustaqet ndoshta.....LOL

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#711 ne: 17-05-2005, 14:30:10
...edhe vetullat sigurisht apo....

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#712 ne: 17-05-2005, 14:35:11
...ndodhe qe edhe vetullat......sa kum qesh LOL sa kum qesh LOL

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#713 ne: 17-05-2005, 14:40:02
Gjithçka është e mundur kur ke strese...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#714 ne: 17-05-2005, 14:46:08
.....por duhet te pajtohemi se streset jane pjese e jetes sone.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#715 ne: 17-05-2005, 14:52:28
Elektra është hyjneshë greke e...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#716 ne: 17-05-2005, 14:56:20
....Hakmarrjes... :@

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#717 ne: 17-05-2005, 15:05:24
...dhe si e tillë është mishëruar edhe Elektra

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#718 ne: 17-05-2005, 15:09:55
....ajo mundohet te jete sa me njerezore edhe pse i bejne keq ndonjehere edhe tash kur po shkruaj me lottttttttttttttttt ttttttttttttttttttt ttt................ ...........

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#719 ne: 17-05-2005, 15:23:05
...dhe kjo është gjë normale dhe realiste për çdo njeri.

 • Postime: 434

#720 ne: 17-05-2005, 19:13:47
Ne kete nate kur.........

 • Postime: 59

#721 ne: 18-05-2005, 00:04:27
...un dhe ti...

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#722 ne: 18-05-2005, 03:23:36
ne dhe ju..........

 • Postime: 59

#723 ne: 18-05-2005, 06:47:39
ne te gjithe jemi duke.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#724 ne: 18-05-2005, 08:16:12
..pirë alkool sepse po e festojmë... :P

Temat e fundit