×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73381

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#725 ne: 18-05-2005, 09:33:06
...humbjen.... :(

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#726 ne: 18-05-2005, 09:44:09
...e madhe që patëm me... :(

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#727 ne: 18-05-2005, 09:54:26
.......lojen e futbollit...

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#728 ne: 18-05-2005, 11:13:31
e futbollit te grave qe...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#729 ne: 18-05-2005, 11:21:19
..iu bashkëngjitën edhe burrat...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#730 ne: 18-05-2005, 12:39:09
....u ndane ekipet.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#731 ne: 18-05-2005, 13:16:53
...në femra dhe...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#732 ne: 18-05-2005, 13:48:42
......burra de.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#733 ne: 18-05-2005, 13:56:26
...jo po meshkuj. :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#734 ne: 18-05-2005, 14:09:13
.....atehere edhe gra.... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#735 ne: 18-05-2005, 14:10:42
...kryesorja kontesti u zgjidh dhe tash gotat...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#736 ne: 18-05-2005, 14:22:33
....po i renditin femrat..... ;)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#737 ne: 18-05-2005, 14:26:17
kurse meshkujt vetëm po shikojnë a ka ndonjë gabim.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#738 ne: 18-05-2005, 14:34:02
...por vetem po e shohin se femrat po ua bejne meshkujve 8:2 LOL

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#739 ne: 18-05-2005, 14:39:06
Meshkujt revanshohen dhe ua bëjnë 11:4 dhe tash... :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#740 ne: 18-05-2005, 14:49:35
....cingerroi ora dhe Sinerit i doli gjumi.Filloi te qeshe se kjo paska qene nje....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#741 ne: 18-05-2005, 14:54:05
...ëndërr e bukur por u çudit...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#742 ne: 18-05-2005, 15:03:18
.....kur mendoi se gjithmone ne enderra del e kunderta dhe femrat mund ta fitojne lojen ne realitet.... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#743 ne: 18-05-2005, 15:19:36
...si dhe kur e pa orën para shtratit se nuk ka pasur orë...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#744 ne: 18-05-2005, 15:27:12
.....por kete e kishte vene tinez Sinerit Kacurreljsa.... :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#745 ne: 18-05-2005, 15:32:01
Motra e vet nuk ishte e kënaqur me vëllain gjumash...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#746 ne: 18-05-2005, 15:37:25
....dhe ia kish vete oren prane qe ta zgjoje ne kohe te caktuar....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#747 ne: 18-05-2005, 15:38:59
...gjë që e bëri me nerva...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#748 ne: 18-05-2005, 15:43:36
....sepse djali ish mesuar te rrije naten e te fleje diten dhe tash ish bere me nerva... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#749 ne: 18-05-2005, 15:44:59
...aq sa gati e thyu një karrige që qëlloi aty afër...

Temat e fundit