×

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 70803

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#75 ne: 15-03-2005, 22:37:16
Havaja.

 • Postime: 519
 • Gjinia: Mashkull
klodi_elb
#76 ne: 16-03-2005, 13:38:13
ahahaha faktikisht loja e kishte ndryshe po dhe kjo qe nxorret ju doli e lezetshme :D

po e nis une me i fjal meqe mbaroj ajo fjalia.

Nje...... :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#77 ne: 16-03-2005, 13:41:24
Valla Klodi mirë e ke. E diktova që loja u bë si "Një fjalë".
...buqetë.

 • Postime: 519
 • Gjinia: Mashkull
klodi_elb
#78 ne: 16-03-2005, 13:43:05
per

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#79 ne: 16-03-2005, 13:43:30
...ty.

 • Postime: 519
 • Gjinia: Mashkull
klodi_elb
#80 ne: 16-03-2005, 13:48:25
sinero e perfundove fjalin kaq shpejt lol  :hahaha :hahaha
mundohu ta bejm sa me te gjat, gjeri sa te ngeci vet lol ... edhe pastaj e shikojm sa kuptim ka marr :D
elbasani...... :D

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#81 ne: 16-03-2005, 13:50:52
Nuk mbaroi ore Klodo.
Ka mundurt të jetë "një buqetë për ty që je i mirë".
Qyteti...

 • Postime: 519
 • Gjinia: Mashkull
klodi_elb
#82 ne: 16-03-2005, 13:53:46
me.....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#83 ne: 16-03-2005, 14:00:11
Industri.

 • Postime: 532
Alba_Al
#84 ne: 16-03-2005, 16:33:55
metalurgjike :P

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#85 ne: 16-03-2005, 17:06:12
( prape ne ) Elbasan.

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#86 ne: 16-03-2005, 17:08:55
Dhe...

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull
olsion
#87 ne: 16-03-2005, 17:14:06
fillojme..

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#88 ne: 16-03-2005, 17:21:14
Aksionin.

 • Postime: 532
Alba_Al
#89 ne: 16-03-2005, 19:46:33
sukses

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#90 ne: 16-03-2005, 19:52:39
të...

 • Postime: 532
Alba_Al
#91 ne: 16-03-2005, 19:55:16
metejshem

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#92 ne: 16-03-2005, 19:58:34
për...

 • Postime: 532
Alba_Al
#93 ne: 16-03-2005, 20:03:32
ate..

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#94 ne: 16-03-2005, 20:10:55
qytet...

 • Postime: 532
Alba_Al
#95 ne: 16-03-2005, 20:14:01
ku..

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#96 ne: 16-03-2005, 20:16:42
tymon...

 • Postime: 532
Alba_Al
#97 ne: 16-03-2005, 20:18:12
tym...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#98 ne: 16-03-2005, 20:29:09
E...

 • Postime: 532
Alba_Al
#99 ne: 16-03-2005, 20:31:18
flak