Telefoni prish! - 32 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73589

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#775 ne: 19-05-2005, 14:10:06
Kësulkuqja si punëtore që është do ta...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#776 ne: 19-05-2005, 14:28:33
...pastronte ashtu siq din vetem ajo kasollen e mandej do perkujdesej per....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#777 ne: 19-05-2005, 14:52:24
...gjyshen e cila ishte në shtrat...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#778 ne: 19-05-2005, 14:58:59
...duke lenguar nga gripi.... :(

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#779 ne: 19-05-2005, 15:05:24
...që ishte përhapur dhe...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#780 ne: 19-05-2005, 15:26:55
.....ishte rrezik te perhapej edhe te forumistet.... :(

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#781 ne: 19-05-2005, 15:52:48
...që nuk kanë marrë vaksina... :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#782 ne: 19-05-2005, 16:13:00
....kunder tetanosit.... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#783 ne: 19-05-2005, 16:28:49
...që mund të vijë pas gripit...

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#784 ne: 20-05-2005, 03:32:58
keshtu qe ajo u nis per rruge. ec e ec ec e ec kur................ ......:O

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#785 ne: 20-05-2005, 04:24:37
papritur ju gris fustani dhe....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#786 ne: 20-05-2005, 04:31:45
doli me.........

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#787 ne: 20-05-2005, 04:38:56
me benevrek te ushtarve qe.....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#788 ne: 20-05-2005, 04:39:34
ishin pa lare dhe...........

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#789 ne: 20-05-2005, 04:42:01
dhe skishin mrapakolb hic dhe....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#790 ne: 20-05-2005, 04:45:13
dhe doli fushe, para i doli ujku dhe i tha................

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#791 ne: 20-05-2005, 04:46:29
o mrapakolbin me le te shikoj ose do te ....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#792 ne: 20-05-2005, 04:47:26
ha, por kesulkuqja......... ....

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#793 ne: 20-05-2005, 04:48:03
preferoi te.....

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#794 ne: 20-05-2005, 04:48:53
te................. .............(vazhdoje ti stallone se je me i zoti per perralla)

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#795 ne: 20-05-2005, 04:51:02
preferoi ti thoshte ujkut po he mer ujk ta mban tme...........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#796 ne: 20-05-2005, 04:53:05
hash, dhe nxorri nga canta piperin qe tia hidhte ne sy, por................ ..

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#797 ne: 20-05-2005, 04:54:59
por ujku e dinte ket perrall dhe i kishte marr masat dhe e kapi dhe .........

 • Postime: 1908
 • Gjinia: Femer

#798 ne: 20-05-2005, 04:55:31
e hodhi ne lume........

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#799 ne: 20-05-2005, 04:57:02
canten e kesulkuqes kurse kesulkuqen e ...........

Temat e fundit