×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73349

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#825 ne: 20-05-2005, 11:42:57
...i cili ishte maskuar si dhelpër...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#826 ne: 20-05-2005, 11:49:36
...dhe iu paraqit Kesulekuqes me dinakeri...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#827 ne: 20-05-2005, 11:54:06
...po ajo e njohu menjëherë nga...

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#828 ne: 20-05-2005, 12:01:42
nga e folmja qe ....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#829 ne: 20-05-2005, 12:11:47
...ka zakonisht një ujk i keq...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#830 ne: 20-05-2005, 12:15:29
......por ajo ishte aq e zgjuar sa qe e mashtoi ujkun shume keq duke i thene se....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#831 ne: 20-05-2005, 12:19:07
...unë jam jashtëtokësore...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#832 ne: 20-05-2005, 12:28:18
....dhe pasojat nese me afrohesh, do te jene katastrofale per ty....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#833 ne: 20-05-2005, 12:32:25
Ujku duke ditur çka janë jashtëtokësorët...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#834 ne: 20-05-2005, 12:34:46
...ia mbathi pyllit shpejt e shpejt...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#835 ne: 20-05-2005, 12:37:49
...aq sa pas 2 sekondave Kësulkuqja më nuk e pa...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#836 ne: 20-05-2005, 12:39:10
...dhe tani mori fryme lirshem dhe u nis nga kasollja...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#837 ne: 20-05-2005, 12:40:40
...ku e priste gjyshja...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#838 ne: 20-05-2005, 12:56:38
.....e cila ashtu e semure u ngrit ta priste te mbesen e saj e cila dukej e tmerruar...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#839 ne: 20-05-2005, 13:08:46
...nga mendimi se ndoshta vërtet ka jashtëtokësorë... ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#840 ne: 20-05-2005, 13:14:11
...por Kesulekuqja e qetesoi duke i thene....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#841 ne: 20-05-2005, 13:21:04
...se jo jo feja nuk i njeh ata...


P. S. unë e pata fjalën për Kësulkuqen por ti e ndërrove... :d

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#842 ne: 20-05-2005, 13:29:56
....atehere qe te dyja u qetesuan dhe u perqafuan gjate....P.S.isha e ngaterruar pak ne ato caste dhe nuk mendova gjate megjithese e pashe gabimin,sorryy :-[

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#843 ne: 20-05-2005, 13:32:17
 ...edhe u çmallën mirë e mirë se qe sa...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#844 ne: 20-05-2005, 13:39:12
.....edhe filluan lotet tu dalin nga dashuria dhe malli qe kishin per njera tjetren dhe tani Kesulekuqja duhej te ikte....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#845 ne: 20-05-2005, 13:41:18
...se nuk kishte shumë kohë, e prisnin...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#846 ne: 20-05-2005, 13:48:40
.......i dashuri saj jashta dhe nena e saj...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#847 ne: 20-05-2005, 13:57:05
..në shtëpi.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#848 ne: 20-05-2005, 14:00:27
..atehere ajo u pershendet me gjyshen dhe u hudh ne perqafimin e te dashurit te saj qe...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#849 ne: 20-05-2005, 14:05:42
...ishte hutuar duke shikuar një pëllumb në një degë...

Temat e fundit