Telefoni prish! - 36 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Telefoni prish!

Telefoni prish!

· 2430 · 73479

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#875 ne: 21-05-2005, 12:14:52
..kështu që ia dha të dashurit të vet... :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#876 ne: 21-05-2005, 13:32:06
.......nje shpulle.... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#877 ne: 21-05-2005, 13:48:49
...që e meritoi sepse ai i pafytyrë...

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#878 ne: 21-05-2005, 14:12:35
kishte shku ne tualet pa lejen e saj qe....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#879 ne: 21-05-2005, 14:21:11
...është dashur t'ia kërkonte para se të ikte nga lypësi...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#880 ne: 21-05-2005, 14:26:24
....por ajo ishte shume kokeforte... :@

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#881 ne: 21-05-2005, 18:34:59
..., ia ktheu paratë lypësit dhe iu drejtua djaloshit...

 • Postime: 3347
 • Gjinia: Mashkull

#882 ne: 22-05-2005, 06:11:18
po ti mer ftyr e bukur ku ishe ......

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#883 ne: 22-05-2005, 08:03:55
...dje që më the se ke qenë në bankë... :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#884 ne: 22-05-2005, 10:36:00
.....Djali u shtang se kishte qene te nje tjeter Kesulekuqe.... :@

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#885 ne: 22-05-2005, 10:55:59
...tradhtia që kishte bërë e skuqi...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#886 ne: 22-05-2005, 10:57:15
...djalin dhe deshi ti kerkonte falje asaj,por ajo ia futi edhe nje....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#887 ne: 22-05-2005, 10:59:47
...flakareshë në stilin e Vesës...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#888 ne: 22-05-2005, 11:02:36
....i cili stil e plandosi per toke djalin....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#889 ne: 22-05-2005, 11:07:50
...dhe gjaku rrodhi...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#890 ne: 22-05-2005, 11:10:02
.......hundeve te djalit sa qe Kesulekuqja u tmerrua....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#891 ne: 22-05-2005, 11:19:44
e u pendua që e goditi...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#892 ne: 22-05-2005, 11:21:14
...te dashurin e saj me te cilin ishin bashke kohe te gjate....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#893 ne: 22-05-2005, 11:26:05
...kështu që mndoi se më mirë ishte ta godiste në bark...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#894 ne: 22-05-2005, 11:28:55
....se ndoshta veq do ia turbullonte pak zorret por nuk do ti delte gjaku... :P

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#895 ne: 22-05-2005, 11:32:20
Kjo është me rëndësi se unë nga gjaku...

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#896 ne: 22-05-2005, 11:37:31
....kam frike...

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#897 ne: 22-05-2005, 11:41:25
...e nga turbullirat ndihem... :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer

#898 ne: 22-05-2005, 11:43:28
....shume keq sepse kur isha e vogel njehere,nje shoqe imja....

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#899 ne: 22-05-2005, 11:48:21
...ishte turbulluar kur kishte parë një krokodil...

Temat e fundit