Zerion

Zeri yt => Lojra => Teme e nisur nga: klodi_elb ne 13-03-2005, 12:30:24

Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: klodi_elb ne 13-03-2005, 12:30:24
OK kam gjetur dhe une nje loj te bukur fare dhe shum zbavitse ku mund te merrni pjes te gjith.

Une do e nis duke then nje fjal dhe ju duhet te thoni nje fjal tjeter te pershtatshme me te, e keshtu me rradh.

Ja tju jap nje shembull, une do them prsh  - kafsh, tjetri duhet te thot prsh MACE, tjetri PISIKA :D lol e duhet ta vazhdoni zinxhirin gjerisa njeri te digjet.

(emrin sja di ksaj lojes, kshuqe po diti nanjani/njana tna e thot :P)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 13-03-2005, 12:31:22
Cila eshte fjala e pare?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 13-03-2005, 12:31:56
ELBASANI
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 13-03-2005, 12:32:25
Metalurgjia
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 13-03-2005, 12:32:35
qytet
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 13-03-2005, 12:33:26
fshat
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 13-03-2005, 12:37:03
sorry se e kam ngatarru icik lojen, qe mos keqkuptoheni ju duhet te gjeni fjalen e pershtatshme qe eshte siper jush si prsh FSHAT ., mbaroj elbasani aq ishte  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: AngelDeviled ne 13-03-2005, 15:27:23
Kine
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: alternativa03 ne 13-03-2005, 17:15:04
bageti.... :lule
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 13-03-2005, 17:22:10
LOPE
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: AngelDeviled ne 13-03-2005, 20:45:25
Klodo.... ose po ia fut kot ti ose une jam pergjumshem! Duhet te gjenim fjalen fshat? Ca lidhje ka fshati me Elbasanin? Ca lidhje ka Lopa me Kinen? :???
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Lisa ne 13-03-2005, 22:00:02
Lope kineze mi ka dash me thone ti...... the kine tjetri tha bageti ne kine dhe ky tha lope nga bagetia e Kines :D :D

Rrace....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 14-03-2005, 02:44:34


Rrace....

Budallai :hahaha
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 10:22:42
ahahahahaha :hahaha he se nuk eshte aq e komplikume sa e beni ju  :D ......ja tju a shpjegoj edhe iher, hera fundit e lol .....elbasani - nje fjal e pershtatshme me elbasanin eshte  - qytet   ....mbaroj elbasani, duhet te gjejm nje fjal per qytet'in - e cila mund te jet FSHAT ....tashi nje fjal per fshatin - BAGETI ...nje fjal per bagetin e kshu me rradh  :D :D

ja fillojm nga e para me nje fjal te re :P

    .......BOLLOKUME... ... :D
                       
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Lisa ne 14-03-2005, 10:31:38
elbasani
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 10:47:57
tav kosi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 14-03-2005, 13:11:28
Tave Balte :D


P.S klodi te rafte e mira se me bere lemsh  :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Gjumashi ne 14-03-2005, 13:12:38
Birre pa pare.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 13:13:04
enushe prap ma prishe lojen e  :(
ti duhet te gjesh nje fjal qe pershtatet me tav kosi , GJELL prsh :(
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 13:24:19
ENUSHE e ngatarrova vet lojen sorry...te ipet e drejta ty ta vazhdosh, zgjith nje fjal :P   :perqafim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 14-03-2005, 13:28:45
Dhia :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 13:30:29
qumesht
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Gjumashi ne 14-03-2005, 13:31:23
djathe
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 13:33:21
gjizz    :D ja moret doren me duket
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 13:35:09
Spec
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Gjumashi ne 14-03-2005, 13:36:02
djegese.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 13:38:05
Prush.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 14-03-2005, 13:42:42
hi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 13:43:34
zjarr  <)>
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 13:44:20
Flakë.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 14-03-2005, 13:44:47
dru :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 13:46:40
Dajak. (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_wink.gif)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 13:49:32
DJEG
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 13:54:26
Dhemb.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 14-03-2005, 14:06:12
dentisti
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Lisa ne 14-03-2005, 14:09:05
ndizet
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Gjumashi ne 14-03-2005, 14:11:50
dirta
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 14:19:52
Agon.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Gjumashi ne 14-03-2005, 14:21:46
Djelli!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 14:36:47
Rreze.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 14-03-2005, 14:56:38
X
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 15:12:45
Ypsilon.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 14-03-2005, 17:05:54
Kordinata
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 18:26:47
Normale.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 14-03-2005, 18:33:11
Cmenduri
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-03-2005, 21:14:12
Spital.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 15-03-2005, 05:18:42
Doktorr
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 15-03-2005, 05:26:16
infermjere
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 15-03-2005, 05:27:50
Kartela
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Berni ne 15-03-2005, 05:42:11
dentiste  
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 15-03-2005, 05:50:33
dhemballa
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 15-03-2005, 05:53:37
Dhimbje
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 15-03-2005, 06:32:56
sex  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 15-03-2005, 06:52:32
AIDS
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 15-03-2005, 06:55:29
vdekja
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 15-03-2005, 07:18:47
Jeta
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: leni ne 15-03-2005, 07:22:07
Stres
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 15-03-2005, 10:16:50
Vetevrasje
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 10:23:10
Kob.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 21:40:10
tragjedi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 21:41:50
Komedi.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 21:46:00
humoristike
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 21:50:58
Qesharakle.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 21:55:13
sarkazem
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 21:55:47
Ironi.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 21:59:11
perbuzje
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 22:03:52
Shkelje.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Gjumashi ne 15-03-2005, 22:06:47
syri.  :occ
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 22:07:27
me
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 22:08:27
Sy.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 22:10:39
te
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 22:13:20
Kaltër.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 22:16:00
si
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 22:29:51
Qielli.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 15-03-2005, 22:31:24
ose
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 15-03-2005, 22:37:16
Havaja.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 16-03-2005, 13:38:13
ahahaha faktikisht loja e kishte ndryshe po dhe kjo qe nxorret ju doli e lezetshme :D

po e nis une me i fjal meqe mbaroj ajo fjalia.

Nje...... :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 13:41:24
Valla Klodi mirë e ke. E diktova që loja u bë si "Një fjalë".
...buqetë.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 16-03-2005, 13:43:05
per
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 13:43:30
...ty.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 16-03-2005, 13:48:25
sinero e perfundove fjalin kaq shpejt lol  :hahaha :hahaha
mundohu ta bejm sa me te gjat, gjeri sa te ngeci vet lol ... edhe pastaj e shikojm sa kuptim ka marr :D
elbasani...... :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 13:50:52
Nuk mbaroi ore Klodo.
Ka mundurt të jetë "një buqetë për ty që je i mirë". (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_grin.gif)
Qyteti...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 16-03-2005, 13:53:46
me.....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 14:00:11
Industri.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 16:33:55
metalurgjike :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 16-03-2005, 17:06:12
( prape ne ) Elbasan.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 17:08:55
Dhe...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 16-03-2005, 17:14:06
fillojme..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 17:21:14
Aksionin.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 19:46:33
sukses
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 19:52:39
të...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 19:55:16
metejshem
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 19:58:34
për...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 20:03:32
ate..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 20:10:55
qytet...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 20:14:01
ku..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 20:16:42
tymon...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 20:18:12
tym...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 20:29:09
E...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 16-03-2005, 20:31:18
flak
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 20:37:39
Me...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: AngelDeviled ne 16-03-2005, 22:12:59
Mustaqe
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 16-03-2005, 22:21:25
Bardh.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 17-03-2005, 04:44:23
e
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 17-03-2005, 08:28:26
vajza
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 17-03-2005, 09:56:38
te...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: S6T6N6 ne 17-03-2005, 10:32:56
virgjera
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 17-03-2005, 10:39:21
cfare??
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: S6T6N6 ne 17-03-2005, 10:40:52
njerezish
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 11:03:38
Jeni...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 17-03-2005, 14:38:56
turp...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 14:48:01
Për...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 15:43:03
gocat
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 17-03-2005, 15:47:22
E bukura ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 15:49:30
Lozonjare.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 15:50:55
...


Kujdes fjalorin!!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 15:51:39
Ofendim.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 16:00:23
shakaJasht teme!!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 17-03-2005, 16:05:09
nata
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 16:08:29
Terri.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 16:16:06
eshte..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 16:19:11
I zi.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 16:24:25
E bardha...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 17-03-2005, 16:26:36
dite
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 16:37:23
Me
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 16:38:55
ose pa
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 16:39:59
Minus. (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_tongue.gif)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 16:41:43
merzitje
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 18:57:49
Nga...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 19:02:51
mungesa..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 19:05:19
Dhe...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 19:09:51
nga..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 19:10:56
zbrazëtia...(http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_wink.gif)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 17-03-2005, 19:12:50
ne..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 17-03-2005, 19:16:29
Dashuri. (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_happy.gif)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 18-03-2005, 04:28:26
dhe tmerri
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 18-03-2005, 12:43:17
ne...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: BESIM ne 18-03-2005, 14:32:01
neglizhenc.ardhmeria...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: AngelDeviled ne 18-03-2005, 16:04:12
ofendime te pa edituara ndaj seksit femer!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: BESIM ne 18-03-2005, 19:55:52
me vjen keq
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 18-03-2005, 21:35:44
po ai trap eshte....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: CL ne 18-03-2005, 21:57:13
trap qe lundron..nga ai me derrasa :hahaha
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: AngelDeviled ne 18-03-2005, 23:43:59
po ai trap eshte....
Mua nuk ma lejojne kete fjale... po per ty u beka perjashtim!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 19-03-2005, 09:50:11
 ( ketu nuk lejohet te ofendosh te tjeret, kurse per veten mund te thuash cfare te duash. )

vazhdojme me temen.

Falja..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Dino33 ne 19-03-2005, 10:09:46
( ketu nuk lejohet te ofendosh te tjeret, kurse per veten mund te thuash cfare te duash. )

vazhdojme me temen.

Falja..

Shpreh..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 19-03-2005, 10:25:43
zgjuarsi..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Dino33 ne 19-03-2005, 10:28:25
dhe sheron...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 19-03-2005, 10:31:39
ndergjegjjen!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Dino33 ne 19-03-2005, 10:43:19
E shpirtit...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 19-03-2005, 10:45:18
dhe..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Dino33 ne 19-03-2005, 10:46:42
Ngrit...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 19-03-2005, 10:50:57
moralin!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 20-03-2005, 04:49:51
Jo gjithmone!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 20-03-2005, 19:46:38
pse?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 21-03-2005, 02:49:22
bene
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: [< 88 >] ne 21-03-2005, 03:09:11
bubullima  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 21-03-2005, 03:15:28
vetetima  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 21-03-2005, 03:19:27
Stuhi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 21-03-2005, 03:21:14
dhe
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 21-03-2005, 03:57:36
tornado
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 21-03-2005, 04:13:16
qe
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 21-03-2005, 04:28:41
Fjale jo rrokje :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 21-03-2005, 04:30:50
tmerron
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 21-03-2005, 05:13:25
edhe djallin.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 21-03-2005, 09:22:57
Rren!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 21-03-2005, 21:02:24
Sa...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Eja_me_mua ne 21-03-2005, 22:04:35
Sa te duash!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 21-03-2005, 22:14:42
Eh mor njeri nuk e vazhdove mirë.
Munde thjesht të thuash TË e unë kisha thënë DUASH. :D
Sa...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Eja_me_mua ne 21-03-2005, 22:16:52
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 21-03-2005, 22:25:00
Duash. :)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Dino33 ne 21-03-2005, 23:31:13
si
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 21-03-2005, 23:35:46
Ashtu...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 22-03-2005, 04:30:29
 :D :D moret dallash
keshtu
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 22-03-2005, 05:18:59
Zeri yt....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: victoria ne 22-03-2005, 05:26:25
i frikshem
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 09:56:12
e ban ne brek :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 10:26:02
TI :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 10:47:13
jo jo hala :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 10:53:07
po kur?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 10:55:28
prit edhe pak :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 11:05:31
histori
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 11:07:11
dashurie :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 11:26:02
Une dhe ti
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 11:38:19
ATa dhe ato. :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 22-03-2005, 11:53:53
Erresire!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 12:03:51
Rrymë.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:02:55
elektrike
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 14:10:32
Drite
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:20:16
romance :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 14:21:44
une dhe ti :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Berni ne 22-03-2005, 14:22:53
ti dhe un
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:22:53
duke bere dashuri :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 14:27:10
Larg qofte :lalala :hahaha :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:27:46
me bernin e pate :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 14:30:03
Jo me ty :lalala :hahaha :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:32:26
pffffffffffffffffff ffffff pune e  madhe :D
thash se e pate me nernin se per me mu e disha :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 14:34:33
Merziti :(
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:44:56
pse? :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 14:49:02
prej teje >:(
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 14:50:50
mfal :perqafim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 15:11:46
te kam falur :perqafim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 15:13:03
flm  :perqafim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 15:13:40
asgje :perqafim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 15:23:03
dicka :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 15:35:05
Që duket si
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 15:38:53
sineri :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 15:40:54
Dhe Eri. ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 15:41:55
cfare behet? :???
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 15:52:06
nji muhabet ashtu :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 15:54:19
Ku ishe ti?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 15:55:18
me pi nji cigare ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 15:56:37
Për të bërë
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 15:58:06
hajdeni pra :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 16:02:10
Ku?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 16:02:37
me pi cigare pra :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 16:06:39
duhani demton rende shendetin
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 16:08:02
jo jo se e kan shkru per mas me u shit cigaret prandaj :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 16:08:38
Jo por Eri dhe Sineri nuk e pinë. :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 16:10:13
ma teper se nji paket ne dite :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 16:13:46
Unë më pak se hiç në ditë. :)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 16:23:38
shum pike :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 16:27:57
pak presje.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 16:31:20
Sineri te lumte Eri kur do ta lesh?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 22-03-2005, 16:33:24
Kysmet nesër. :)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 16:46:21
edhe pak ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 16:49:08
akoma po pres
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 16:50:10
ke po pret? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 22-03-2005, 17:05:07
te lesh duhanin ti
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 22-03-2005, 17:10:30
po edhe pak pra :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 22-03-2005, 21:34:05
te  boft  mire :P

[attachment[/attachment]
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 23-03-2005, 14:10:34
flm :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 23-03-2005, 18:28:33
Thithje ketu :D


Turp :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 23-03-2005, 18:30:05
pse moj?? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 23-03-2005, 18:31:28
Jane dritaret  hap pranej  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 23-03-2005, 18:33:58
edhe ma mire :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 23-03-2005, 18:39:43
Kush tha? :D

Du ajer! :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 23-03-2005, 18:44:20
po pra njat pa tham edhe un :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 23-03-2005, 18:46:47
Ime a ? :D Po shkonka dakort :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 23-03-2005, 18:52:45
a e dan nji cigare? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 23-03-2005, 19:03:12
Slims flmnd :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 23-03-2005, 19:07:32
marlboro kam vetem :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 23-03-2005, 19:14:53
Hudhe! ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 24-03-2005, 03:25:12
E kam bere zakon te mos pi cigare kur fle. ( Mark Tuen )
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 04:09:23
Shume mire ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 24-03-2005, 04:30:29
ose: Kur lexova per te keqijat e duhanit, e lashe leximin.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 09:37:24
Jeta eshte.............
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 24-03-2005, 10:25:10
nje rruge..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 24-03-2005, 11:43:13
e ngatarruar :D dhe ......
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 12:07:39
plot aventura qe e bejne......
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 14:29:18
interesante :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 24-03-2005, 15:19:33
Jetën.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 17:11:05
Dashuria....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 17:17:06
Pasion
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 17:25:39
sex :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 17:45:59
Enderr!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 17:47:16
pse?? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 17:48:52
Ashtu du! :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 17:49:55
nuk ka du  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 17:52:19
Cdo gje me deshire :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 18:01:11
jo jo me dhune :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 18:06:20
Kundra :D

Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 18:07:20
abstenim :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 18:09:09
cfare do te thote?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 18:10:25
me ty :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 18:10:59
Asnjanes! :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 18:11:04
pse?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 18:12:09
per qef nuk ben? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 24-03-2005, 18:22:48
Po e jo! :D

pS: Ca o qefi?:D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 18:55:53
sex :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 18:56:42
vazhdo endero :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 19:00:32
me ty :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 19:59:51
kur :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 24-03-2005, 20:00:27
sonte :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 24-03-2005, 20:52:51
hajde :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 24-03-2005, 21:08:58
erdha
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 25-03-2005, 02:19:33
te puc fort :puth
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: camarroke ne 25-03-2005, 05:17:01
mua jo?
  :(
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 25-03-2005, 06:37:01
mua jo?
  :(


Pooooooooooooo  :puth :-* :perqafim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 25-03-2005, 08:02:39
me mu e kishe :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 25-03-2005, 11:04:26
jo :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 25-03-2005, 12:48:35
e kishte me mua :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 25-03-2005, 15:34:45
poooooooo :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 25-03-2005, 16:47:17
po cfare?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 25-03-2005, 17:02:13
hajde pra :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 25-03-2005, 17:22:32
ku :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 25-03-2005, 19:09:07
Kur ishim...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 26-03-2005, 09:55:33
te dy....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 00:00:16
Bashkë...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 11:44:56
ne...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 11:48:30
Një...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 11:49:16
qytet..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 11:51:10
Plot...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 11:52:43
me...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 11:55:24
Drita...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 12:03:39
dhe...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 12:05:38
Yje.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 12:16:46
bukur
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 12:21:03
Që...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 12:25:51
te..
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 12:34:16
Bëjnë...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Alba_Al ne 27-03-2005, 12:36:34
te /ndjehesh
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 27-03-2005, 12:39:26
Ëmbël.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 29-03-2005, 22:15:22
torte :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 29-03-2005, 22:19:50
Qirinj.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 29-03-2005, 23:17:47
Ditelidje
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 29-03-2005, 23:19:30
30. :)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 29-03-2005, 23:27:04
edhe 100 :lule
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 29-03-2005, 23:32:36
Faleminderit. :) :puth
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 29-03-2005, 23:37:47
Respekt :lule
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 29-03-2005, 23:44:10
Nderim.
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 29-03-2005, 23:46:53
deshmoreve te atdheut...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 29-03-2005, 23:48:21
Që dhanë...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 30-03-2005, 02:47:37
vitet me te bukura te jetes
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 30-03-2005, 17:04:29
se tyre :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 30-03-2005, 17:22:26
per probleme truri.!
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 30-03-2005, 19:13:11
ca me ba :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 31-03-2005, 05:25:13
ca do me ba ti eri :??? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 31-03-2005, 09:01:02
do me i ren.... :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 31-03-2005, 10:26:22
daulles :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 31-03-2005, 17:09:24
me dore :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: *Ena* ne 31-03-2005, 21:02:13
qyqaaaaa ero pse me ca i bie ti me kembe :D :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 06:56:32
jo moj jo cfare kembe po me dy duar bile :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 01-04-2005, 08:08:14
dhe kur vjen ora per ...... :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 08:57:31
fiskulture :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 01-04-2005, 09:00:17
Aerobi :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 09:07:05
dashuri :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 01-04-2005, 12:29:12
Ti dhe ti :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 12:49:50
jo e ke gabim :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 01-04-2005, 12:57:57
Pse?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 13:03:37
ti :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 01-04-2005, 13:08:36
Une cfare?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 13:17:42
a me the mu ti dhe ti? :D
un po te tham ti :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 01-04-2005, 14:02:09
Une po te them jo :lalala
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 14:05:36
aaaaaaaa mire pra :D
un dhe ti  :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 01-04-2005, 16:16:33
Ne perjetesi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 01-04-2005, 17:40:44
po pra moj xemla :X
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:11:20
Dashuri
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:18:43
sinqeritet :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:20:01
Besnikeri
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:23:33
toleranc :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:26:04
100% :puth
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:27:10
shqiptar :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:27:42
Jam
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:30:54
edhe un :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:32:56
krenare
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:33:54
qe jam
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:40:33
shqipetare. Gjithmone them e dua
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:46:00
jam shqiptar :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:47:40
Feja ime
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:51:38
atdheu im
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:52:14
i dashur
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 10:55:22
sa shum me mungon
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 10:57:50
Trishtim
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 11:00:45
merzi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 11:09:01
Mall
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 11:10:16
do shkoj :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 12:07:05
ne vere
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 13:44:29
patjeter ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 14:24:44
do te shkojme
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 14:29:13
ne velipoje :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 02-04-2005, 14:30:58
Do te notojme
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 02-04-2005, 14:36:41
cfare notit? :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 02-04-2005, 22:09:02
Kur nuk di not... :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 03-04-2005, 07:53:54
Me mire qendro ne breg sepse
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 03-04-2005, 08:57:57
mbytesh :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 03-04-2005, 09:13:55
edhe nuk eshte
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 03-04-2005, 09:29:01
mire :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 03-04-2005, 11:18:03
Sepse megjithatë...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 03-04-2005, 12:49:54
un do kthehem shpejt :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 03-04-2005, 16:44:11
dhe do të bëj kërdi...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 03-04-2005, 17:42:32
por nese me ndihmon edhe me jep
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 03-04-2005, 17:46:56
më shumë gjasa për...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 03-04-2005, 17:58:28
te vazhduar une do te
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 03-04-2005, 18:06:38
bëj të pamundurën...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 07:56:51
te mos mbytem :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 04-04-2005, 08:13:17
Edhe te vij tek ty
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 08:33:24
patjeter :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 04-04-2005, 09:19:45
qe do ta..... :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 09:25:11
beja kurban :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 04-04-2005, 09:45:24
edhe do tja.... :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 09:54:20
lene lene :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 04-04-2005, 10:22:25
se e bone me turp :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 10:24:26
he pra  :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 04-04-2005, 12:07:14
ca pret.....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 12:11:35
autobusin :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 04-04-2005, 12:21:57
prit prit :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 12:24:19
se te po vjen :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 04-04-2005, 12:28:00
erdhiiiiii robo
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 12:36:53
ika pra :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 04-04-2005, 13:17:20
Eri shkoi në...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 13:28:43
ne lufte :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 04-04-2005, 13:56:36
Me një anëtar...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 14:11:30
te bandes :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 04-04-2005, 14:19:18
austriake
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 14:32:59
ashtu po :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 04-04-2005, 15:10:20
e c'hyn austria ketu?
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 15:15:20
hyn hyn :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 04-04-2005, 15:17:15
por po hyri, veshtire te dale
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 04-04-2005, 15:22:57
te po del po hajt :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 04-04-2005, 20:53:54
e pastaj e sheh si... ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 07:47:37
behet nami :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 07:50:49
permbyset bota
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 08:11:56
me rrota :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 08:19:26
ku i ka? :o
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 08:32:12
i ka nen te moj po nuk i shef ti :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 08:33:35
cudi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 08:37:17
jo mos u cudit hic :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 08:45:40
sepse e verteta eshte
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 08:47:32
keshtu si them un :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 08:48:29
edhe une e di se
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 08:50:24
ti je ne rregull :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 08:57:47
por dua te te kundershtoj sepse
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 08:58:53
bota ...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 09:06:45
nuk ka rrota
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 09:13:36
nuk i dihet :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 09:15:23
ke te drejte
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 09:17:22
per kete qe po thu :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 09:17:58
sepse je i zgjuar
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 09:20:06
ashtu? :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 09:45:35
po
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 09:52:15
flm pra :tym
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 05-04-2005, 11:46:54
kenaqesi
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 13:29:43
e pafund :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 05-04-2005, 14:44:48
dhe shumë falënderime...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 17:07:06
te sinqerta ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 05-04-2005, 17:11:33
shkojnë vetëm për...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 05-04-2005, 17:13:17
filanin :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 05-04-2005, 17:27:21
I cili jo vetëm që është filan
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 06-04-2005, 03:32:42
Por eshte nje rob zoti qe ka
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: olsion ne 06-04-2005, 04:53:31
c'do gje, pervec trurit
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 06-04-2005, 06:28:42
qe e ka ne rregull :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 10-04-2005, 23:42:57
Dhe pjesëve të tjera...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 12-04-2005, 12:53:28
qe i ka...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Seni Seviyorum ne 12-04-2005, 13:47:02
Bo lifting... :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 12-04-2005, 13:51:01
Sepse mjeku i ka thënë...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 12-04-2005, 17:56:59
ke shume nevoje per
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 12-04-2005, 18:24:17
Riparimin e mushkërive...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Kacurelsja ne 12-04-2005, 18:25:00
Sepse duhani i tepert i ka
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 12-04-2005, 18:52:04
Efektet e veta negative...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 13-04-2005, 13:07:23
dhe pozitive :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: klodi_elb ne 13-04-2005, 13:11:50
sic i ka dhe....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 13-04-2005, 13:19:25
femra :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 13-04-2005, 22:45:54
Që përveç që të kënaq... ;)
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 14-04-2005, 10:41:19
edhe te ....
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-04-2005, 10:43:04
Sjell telashe...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 14-04-2005, 10:45:16
qe smund ti...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-04-2005, 10:55:57
Përballojmë dot...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 14-04-2005, 11:10:23
por megjithate
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-04-2005, 11:18:04
Duhet të jemi optmistë...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 14-04-2005, 14:08:23
ca ta kena rrisk :D
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-04-2005, 14:13:26
Atë duhet edhe me duru... :P
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 14-04-2005, 14:49:27
pak
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Irenis ne 14-04-2005, 14:56:48
Eri e kënaqi krejt...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Raldushi ne 14-04-2005, 15:53:32
ate :D
Titulli: Telefoni prish
Postuar nga: Irenis ne 14-04-2005, 22:40:28
Sepse as vetë s'është...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 15-04-2005, 18:55:49
i vetedijshem per ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 15-04-2005, 19:54:56
pasojat që sjell femra...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 15-04-2005, 20:10:10
e bukur
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 15-04-2005, 20:25:15
dhe e shëmtuar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 16-04-2005, 15:49:31
pike :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 16-04-2005, 16:12:40
Kështu Eri i vë pikë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 16-04-2005, 18:43:01
ketu kesaj ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-04-2005, 19:17:59
Pune dhe tash...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 17-04-2005, 19:25:21
 TE KAPIM  NJE  TJETER......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-04-2005, 19:28:45
temë që s'ka lidhje me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: olsion ne 18-04-2005, 04:37:40
seksin.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-04-2005, 07:25:50
Kështu që tash...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: camarroke ne 18-04-2005, 07:43:47
flini gjume :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-04-2005, 07:45:04
Jo se tash është...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: camarroke ne 18-04-2005, 07:54:51
ashtuuuuuuuuuu......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: olsion ne 18-04-2005, 08:04:10
dite me diell
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: camarroke ne 18-04-2005, 08:07:20
te dyket ty
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-04-2005, 08:12:19
Camarroke, përmbaju lojës zemër. :)
Nëse pahiri nuk e din si luhet. :)
Pra ishte: dite me diell...
Me rreze të ngrohta...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: camarroke ne 18-04-2005, 08:37:24
dhe pak ere :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-04-2005, 08:54:15
Që na prish rehatinë.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: camarroke ne 18-04-2005, 09:18:45
fllah i lehte qe te ledhaton;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 18-04-2005, 10:28:25
ate :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-04-2005, 20:06:03
pjesë të trupit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 19-04-2005, 16:14:11
qe eshte e ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-04-2005, 16:15:54
Nxehtë dhe mund të ftohet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 19-04-2005, 16:34:29
po nuk e mbajte nxehte :D :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-04-2005, 16:41:12
dhe ai është...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 19-04-2005, 16:42:04
alamet djalit :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-04-2005, 16:55:42
dhe lehtë mund ta humbasë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 19-04-2005, 17:32:45
nxehtesine
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-04-2005, 17:48:50
e cila e lë keq...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 19-04-2005, 17:52:46
kete djale :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-04-2005, 18:21:06
e tash e zëvendësojmë.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 21-04-2005, 23:04:56
mirepo nje dite....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 23-04-2005, 10:16:06
do ti them...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 23-04-2005, 12:55:55
se nuk ka zëvendësim...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 23-04-2005, 18:03:14
me machorin :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 23-04-2005, 18:08:55
E as me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 23-04-2005, 19:48:06
e as me sinerin :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 23-04-2005, 20:01:03
Se më me Lefterin... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 24-04-2005, 18:19:28
njesoj si me :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-04-2005, 18:40:39
Defterin. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 25-04-2005, 08:11:53
ashtu edhe Enveri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-04-2005, 09:55:03
...nuk hyn në këtë grup...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 25-04-2005, 19:54:25
se nuk e len   ate...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 25-04-2005, 20:56:18
me ba hajr.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 25-04-2005, 21:09:10
hahahahahah
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 25-04-2005, 21:09:44
Eri ketu je tani
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-04-2005, 22:32:09
...Rrushja e cila u paraqit... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 26-04-2005, 07:56:38
me faqe te bardh lol ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-04-2005, 11:47:41
...dhe buzë të kuqe... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 26-04-2005, 13:13:20
me sy jeshil
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-04-2005, 13:33:07
...goxha e bukur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 26-04-2005, 14:34:52
kishte qen
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 26-04-2005, 15:38:56
a do luaj un vetem ketu telefoni prish!!!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-04-2005, 23:34:58
Jo jo jemi edhe ne këtu. :)
...kishte edhe vathë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 27-04-2005, 08:09:37
po njeri i kishte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-04-2005, 10:54:30
...rënë në tokë dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-04-2005, 12:30:45
po u mundote me ...


p.s ka ra telefoni i prishun ndore te horit LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-04-2005, 12:43:45
...marrë por ishte ngjitur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-04-2005, 12:44:38
per asfalt.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-04-2005, 13:37:02
Ajo i mori danat...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-04-2005, 14:06:37
dhe me ngadal...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ibraim ne 27-04-2005, 14:36:51
dhe me ngadal duke shikuar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-04-2005, 14:39:13
I hoqi vathët dhe i thyu... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 27-04-2005, 17:16:35
danat   hahaha
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 27-04-2005, 17:18:48
i leshoj ne tok
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 27-04-2005, 17:19:30
e vrau kemben
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 27-04-2005, 17:20:16
shkoj te mare dicka...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-04-2005, 17:27:41
...një çekiç të madh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bleta ne 27-04-2005, 23:37:13
 :PI rende
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: INDRITI ne 28-04-2005, 02:05:33
trim me flete :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 28-04-2005, 07:32:43
e burr me ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-04-2005, 07:35:00
pa flete :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 28-04-2005, 07:36:08
e ERi pa buqete
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 28-04-2005, 19:03:23
e kush e pa..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-05-2005, 23:36:12
...menjëherë i ra nga dora....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 03-05-2005, 17:59:14
 gota .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-05-2005, 18:29:16
...dhe filloi të derdhet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 09:56:22
kush u derdh  :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-05-2005, 10:36:00
Eliza vazhdoje fjalinë qy.
Thuaje ti kush u derdh.
Ja po vazhdoj unë. :)
...vera që ishte në gotë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Dolce ne 05-05-2005, 12:40:48
ii si ndodhi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 05-05-2005, 13:58:35
ishte tap i zoti gotes LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 14:30:54
edhe po  bente gjith ate zhurm
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 05-05-2005, 14:44:31
Derisa nuk arrinte te degjonte as vet me
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 14:48:46
muziken qe kishte lishuar
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 05-05-2005, 14:50:48
se pelqente asnjeri
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 14:55:54
fustanin qe kishte bler
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 05-05-2005, 14:57:30
e kapi dhe e beri copa copa
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 15:00:43
edhe e hodhi nga dritarja posht
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 05-05-2005, 15:04:48
qesen me plera
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 15:07:07
i erdhi ne shpi policia
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 05-05-2005, 15:09:18
i tha ne emer te popullit je i arrestuar
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 05-05-2005, 15:17:47
uaaaaa tha gruaja qesht kjo
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 06-05-2005, 03:56:42
ky esht dokumenti partis LOL LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 06-05-2005, 03:58:24
-Cfare partie ore?-tha ajo e tmerruar...LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 06-05-2005, 04:08:41
Partise se forumit zeri yt - u pergjigj ai!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 06-05-2005, 04:09:28
O po fol mer derzi thash ca partie
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 06-05-2005, 04:13:22
 Jojo:    
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 06-05-2005, 04:24:39
edhe iken pak e merzitur
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 06-05-2005, 04:27:52
duke qare me denese  :'(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 06-05-2005, 04:40:48
sepse nuk i kishte dal pensioni
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Eliza ne 06-05-2005, 10:03:23
po esht ende i ri
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 07-05-2005, 04:32:45
65 VJEC I THUA I RI TI?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 07-05-2005, 06:55:43
per te dal ne pension
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 09-05-2005, 03:05:31
sa i del pensioni?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 09-05-2005, 03:52:30
sara o lal vazhdo lojen dhe loja nuk kerkon pyetje dmth vazhdimin .

ka me shku direk ne pazar
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: bendi ne 09-05-2005, 10:43:39
a jo .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: bendi ne 09-05-2005, 10:53:41
a jo .....a
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: klodi_elb ne 09-05-2005, 10:56:14
mbasi u furnizua mire e mire....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-05-2005, 15:02:32
I sistemoi mallrat dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 10-05-2005, 03:27:11
u shtri per te fjetur gjume. kur papritur........... .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 10-05-2005, 05:30:08
i del shitsja dyqanit para syve dhe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 10-05-2005, 07:39:53
 Jojo: eshte enderr mendonte me vete, pickoi doren dhe..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-05-2005, 07:54:39
...pëliciti gjaku i cili...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 10-05-2005, 11:45:28
rridhte pik pik dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-05-2005, 13:41:06
...ai u sheqetësua.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ibraim ne 10-05-2005, 14:12:32
Kush?                
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-05-2005, 16:10:21
Ai tipi për të cilin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 11-05-2005, 03:57:50
jemi duke folur.

qe ky na kishte .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 11-05-2005, 03:59:06
rene ne dashuri me komshien e cila..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 11-05-2005, 03:59:39
ishte e martuar me..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 11-05-2005, 04:17:44
komshiun tjeter dhe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 08:10:24
...kur u zbulua kjo ata u tubuan...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bleta ne 11-05-2005, 08:32:18
dhe u ba nami
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 08:35:50
...që u tubuan... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: trancefan3 ne 11-05-2005, 09:37:00
nga zbulimi,pastaj.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 09:40:00
......e kuptoji qe e tera ishte nje enderr .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 09:50:10
...e pakëndshme e cila...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 09:53:35
...e beri te ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 09:56:42
...djersitej dhe të mbushej...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:02:33
.mend njeher e mire qe nuk............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 10:07:02
...ishte realitet ajo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:12:41
..por ishte vetem nje ankth i cili .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 10:14:50
..fatmirësisht zgjati 19...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:17:23
........sekonda sepse po te zgjate .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 10:19:54
...më shumë kushedi çka...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:22:39
....do te ndodhte mirepo kjo ishte vetem edhe nje nga nete e tij me plote endrra. ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 10:24:00
Kur u zgjua nga gjumi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:25:56
...pa qe ora kishte.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 10:28:22
...shkuar 9.18 dhe ai...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:31:59
...pa menduar u nis me vrap...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 10:32:38
...për në punë dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 11-05-2005, 10:36:19
...duke ecur rruges verejti se .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-05-2005, 11:28:44
...ishte shumë më herët...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 12-05-2005, 03:59:45
se c'kishte menduar, prandaj vendosi te pinte nje kafe ne lokal dhe ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 04:55:28
prap se pelqeu si mendim kur......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 12-05-2005, 04:56:14
u kujtua qe kishte harruar portofolin ne shtepi dhe.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 06:52:33
i hypi gomarit per ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 07:05:07
....tu kthyer ne .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 08:12:13
banjo kur..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 08:58:10
......papritu rreshiti dhe ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 12-05-2005, 10:20:07
ra mbi ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bleta ne 12-05-2005, 10:28:45
kokë..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 11:54:50
...të një qeni...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 11:57:21
i cili ishte ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 11:59:36
...rastësisht në rrugë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 12:01:56
Dhe i tha po ti mer qen ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 12:07:19
...veç ma shtove...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 12:10:05
Me shum urrejtjen ndaj........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 12:11:07
...kësaj bote...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Patriot2005 ne 12-05-2005, 12:24:30
kot fare pa kuptim
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 12:27:56
mendon patrioti2005 por.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 12:33:28
...megjithatë duhet të jem...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 12-05-2005, 12:47:31
tap qe te them nje mendim
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 14:51:51
...që ma mori ky qen... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 16:55:13
....nga frika........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 17:11:45
...kur ia pashë ata veshë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 17:12:56
..qe i kishin ra pertoke............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 18:14:35
Dikush pa shpirt ia...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 18:26:58
.....ia futi nga mbrapa nje ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 18:33:59
...thikë dhe ai u pre në veshë....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 18:35:15
..kur papritur filloj edhe te rrjedh............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 18:39:32
...gjaku që shkonte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 12-05-2005, 18:43:37
..hiq pa ndal sikur..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 19:16:12
...lumi që rrjedh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Rrushja ne 12-05-2005, 19:34:56
....ne oqean dhe vazhdon...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 12-05-2005, 19:43:59
...të përhapë valë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 13-05-2005, 03:29:07
deri ktu ne forum...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 13-05-2005, 03:36:56
ku ka shume forumista per me e mira eshte SARAAA dhe me i miri eshte...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 13-05-2005, 03:43:16
una kush tjeter mas meje vjen......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 13-05-2005, 08:11:14
me me.....who else?.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 13-05-2005, 16:28:43
..gjithsesi unë dhe këtu...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 14-05-2005, 03:41:09
ndodhi nje e papritur........... ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 07:20:15
Sara tha për mu se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 14-05-2005, 07:22:34
je kokeqofte ahahahahhahah dhe pastaj te tjeret thane..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 07:26:45
...se Sara e ka shumë gabim dhe... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 14-05-2005, 07:46:06
ME SHUM TE DREJT  LOL LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 07:59:11
...Stalone e demantoi... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 08:24:14
...nuk dinte si te vepronte, menjehere
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 08:28:16
...nisi të kërkojë falje...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 14-05-2005, 08:32:14
...duke u skuqur per fjalen qe tha.... :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 14-05-2005, 09:47:15
dhe duke e puthur ne faqe por........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 10:05:00
...Sineri ishte zemëruar keq dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 11:14:39
...nuk ja fali ate gabim, por me vone kur filloi te mendonte, ai e kuptoi se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 11:18:18
...megjithatë n thelb ajo është çikë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 11:21:01
...mjaft e mire, e respektueshme edhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 11:24:18
...kështu i falet dhe besoj që më...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 11:36:05
...dashuron me te vertete. Ndaj une do ti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 11:59:16
:d ...them se e dua...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 12:31:15
...edhe do ti ulem ne gjunje e ti bej pyetjen...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 12:35:43
...a më don edhe ti mua apo veç po e rrej vetin... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 12:45:40
Jo i thua a do te martohesh me mua...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 12:49:05
...se më ka dalë 30-shi dhe tash... :P :P :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 12:50:22
...erdhi koha per tu martuar edhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 14-05-2005, 13:07:22
te shtoj rracen qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 14-05-2005, 13:49:28
...kam me ty, sepse ti je...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 14-05-2005, 13:58:19
...asi tipi që duhet të martohem bash me ty.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 15-05-2005, 07:46:35
ptu ptu ptu larg qoft gur e mdrut thot.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 15-05-2005, 09:25:03
Staloneja erdhi të ndërrojë temën se... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 16-05-2005, 03:25:17
eshte me temperature, dhe.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 16-05-2005, 03:39:23
stalonja i thot sinerit mos ma permen mo emrin po pat munsi vazhdo lojen se....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 16-05-2005, 03:40:18
do te te jap nje dru te mire qe........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 16-05-2005, 05:24:35
...po flet aq bukur,por nuk te rrah ty jooooo se je djale per merak...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 16-05-2005, 08:25:00
E dija që Stalone nuk është aq i keq...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 16-05-2005, 08:25:43
sa duket por...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 16-05-2005, 08:31:06
...kur e takon Sarën bëhet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 16-05-2005, 08:35:34
i urte si pule dhe sineri.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 16-05-2005, 08:38:14
...i shikon punët e veta.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 16-05-2005, 09:29:02
plzzzzzzzzzzzzzz mos e beni lojen lesh arapi emrin skam qef me ma permen kush oke
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 16-05-2005, 11:28:27
...keshtu qe zeristet te gjithe keshtu siq jane te mire e te bute,vendosen qe nje dite...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 16-05-2005, 14:02:28
u marr me punet e veta dhe jo me te tjeret
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 16-05-2005, 16:27:22
...dhe vendosen qe se bashku te pijne kafe.... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 16-05-2005, 22:38:43
Njëri mori me 4 lugë sheqer...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: tirons ne 17-05-2005, 00:52:36
se e ka omelsine ne gjak ndersa tjetri.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 17-05-2005, 03:04:56
4 luge kripe dhe ia hodhi..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 17-05-2005, 06:36:31
banakieres mu ne gjoks qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 17-05-2005, 06:47:02
mori nje gote me uje dhe ia hodhi ne fytyre....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 17-05-2005, 07:02:48
ty qe po lexon tani dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 07:37:23
....dhe po ashtu edhe ty që qëllove afër... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 09:55:54
...keshtu qe te gjithe filluan te qeshin.... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 10:11:26
...gazi nuk kishte të ndalur... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 10:58:44
.......derisa edhe kamarieri filloi te shkarravitej se qeshuri....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: tirons ne 17-05-2005, 11:01:23
pastaj erdhi Tironsi dhe tha "Cer bohet ktej?" Ika icik un dhe ju......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 17-05-2005, 11:03:24
me zgerdhiheni si....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 11:10:31
...llokuma me arra... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 17-05-2005, 11:12:46
jepen per ndonje rast dmth nxirren per qerasje kur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: tirons ne 17-05-2005, 11:18:10
bohet nonjoni synet ose...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 17-05-2005, 11:28:47
ose kur ti je gati per te shku........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: tirons ne 17-05-2005, 11:32:24
ne te semes (dmth kur po martohesh :-))) ).....sepse.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 11:38:17
...ky është fundi i beqarisë dhe fillimi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 11:43:23
....i derteve te embla.....  ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 11:44:23
...që më vonë bëhen edhe më të njelëmta se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 11:48:30
.....ashtu e ka jeta..... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 11:55:50
...e ka vetëm desha të them më të njelëmta se kripa... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 12:07:42
....por ne duhet vete ta embelsojme.... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 12:10:21
..nëse arrijmë dot njëmend përveç me fjalë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 12:17:35
.......se edhe fjalet e bukura ndonjehere na zbukurojne jeten dhe na sjellin disponim...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 12:21:15
...që na mungon shumë herë pas here.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 12:45:17
......Por,perseri jeta na duket e bukur me gjithe hallet qe kemi....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 12:58:09
...kështu që mos të ankohemi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 13:03:02
......po pra,qyyy....... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 13:08:18
Nuk e vlen të ankohesh se të zbardhen...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 14:08:22
....floket pra.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 14:16:59
...se kush tjetër qy....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 14:25:54
....mustaqet ndoshta.....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 14:30:10
...edhe vetullat sigurisht apo....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 14:35:11
...ndodhe qe edhe vetullat......sa kum qesh LOL sa kum qesh LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 14:40:02
Gjithçka është e mundur kur ke strese...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 14:46:08
.....por duhet te pajtohemi se streset jane pjese e jetes sone.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 14:52:28
Elektra është hyjneshë greke e...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 14:56:20
....Hakmarrjes... :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 15:05:24
...dhe si e tillë është mishëruar edhe Elektra
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-05-2005, 15:09:55
....ajo mundohet te jete sa me njerezore edhe pse i bejne keq ndonjehere edhe tash kur po shkruaj me lottttttttttttttttt ttttttttttttttttttt ttt................ ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 17-05-2005, 15:23:05
...dhe kjo është gjë normale dhe realiste për çdo njeri.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: lora ne 17-05-2005, 19:13:47
Ne kete nate kur.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: tirons ne 18-05-2005, 00:04:27
...un dhe ti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-05-2005, 03:23:36
ne dhe ju..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: tirons ne 18-05-2005, 06:47:39
ne te gjithe jemi duke.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 08:16:12
..pirë alkool sepse po e festojmë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 09:33:06
...humbjen.... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 09:44:09
...e madhe që patëm me... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 09:54:26
.......lojen e futbollit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 18-05-2005, 11:13:31
e futbollit te grave qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 11:21:19
..iu bashkëngjitën edhe burrat...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 12:39:09
....u ndane ekipet.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 13:16:53
...në femra dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 13:48:42
......burra de.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 13:56:26
...jo po meshkuj. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 14:09:13
.....atehere edhe gra.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 14:10:42
...kryesorja kontesti u zgjidh dhe tash gotat...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 14:22:33
....po i renditin femrat..... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 14:26:17
kurse meshkujt vetëm po shikojnë a ka ndonjë gabim.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 14:34:02
...por vetem po e shohin se femrat po ua bejne meshkujve 8:2 LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 14:39:06
Meshkujt revanshohen dhe ua bëjnë 11:4 dhe tash... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 14:49:35
....cingerroi ora dhe Sinerit i doli gjumi.Filloi te qeshe se kjo paska qene nje....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 14:54:05
...ëndërr e bukur por u çudit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 15:03:18
.....kur mendoi se gjithmone ne enderra del e kunderta dhe femrat mund ta fitojne lojen ne realitet.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 15:19:36
...si dhe kur e pa orën para shtratit se nuk ka pasur orë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 15:27:12
.....por kete e kishte vene tinez Sinerit Kacurreljsa.... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 15:32:01
Motra e vet nuk ishte e kënaqur me vëllain gjumash...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 15:37:25
....dhe ia kish vete oren prane qe ta zgjoje ne kohe te caktuar....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 15:38:59
...gjë që e bëri me nerva...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 15:43:36
....sepse djali ish mesuar te rrije naten e te fleje diten dhe tash ish bere me nerva... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 15:44:59
...aq sa gati e thyu një karrige që qëlloi aty afër...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-05-2005, 15:49:53
...por para i doli motra tjeter Elektra dhe e ndaloi... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 18-05-2005, 16:10:10
...kështu që çdo gjë mbeti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-05-2005, 03:54:08
pa levizur, derisa erdhi postieri dhe solli nje...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 19-05-2005, 07:10:06
kazan rakije qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-05-2005, 07:11:10
i beri te gjithe forumistat tape dhe.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 07:30:23
...disa prej tyre e bënë hallakamë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-05-2005, 07:31:38
(ca do me thene hallakame? ) me sinerin ne krye, pastaj.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 07:47:44
..të tjerët e bënë edhe më kështu që Saraaa...

P. S. Hallakamë = rrëmujë.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-05-2005, 07:50:33
mori kova me uje te ftohte dhe ia hoshi atyre, qe te vinin ne vete, por..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 07:53:43
...ishte e kotë, atëherë mori një shkop...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-05-2005, 07:55:09
dhe i rrahu te gjithe me rradhe, duke filluar nga sineri :P por...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 07:59:35
...ky arriti të ikte se ishte më pak...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 19-05-2005, 08:05:12
pak me i holl se shkopi dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 08:12:46
më i kthjellët se të tjerët. (pikë).
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-05-2005, 08:43:33
 :( si pike? mbaroi historia?te filloj nje te re une? ok
 
na ishte nje here nje vajze e vogel qe e quanin kesulkuqe sepse...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 08:48:44
...e kishte kësulën e kuqe... :P

P. S. Nuk thashë që mbaroi historia vetëm që ishte pikë dhe ti duhej të filloje një fjali nga fillimi në kuadër të historisë (si të duash ti). Kështu që ti fillove diçka tjetër...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 10:56:08
...Nje dite kesulekuqja kish vendosur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 11:04:53
..të shkonte në vizitë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 19-05-2005, 11:21:38
ne amsterdam atje ku...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 11:24:18
...ishte gjyshja e saj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 13:45:26
.....e cila ish semure dhe Kesulekuqja duhej .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 13:50:22
...të shkonte t'i ndihmonte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 13:55:42
...per ta pastruar kasollen... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 13:59:09
...dhe oborrin e kapluar nga...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 14:00:25
....mbeturinat e shumeta qe ishin grumbulluar me muaj.... ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 14:10:06
Kësulkuqja si punëtore që është do ta...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 14:28:33
...pastronte ashtu siq din vetem ajo kasollen e mandej do perkujdesej per....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 14:52:24
...gjyshen e cila ishte në shtrat...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 14:58:59
...duke lenguar nga gripi.... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 15:05:24
...që ishte përhapur dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 15:26:55
.....ishte rrezik te perhapej edhe te forumistet.... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 15:52:48
...që nuk kanë marrë vaksina... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-05-2005, 16:13:00
....kunder tetanosit.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 19-05-2005, 16:28:49
...që mund të vijë pas gripit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 03:32:58
keshtu qe ajo u nis per rruge. ec e ec ec e ec kur................ ......:O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:24:37
papritur ju gris fustani dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:31:45
doli me.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:38:56
me benevrek te ushtarve qe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:39:34
ishin pa lare dhe...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:42:01
dhe skishin mrapakolb hic dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:45:13
dhe doli fushe, para i doli ujku dhe i tha................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:46:29
o mrapakolbin me le te shikoj ose do te ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:47:26
ha, por kesulkuqja......... ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:48:03
preferoi te.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:48:53
te................. .............(vazhdoje ti stallone se je me i zoti per perralla)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:51:02
preferoi ti thoshte ujkut po he mer ujk ta mban tme...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:53:05
hash, dhe nxorri nga canta piperin qe tia hidhte ne sy, por................ ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:54:59
por ujku e dinte ket perrall dhe i kishte marr masat dhe e kapi dhe .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:55:31
e hodhi ne lume........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:57:02
canten e kesulkuqes kurse kesulkuqen e ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 04:57:52
hodhi ne det............... :@ (do te te vras, ca do ti te them une? :@)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 04:59:55
dhe ketu maroi perrala e kesulkuqes qe ujku e .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 05:00:44
:@:@:@:@ hengri bashke me stalonen por...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 05:02:02
por stalone e ngaterroi kesulkuqen me saren dhe ja hengri veshi qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 05:02:45
 :( i dhembi shume dhe sara e shajti stallonen.......... ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 05:05:01
po sara sdi te shaj dhe i tha o yll po mos kafsho kaq shum me but LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 05:05:54
 Jojo: sara i tha a po zhdukesh se i thashe ujkut te te ha dhe ty, nejse......... pastaj kesulkuqja vazhdoi rrugen e gjate kurse.............. .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 05:07:07
kurse stalone ohohoho me saren duke henger akullore LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 05:08:25
saraa e hengri me lyleshtrydhe kurse stallone me hithra dhe pastaj ujku i ra rruges se shkurter dhe arriti.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 05:09:41
arriti ne te ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 05:11:22
tatepjete, mezi hipi malin dhe arriti tek shtepia e
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 05:13:22
e bardh qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 05:14:19
ishte nje vajze shume e bukur. dhe pyeti sherbetoren: - kush eshte kjo vajze?
sherbetorja iu pergjigj>>>>>>>>>>>
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 05:16:42
ku e di un pyte vet se ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 06:12:12
....cila eshte,mos valle te vie turp ta pyesesh?.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 07:41:05
i pergjigjet sherbetorja qe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 07:47:38
...ajo vajzë nuk ka emër....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-05-2005, 08:22:30
por ka mbiemer, dhe ujku...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 08:25:39
...ia hëngër atë me gjithë emrin edhe pse s'e kishte. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 10:31:55
Keshtu qe Kesulekuqes nuk i mbeti tjeter pos te....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 10:53:40
...te dorzonte  benevreket dhe,...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 11:13:54
...t'ia merrte prapë e të ikte...

P. S. Stalone, përcille mirë fjalinë. Ishte "të" e ti e ndërrove me "t'i".
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 11:31:29
.. me u bo nje cik vajz e zgjuar duke ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 11:39:16
...vrapuar me sa fuqi kishte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 11:41:58
....por papritmas ne rruge takoi ujkun e vjeter...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 11:42:57
...i cili ishte maskuar si dhelpër...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 11:49:36
...dhe iu paraqit Kesulekuqes me dinakeri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 11:54:06
...po ajo e njohu menjëherë nga...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 20-05-2005, 12:01:42
nga e folmja qe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 12:11:47
...ka zakonisht një ujk i keq...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 12:15:29
......por ajo ishte aq e zgjuar sa qe e mashtoi ujkun shume keq duke i thene se....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 12:19:07
...unë jam jashtëtokësore...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 12:28:18
....dhe pasojat nese me afrohesh, do te jene katastrofale per ty....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 12:32:25
Ujku duke ditur çka janë jashtëtokësorët...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 12:34:46
...ia mbathi pyllit shpejt e shpejt...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 12:37:49
...aq sa pas 2 sekondave Kësulkuqja më nuk e pa...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 12:39:10
...dhe tani mori fryme lirshem dhe u nis nga kasollja...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 12:40:40
...ku e priste gjyshja...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 12:56:38
.....e cila ashtu e semure u ngrit ta priste te mbesen e saj e cila dukej e tmerruar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 13:08:46
...nga mendimi se ndoshta vërtet ka jashtëtokësorë... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 13:14:11
...por Kesulekuqja e qetesoi duke i thene....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 13:21:04
...se jo jo feja nuk i njeh ata...


P. S. unë e pata fjalën për Kësulkuqen por ti e ndërrove... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 13:29:56
....atehere qe te dyja u qetesuan dhe u perqafuan gjate....P.S.isha e ngaterruar pak ne ato caste dhe nuk mendova gjate megjithese e pashe gabimin,sorryy :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 13:32:17
 ...edhe u çmallën mirë e mirë se qe sa...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 13:39:12
.....edhe filluan lotet tu dalin nga dashuria dhe malli qe kishin per njera tjetren dhe tani Kesulekuqja duhej te ikte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 13:41:18
...se nuk kishte shumë kohë, e prisnin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 13:48:40
.......i dashuri saj jashta dhe nena e saj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 13:57:05
..në shtëpi.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 14:00:27
..atehere ajo u pershendet me gjyshen dhe u hudh ne perqafimin e te dashurit te saj qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 14:05:42
...ishte hutuar duke shikuar një pëllumb në një degë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 14:11:12
...dhe tani ajo ia ktheu mendjen e hutuar atij....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 20-05-2005, 14:47:02
...dhe i tha:...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 15:13:45
.....i dashur,pse me je hutuar keshtu?.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 15:15:48
Ai priste një puthje...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 15:18:28
...dhe ajo lehtas dhe ngadale iu afrua....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 20-05-2005, 15:20:04
...papritmas telefoni i cingrroi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 15:21:51
....dhe e nderpreu puthjen e ciftit... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 15:23:51
...kështu ajo u tërhoq e u përgjigj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 20-05-2005, 15:25:16
...nga telefoni nje ze:,,Ku mbete deri tash,,-ishte baba i vet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 20-05-2005, 15:25:52
......dhe si dukej ne tel ishte shoqja e saj qe e ftonte ne party...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 20-05-2005, 15:31:05
...por kju ju pergjegj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 15:35:53
...se do të vonohet pak...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 20-05-2005, 17:55:40
...meqe ky nuk e leshonte ate qe te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 18:10:19
...nisen në party dhe kështu ngadalëdalë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 20-05-2005, 18:18:07
...mberriten te dera e ,,klubit,, por...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 20-05-2005, 18:26:56
...tashmë kishte mbaruar.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 21-05-2005, 03:41:45
parate dhe duhet ti kerkonte borxh.............. .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 21-05-2005, 05:03:15
nje lypsi qe ishte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 21-05-2005, 05:45:37
ulur ne trotuar duke kenduar kengen............. .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 21-05-2005, 06:09:35
ubu buuu si boka kyeee dhe i drejtohet.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 21-05-2005, 06:27:10
te drejtohet ty duke te thene.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 21-05-2005, 07:25:45
...paska edhe më keq se unë...

P. S. Saraaaa, përcille fjalinë e përparshme dhe lidhe si duhet.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 21-05-2005, 09:16:46
.....dhe lypesi i shkrete solli koken me habi te madhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 21-05-2005, 12:01:38
...dhe ia zgjati 17 centë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 21-05-2005, 12:09:15
...tia jepte Kesulekuqes por ajo u skuq nga ky gjest ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 21-05-2005, 12:14:52
..kështu që ia dha të dashurit të vet... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 21-05-2005, 13:32:06
.......nje shpulle.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 21-05-2005, 13:48:49
...që e meritoi sepse ai i pafytyrë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 21-05-2005, 14:12:35
kishte shku ne tualet pa lejen e saj qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 21-05-2005, 14:21:11
...është dashur t'ia kërkonte para se të ikte nga lypësi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 21-05-2005, 14:26:24
....por ajo ishte shume kokeforte... :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 21-05-2005, 18:34:59
..., ia ktheu paratë lypësit dhe iu drejtua djaloshit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 22-05-2005, 06:11:18
po ti mer ftyr e bukur ku ishe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 08:03:55
...dje që më the se ke qenë në bankë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 10:36:00
.....Djali u shtang se kishte qene te nje tjeter Kesulekuqe.... :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 10:55:59
...tradhtia që kishte bërë e skuqi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 10:57:15
...djalin dhe deshi ti kerkonte falje asaj,por ajo ia futi edhe nje....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 10:59:47
...flakareshë në stilin e Vesës...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:02:36
....i cili stil e plandosi per toke djalin....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:07:50
...dhe gjaku rrodhi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:10:02
.......hundeve te djalit sa qe Kesulekuqja u tmerrua....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:19:44
e u pendua që e goditi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:21:14
...te dashurin e saj me te cilin ishin bashke kohe te gjate....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:26:05
...kështu që mndoi se më mirë ishte ta godiste në bark...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:28:55
....se ndoshta veq do ia turbullonte pak zorret por nuk do ti delte gjaku... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:32:20
Kjo është me rëndësi se unë nga gjaku...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:37:31
....kam frike...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:41:25
...e nga turbullirat ndihem... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:43:28
....shume keq sepse kur isha e vogel njehere,nje shoqe imja....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:48:21
...ishte turbulluar kur kishte parë një krokodil...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 11:54:34
......kur kishte qene ne Australi....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 11:57:08
...te tezja Gresë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 12:04:21
...per pushime verore dhe iu kujtua se si ai krokodili per pak sa nuk e  kishte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 12:10:14
...ngrënë kur i ishte afruar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 12:18:56
....duke menduar se krokodili eshte shtaze e bute se ashtu e kishte mashtruar ajo shoqja....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 12:21:53
...Melisa e cila i kishte thënë se janë si drenushat...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 12:23:52
....e ne fakt ajo ish mashtruar saqe perpak sa nuk kishte perfunduar ne Spitalin e ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 12:35:41
...Kanberrasë ku mjekohen ata që kafshohen nga zvarranikët... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 12:38:00
...por ne castin e fundit kish shpetuar se prane saj kish qene nje djale qe kish kaluar aty rastesisht...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 12:39:09
Ai kishte një sëpatë me vete dhe ia hodhi krokodilit në...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 12:45:11
...koke saqe koka e tij fluturoi 1km larg.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 12:47:07
...atje te ajo kaçuba me lajthi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 12:53:46
....ku vajza kish provuar puthjen e pare.... :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:03:21
...kurse tash ky australiani ia jep...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:08:16
.......fjalen se sa here ta kete jeten ne rrezik,ti lajmerohej ketij se gjoja ky ishte me trim se shqiptaret....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:16:41
...që mbahen si kryetrimat e botës...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:19:37
.....por kur vie puna te femrat....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:22:14
...zbuten dhe bëhen trimaçë. (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_tongue.gif)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:25:31
....sepse femrat kane natyre te tille saqe edhe ata behen sikur ato.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:26:46
Eh, kështu e ka jeta...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:30:27
...dhe dashuria qe te ben edhe trimaç....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:33:54
...edhe trim me fletë kur të kap xhelozia... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:36:59
....qe eshte ndjenje fare normale per zemren e dashuruar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:43:52
...dhe luftarake për të eliminuar çdo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:47:40
...kundershtar eventual....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 13:51:50
...i cili provon të prekë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 13:57:31
.....zemren qe eshte bere e tij.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 14:01:18
...si një pronë e paprekshme. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 14:03:08
.......Tani Kesulekuqja u zgjua nga keto mendime....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 14:06:18
...lau sytë e saj të bukur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 14:10:23
....te kroi aty afer ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 14:13:23
...shtëpisë së saj me oborr...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 14:18:18
....te mbushur plot me lule dhe duke lare syte keputi lulen me te bukur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 14:21:25
...i mori erë dhe shikoi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 22-05-2005, 14:25:21
.....mos eshte diku afer djali i enderrave te tij qe t'ia dhuronte lulen...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 22-05-2005, 14:47:38
Pasi nuk e gjeti dot askund atëherë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-05-2005, 11:53:12
...u merzit shume.... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 12:06:23
...dhe vendosi që lulen t'ia jepte asaj maces...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-05-2005, 12:14:29
....qe e mbante ne shtepi..... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 24-05-2005, 12:27:00
Me mire te ma jepte mua lulen LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-05-2005, 12:29:47
...Mendoi ENA.....duke mos e kuptuar se behej fjale per Kesulekuqen ....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 13:03:41
Atëherë Sineri ia sqaron Enës se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-05-2005, 13:17:16
...Kesulekuqja lulen ka dashur t'ia dhuroje te dashurit te saj....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 13:59:27
...qe prej dy vjetesh ishte humbur pa gjurme...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-05-2005, 14:00:08
...dhe nuk po i lajmerohej asaj... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 14:02:07
...se e kishte telefonin e prishte dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 14:31:41
...ka vendosur më në fund të siguroj një Nokia me kamerë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 24-05-2005, 14:37:55
qe tja bente dhurat .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 14:41:49
..vetvetes se Kësulkuqja e ka të vetin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 14:46:11
.,..por e verrejti se ne xhep nuk kishta as i fije t'lekut dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 14:49:08
...u nis në bankë që të nxjerrë ca...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 24-05-2005, 14:50:54
...Ca me nxjerr mer se ska ma leke ne banke LOL...KA nje muaj pa marre rrogen LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 14:53:01
...dhe e kthen kahjen drejt ne kafene...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 14:53:48
...kështu qëme xhepa të zbrazët e mendoi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 24-05-2005, 14:55:40
Jo nokia me kamer po as Motorola me anten smund me ble LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 14:57:00
As Soni si tullë i tipit të vjetër... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 15:08:41
...po iu mbushet mendja te shkon e te vjedh te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 24-05-2005, 15:10:27
Shtepia e Sineri ... LOL ... se ai ka me shume se nje Celular LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 15:11:15
U mendua cilën Nokia t'ia marrë....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 24-05-2005, 15:13:47
Une dua ate me te mirin LOL

....Dhe e di qe do vij lefteri me ta vjedh per mu ... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 15:20:13
...ai që është me kamerë se ata dy të tjerët...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 18:09:54
...jane te tipit te vjeter dhe nuk...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 18:28:41
...prish punë edhe nëse mbetesh pa të...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 18:44:26
...ashtu ashtu ma heret kurr nuk e ke pas...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 18:47:42
Lefter nuk po e kap dot fjalinë tënde. (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_confused.gif)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 24-05-2005, 18:59:07
...ashtu ashtu ma heret kurr nuk e ke pas...
...edhe ashtu me heret  celularin nuk e ke pas keshtu qe....(permirsim) ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-05-2005, 19:09:15
...nuk mbetesh pa diçka mangut....

P. S. Po ma ngjet valla se 3 Nokia i kam (interesant si e diti Ena). LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 25-05-2005, 03:25:33
por edhe mund te mbetesh............ ........
p.s s'po  mar vesh asgje :O :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 25-05-2005, 04:28:41
pa benevrek sepse....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 25-05-2005, 06:44:22
... i hyjne ne pune fare...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 11:32:54
...sikur as Nokiat as brekët... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 11:36:34
....por diqka tjeter....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 11:41:59
...të duhet si për shembull...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 25-05-2005, 11:46:46
....nje cop tull .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 11:53:48
...per t'ia fut ne koke....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 13:23:34
...atij që merr mobilin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 25-05-2005, 13:48:07
e binladenit qe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 13:55:02
..në fakt nuk është mobil... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 14:01:10
...por... ;) ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 14:10:39
...një copë stolie...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 14:15:31
....qe shkelqen....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 14:29:06
...por që nuk hyn në...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 14:35:03
...ne pune...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 14:41:28
...e përdoret vetëm si...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 14:51:20
......suvenir i kohes se shkuar....P.S.u nderrua permbajtja pak. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 14:53:44
U ndërrua tema dhe tash... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 14:55:57
......duhet te presim...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 14:58:43
...që të dalë dikush e të...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:00:25
....na tregoje ku i bie rruga per....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:03:51
...në temën e re... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:05:34
....Elektra degjoi per kete dhe vendosi ta emertoje temen .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:07:18
...sipas mendimit të saj kështu:
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:10:29
..."Nje kujtim dashurie",qe bente fjale per....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:15:00
...një histori të bukur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:16:07
....te nje çuni nga Shqiperia dhe nje goce nga Kosova....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:18:11
Një ditë Fatbardha doli në...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:20:20
...kopesht dhe mendoi per....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:22:59
..beqarinë e saj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:23:51
.....qe po e ruante me xhelozi..... :( ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:27:36
Ka pasur aq raste...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:28:47
....por nuk ishte e vendosur sa duhej....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:29:33
...për t'i thënë lamtumnirë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:35:39
...jetes se vajzerise por tani iu kujtua se....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 15:39:54
...ka ardhur koha.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-05-2005, 15:45:34
....qe ta bente dreken gati se kishte ftuar miq...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 16:05:24
...të largët me të cilët...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 25-05-2005, 17:55:28
...kishte kaluar nje jave bashke ne det dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 25-05-2005, 18:01:29
...per pak kishin ken duke u mbytur por ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 18:03:27
...patën shpëtuar. Darka...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 25-05-2005, 18:04:34
...erdhi mu ne kohe te duhur,ashtu edhe ky quni planifikonte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 25-05-2005, 18:13:22
te bente dicka shum .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 25-05-2005, 18:17:21
...romantike,por po na ate moment asaj i erdhen...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-05-2005, 18:21:55
...disa mysafirë të tjerë të cilët...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 25-05-2005, 18:24:18
...as qe ishin te ftuar dhe ia filluan...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 25-05-2005, 18:28:31
te iknin ato 'tjeret ......:D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 25-05-2005, 18:30:45
...qe ishin me ftesa V.I.P keshtu edhe ky quni vendosi te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 25-05-2005, 18:38:37
te ikte bashke me ta sepse........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 26-05-2005, 05:33:04
duhej te arrinte ne shtepi para ores 21.00 sepse numeroheshin kepucet ne shtepi, por..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-05-2005, 10:21:58
...vajza nuk e lejoi sepse donte ta kalonte naten me te.... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 09:46:10
kushqe ai mbeti pa shku ne shpi .... :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 09:49:21
....dhe ish i lodhur shume keshtu qe vendosi te fleje....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 10:24:19
jashte sepse edhe ajo vajza nuk e pranoi .... :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 10:31:04
....se ai kuterbonte alkool.... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 10:50:12
kushqe ai mori udhen per .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 10:56:58
...ne kopesht....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 11:18:44
qe te flinte i qete ne barin e.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 11:59:30
...kositur me kujdes nga .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 13:23:21
kopshtari. Kur befas .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 13:24:38
....pa nje gjarper dhe u frikesua shume...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 13:27:15
se mos ta hante por .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 13:28:03
....filloi te bertas dhe te kerkoje ndihme....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 13:34:12
she aq shum bertiste saqe ne kopesht u mblodhen........... ..:D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 13:38:01
...te gjithe fqinjet....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 27-05-2005, 14:49:19
...dhe  papritmas gjarpri iku ne anen e...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 14:55:22
....kundert sepse degjoi bertimat e djalit....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 15:32:36
qe e tremben aq shum gjarprin ne ato.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 15:37:22
...momente sa qe ai u struk ne nje vrime ne murin e shtepise....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 15:40:20
dhe vuri duart ne veshe per te mos degjuar britmat e.............. LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 15:43:15
....tij.Pastaj vajza e degjoi djalin dhe doli ta merrte nga meshira...... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 15:49:55
por djali kishte pire aq shum saqe e kapi me zor .... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-05-2005, 15:52:19
...dukej shume i rende ne peshe dhe ajo....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 27-05-2005, 16:15:41
e futi brenda ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-05-2005, 03:38:35
megjithese nuk donte ajo................ ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 10:46:46
e fuuti se i erdhi keq per .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 10:51:33
...per djalin me te cilin e ndante nje pjese te dites,javes e muajve,,,, :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 11:06:17
mirepo ky djali sapo u fut brenda ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 11:09:43
...u perplas pa vetedije....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 11:10:48
me ket vajzen dhe papritmas ..... :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 11:18:53
....u degjuan te lehurat e qenit jashte.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 11:25:09
qe sic duket kishte pare ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 11:26:06
...nje hajn qe donte te vidhte shtepine...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 11:29:23
por ne ate moment vjaza dhe djali dolen jasht dhe qeni ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 12:04:57
...pushoi sepse ishte lodhur shume duke lehur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 12:16:48
pastaj djali dhe vajza i futen brenda perseri dhe .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 12:33:05
....filluan te shikonin nje film triler qe jepej ne TV21......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 12:35:40
dhe pasi filmi mbaroi ato filluan te ...... :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 13:02:04
...mendojne se u be vone dhe se duhet te flinin....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 13:03:35
por djali e kundershtoi sepse ai ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 13:05:08
.......donte te ikte ne shtepine e tij dhe jo te rrinte tek ajo... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 13:12:47
por vajza nuk donte ta linte te shkonte sepse ai ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 13:13:37
...ishte akoma i dehur dhe ajo nuk guxonte ta linte te ikte vetem ai....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 13:29:55
kshuqe ai pranoi te rrinte aty po me kusht qe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 14:44:37
...te flinin ndaras..... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Raldushi ne 28-05-2005, 15:19:10
hahahahahhaha jo moj bashke donte ai LOL LOL

..... por kjo vajza nuk pranonte se ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 28-05-2005, 15:24:15
...ai nuk i kishte me vete...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 15:25:32
....rojat.... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 28-05-2005, 15:27:51
...e as pajisjet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 15:33:51
...keshtu qe ajo thirri Taxi-n...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 28-05-2005, 15:39:23
...u nis vetë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 15:47:10
...deri te ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 28-05-2005, 15:52:38
...një shoqe e vetja...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-05-2005, 15:56:22
....qe ta merrte me veture ate dhe ta dergonin djalin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 28-05-2005, 16:01:41
...në një vend ku...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 29-05-2005, 14:25:20
...nuk do ti shihte askush qe te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 29-05-2005, 14:58:02
...pastrojnë këpucët se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 29-05-2005, 15:01:04
...ishin fut ne balte deri ne fyt dhe duheshin qe patjeter te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 29-05-2005, 15:07:01
...ishin më të pastër kur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 30-05-2005, 09:25:18
kur. degjuan ca zera :O:O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 30-05-2005, 09:58:42
...të temrrshëm që tingëllonin si...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 30-05-2005, 14:34:12
...si te ishte pas tyre nje njeri qe i....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 30-05-2005, 14:38:15
...përcillte në çdo hap...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 30-05-2005, 14:42:50
...dhe ia kishte vu syin....

p.s Siner hallall vlla po i vje temes si fellenze(shum shpejt) ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 30-05-2005, 14:48:12
...asaj çupës... ;)

P. S. Faleminderit Lefter. ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 30-05-2005, 14:54:26
...qe me te vertet dukej si nje...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 30-05-2005, 14:56:37
...hyjneshë me ata sy...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 30-05-2005, 15:19:08
...te zi e te medhenje si rrush...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 30-05-2005, 15:23:41
Megjithatë ai djaloshi nuk lejoi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 30-05-2005, 15:27:54
...qe te ikte,por.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 30-05-2005, 15:46:53
...iu vërsul atij...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 31-05-2005, 09:43:20
......djalit qe po ua zinte priten dhe keshtu dueli filloi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 10:48:42
së pari me ngacmime fjalësh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 31-05-2005, 12:54:14
...pastaj kur kuptoi se ai spo ndalej,filluan edhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 13:05:14
...sharjet me fjanë të rënda...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 31-05-2005, 13:10:47
...por ne kete rast,kaloi andej nje....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 13:16:31
..polic me pendrek...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 31-05-2005, 13:21:12
.......dhe i ndau djelmoshat e rrezikshem... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 13:24:31
...të cilët të turpëruar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 31-05-2005, 14:00:21
....u luten per falje..... ^o) :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 14:23:26
Polici me mrrola në fytyrë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 31-05-2005, 14:34:44
...iu tha: ikni edhe njehere mos t'jau shof at fytyre qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 14:39:30
...sillet kot këtu sokaqeve... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 31-05-2005, 14:59:03
...dhe i nguc vajzat tona qe i kena si...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 15:03:42
...perla e si xhevahire të...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 31-05-2005, 15:09:47
...pazevendsueshme,keshtu qe mos te te shoh me ne kete lagje se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 15:11:38
...herën tjetër kur të shoh nuk...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 31-05-2005, 15:19:53
...do te mund te kalosh pa hanger...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 31-05-2005, 15:21:05
...një pendrek veshëve... :d LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 01-06-2005, 17:50:02
...dhe nje gjobitje te forte qe kurr me heret...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 18:11:55
...s'e ke paguar kështu që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 01-06-2005, 18:16:12
...t'kesh kujdes kur je afer vajzes me te ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 18:19:54
...bukur të qytetit se jo vetëm që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 01-06-2005, 18:21:59
...gjobitesh por edhe perjashtohesh pergjethmon nga ky...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 18:24:30
...komunitet i respektuar... :P :P :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 01-06-2005, 18:25:55
...por prap ky nuk mori vesh dhe iu drejtua shoqes se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 18:33:02
...tij me fjalë të rënda që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 01-06-2005, 18:36:24
...e ngrata kurr me heret me vesh nuk i kishte ndigjue,dhe iki nga ai vend shkoi te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 19:18:01
...përroi t'i lajë sytë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 01-06-2005, 20:07:39
por e patritura ndodhi  :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 20:10:12
...kur ai tipi sërish u shfaq...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 01-06-2005, 20:43:51
..lakuriq. kur ai  :O  :(  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 01-06-2005, 20:47:38
...dukej si të ishte jashtëtokësor ashtu...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-06-2005, 06:31:48
me nje sy te madh ne mes te.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 07:03:14
...cilin e kishte vizatuar me flomaster... ::P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 02-06-2005, 09:26:54
..ngjyre boje gjuzendie..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 09:44:00
...dhe dukej aq keq me tre sy...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 02-06-2005, 17:51:42
...dhe kur cupes nje ze:,,Zgjohu,zgjohu je vanuar ne shkolle,,...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 18:11:04
- ishte nëna e saj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 02-06-2005, 18:13:39
...dhe kjo u  ngrit nga krevati me shpejtesine e drites dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 18:22:34
...u vesh, i lau sytë, u...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 02-06-2005, 18:37:54
...pergatit qe te del,dhe te shkoj ne shkolle sa e hapi deren...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 18:40:33
...i ra në mend se e harroi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 02-06-2005, 18:49:43
...fletoren ku i kishte shenuar te gjitha ne lidhje me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 18:54:11
...provimin e sotëm nga...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 02-06-2005, 19:01:05
...kimia,dhe u kthye e mur dhe doli nga dera per...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 19:03:17
...dy minuta e shtatëmbëdhjetë... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 02-06-2005, 19:20:23
..sekonda...dhe me vrap...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 02-06-2005, 20:24:54
ja mathi  ;) kur pa  :O .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 20:28:57
...se ora kishte vajtur... :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 02-06-2005, 21:07:15
03:06.... ^o) i shkreti zdinte cfare te bente vecse  :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 21:13:14
...asi e shkreta s'dinte çfarë të bënte... ;) :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 02-06-2005, 21:27:17
vecse te vraponte me shume  :P ha ha ...duke vrapuar nje mendim i fluturoj ne mendje qe... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 21:45:59
...të ndalej një moment e të merrte frymë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 02-06-2005, 21:56:46
 LOL ohoho:..
por i mjeri kishte aq shume halle qe donte vetem te vraponte edhe pse.. :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 02-06-2005, 21:58:36
...s'kishte mjaft frymë në disponim... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 02-06-2005, 23:23:13
u ndal dhe mendoj " une nuk kam mundesi ta zë mësimin por....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 08:22:01
...po shkoj të marr një...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 03-06-2005, 08:52:04
vërtetim tek mjeku por rrugës pa....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 08:58:52
...një qen që e shikonte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 03-06-2005, 09:16:19
...drejt ne sy, sikur donte ti thoshte se...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 09:17:16
...ti je gjahu im për sot...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 03-06-2005, 09:23:17
......JAMI, JAMI...O QYSH KOM ME T'................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 09:28:04
...hangër sikur ju qysh e hani mishin... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 03-06-2005, 09:30:09
.MISHIN E DERRIT EDHE ASNI PIKE SPO MA.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 09:33:29
...kana ti kështu që po ha...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 03-06-2005, 09:42:57
...pa pike edukate, pa pike karakteri, bre njeri bre......
.a e di qa tret me..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 09:53:04
..hangër mish derri?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 03-06-2005, 10:07:15
...o jojo, ti nuk je nena jone
ti je ujku do na............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 03-06-2005, 12:18:18
:O çka je tuj thanë bre Poisonivy?
A je tuj e ditë si luhet këtu?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 04-06-2005, 05:48:56
...keshtu qe ai vazhdoi tutje te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 07:12:59
...ecën pëpara pa ia vënë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 04-06-2005, 12:07:52
syrin se si dy .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 12:22:55
...mace e shikonin shtrembër... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 04-06-2005, 14:40:54
dhe i tha macëve po ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 04-06-2005, 15:07:51
machorin a ke keni pare diku se na ka mare malli?

Kemi kapur dy minj, cdo te bejme me to....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 15:55:23
...do t'i përdorim për...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 04-06-2005, 20:29:33
ti trembur gocat  Jojo: por ato jan  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 04-06-2005, 20:32:45
...aq te forta sa qe nuk...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 20:35:10
...dorëzohen para një...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 04-06-2005, 20:39:22
...miu qe eshte aq i...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 20:41:02
...vogël dhe i pafuqishëm...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 04-06-2005, 21:12:20
sa i erdhi qynah goces  :(  :P por prap si prapi  :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 21:15:07
...e shekli me të dy këmbët...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 04-06-2005, 21:27:50
LOL :( lol

kur e varrosen, shume mij te tjere shkuan me te zeza te  :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 21:30:41
...japin ngushëllime për miun që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 04-06-2005, 21:51:41
vdiq nga zemra e lige e nje goce  :(. uhhh sa e keqe ajo mor zot por ama sjan ashtu te gjithe  :P se ca  :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 04-06-2005, 21:54:42
...s'ka në këtë botë të egër plot... :P :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 05-06-2005, 03:09:59
me goca e quna të këqij mu sikur deti që qa ska ku aty ka edhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 06:39:53
Valla Brfan asgjë s'mora vesh... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 09:59:45
as une se kuptova fare  :(  :P por ska gje se ketu  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 10:19:12
...nuk ka shumë rëndësi a kuptohemi... ;)

P. S> Vazhdoje kështu Xhan. :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 13:22:38
...por rendesi ka qe te heci tema  :P  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 13:29:55
...dhe të argëtohemi bashkë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 13:46:43
shume mire e the SINER  ;)  :-[ por  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 13:48:51
...nganjëherë po ngatërrohemi e s'po dimë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 13:55:42
cfare te themi si imen  ^o) se na ngatarroj brfani  :(  :P. per cfare .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 14:06:22
...na detyroi që ta ndërrojmë kahun... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 05-06-2005, 14:26:07
kërkoj falje se njemend kam menduar ndryshe e pasna shkruar ndryshe se pak me nguti e kam shkruar,po me falni ju lutem.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 14:28:29
..dhe tash erdhi të kërkojë fale; nuk ka aspak probleml e tani vazhdojmë me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 14:32:54
me mire lojen sebashku,  ;) ta kemi falur brfani :D mos ki merak. dje ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 14:34:27
...ka qenë atmosfera asisoji që je trullosur... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 16:01:56
...dhe smban mend asgje!!!
Sa mire do ishte sikur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 16:10:57
te isha njeri pa halle!!  :(   :( njerezit ngelen vetem me  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 16:17:05
...dere probleme e nxënësit dhe studentët me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 16:39:37
... duke ba qejf neper pube , ndersa disa studenet te tjere duke...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 16:41:58
MESUAR  :(  :P HA HA cfare jete mor aman. studentet kan huq ..... ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 16:59:39
...streset dhe po shkojnë të vrapojnë pas... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 17:05:27
...gocave qe s'i lejn rehat , se gocat jane si ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 05-06-2005, 17:09:57
LOL

si zemra moj aman  ;) por cunat jan si  :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 17:32:31
...zemërusha more aman... ;) :P :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 18:11:25
...por me te mire se ne gocat nuk jane jo, se e dini si i thone asaj fjales, cunat duhet te jene vetem me te bukur se majmuni, por ama ka edhe yje qe ta heqin petllen dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 18:19:20
...duhet të bësh një dush të ftohtë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 18:22:55
hahahahaha jo deri ne ate pike jo se ka edhe raste qe nuk i shikon dot dy here, por cunat jane te mire dhe un i kam xhan, sidomos...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 18:30:57
...kur janë romantikë dhe të thonë... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 18:47:59
... ku e ke krevatin  ;) ??? ndersa gocat thone  :X ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 18:48:25
se pa neve vajzat jeta e tyre nuk ka kuptim.
Dhe jane akoma me te mire kur te blejne lule cdo dite dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 18:53:13
ok ada_el , ashtu e lejm


... goca kenqet shume se ... do filloj nji biznes te ri ke markata duke shit buqeta me lule ... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:00:09
hahahahahahaah, jo perkundrazi vajza do te jete shume e lumtur dhe do tja shperbleje djalit ne nje menyre mjaft te bukur duke...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 19:02:49
...i thënë parreshtur "të dua"...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:04:19
...e puthur  :puth dhe duke i thene se mami dhe babi i saj kan shku me pushime ne plazh , dhe se eshte vetem ne shtepi per 2 jave...  :P mendojeni vete se ca mund te bahet per dy jave  ohoho:
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:05:52
sa keq qe nuk ka shkuar edhe goca ne plazh se po te kishte shkuar do ishte kenaqur shume, por edhe duke ndejtur ne shpi do ja kalonte shume bukur ne kompanine e djalit i cili...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:07:00
...s do rreshte gjithe diten pa i thene...  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:08:02
se e dashuronte marrezisht dhe se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:09:43
...mezor po priste ate dite qe te ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:15:50
iknin ne plazh te dy dhe tja kalonin si ne parajse dhe te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:19:18
... ti mesonte notin me stil modern goces , se goces i pelqen shume te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:21:13
notoje sidomos kur ja meson djali disa stile te reja...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:23:52
... si p.sh stilin bretkos me koke ne uje , ose ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:29:39
...ose ti lyente trupin me sunprotection (krem plazhi)qe mos i digjte kurrizi kur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:32:51
... ti hynte me shuplaka babi i goces duke i thene se i pati flliq rracen dhe se nuk duhet te shkojne ne plazh si babi me mamin por duhet te ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:33:50
...te rrinte ne shtepi e te bante punet derisa te ktheheshin ato nga plazhi pastaj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 19:40:24
...do të bëhej nami kur ata shohin...


P. S. Ju lutem komentet bëni tjetërkund kurse këtu vazhdoni vetëm lojën dhe mos jepni fjali shumë të gjata.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:41:58
...se goca eshte shtatzaneeeeee  :O bo bo do i thote mami ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:43:39
... tani ti je e re dhe nuk e rrit dot, a e marim aden si baby siter se ajo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 19:47:13
... sapo ka maru sezonin e provimeve dhe tani eshte ne shpi kshu qe ska ca te bej dhe ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 19:54:55
... se ada do ta rrisi bebin si te ishte i veti se femijet jane...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:00:12
...shshshshumee te mire dhe ada merret vesh shume mire , jo vetem me femijet por edhe me ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:05:51
me te medhenj se femijet sepse jeta te meson dhe sa te rrosh do mesosh sepse te gjithe njerezit meritojne...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 20:06:32
...çdo obligim që e përcjell martesën... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:08:41
...dhe jo vetem kaq por jeta eshte e mbushur me obligime dhe ne duhet te bejme te pamunduren per te permbushur cdo obligim sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 20:09:57
...martesa është e shenjtë dhe atë e ka shkruar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:14:10
...Perendija qe duhet respektuar dhe duhet ruajtur si dicka e shenjte sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 20:15:05
...na dënon menjëherë që nuk... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:16:45
... i permbahemi betimit te bere ne diten e shenjte ku dy te rinj bashkohen ne nje jete te perbashket dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:18:41
... lidhin kamet , ska ma qejfe ska ma asi gja vetem grujaaaa gruja ,no i here ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 20:20:25
...duhet dëgjuar dhe respektuar sepse ajo... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:22:38
... te ban ate qe ste ka ba njeri , une per vete nuk e di se jam ala i vogel po ata qe e kane provu e din se sa ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:23:06
eshte frut i se ardhmes, eshte nena e femijeve te tu dhe personi me te cilen do te kalosh cdo te mire dhe te keqe dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 20:24:24
..natyrsisht edhe do të shikosh TV me të...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 05-06-2005, 20:25:24
ndoshta  e mer edhe nje, ;) te ndegjosh muzike me te :P

edhe pse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:26:11
...dhe jeta do te duket monotone nese rri gjithe diten duke pare TV sepse jeta te ofron me shume dhe cdo moment duhet shfytezuar ne maksimum sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 05-06-2005, 20:27:25
...mund të shkojmë edhe në kinema...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:27:37
... ka raste qe ne oret e vona TV jep gjana qe s lejohen per femijet , pranaj gruaja duhet shetitur ndonji here edhe nga parku rinia se anej plasi ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:29:08
...sherri sepse vertet qe myslimanit i lejohen 7 gra por me nje edhe ka konflikte pale me 2 apo me shume si do ishte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:30:24
... do ishte nam fare , tu merziste njana vini shqelmin , ndrro dhomen dhe shko ke ...

Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:35:24
Tjetra...po a do donte ajo tjetra te ndante burrin me te tjera?!
Ne keto kohe qe kane ardhur sot...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:43:42
... jo 1 po 101 ene ste pyt njeri se ban tim ...

e kam qejfin -qejfin tim dhe nuk pyes asnjeri
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:45:48
e ke shkrujt 1 minut ma mrapa se mu , kshu qe hiqe taten , ec bab
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:53:12
qef o feq dynjaja por ka edhe te tjere qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:55:36
... s durojne  :@ dot kur gruja te ban si gangstere se e kap e hedh prej dere en pastaj kur te del rakia thu...  ;) :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 20:57:29
...bo booo ca i bana vetes!!!
Keshtu eshte  kur ke gra gangstere dhe nuk di te sillesh!
Mbi te gjitha gruaja duhet respektuar pamvaresisht nga gjendja ne te cilen ndodhesh sepse ka raste qe eshte teper vone dhe ben gabime...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 05-06-2005, 20:58:39
...shume medha . Po me burri ka edhe dashnore qe i jep akullore dhe ...  jarge: LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 05-06-2005, 21:01:57
...dhe perfundon me turinj pershesh me ndonje cep rruge... dhe me shkaterrimin e nje lidhjeje te shenjte qe rralle njerez arrijne...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 06-06-2005, 05:37:12
...ta kuptojne dhe mbajne si duhet,derisa me vone i bien grusht kokes per gabimet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 07:18:57
...që kanë bërë dhe pendohen...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 06-06-2005, 07:27:02
.qe nuk e kishin kuptuar atehere qe krejt kemi me vdeke, e kjo bote veq.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 07:31:49
...veç është sa për t'u vizituar se... :P :P :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 06-06-2005, 07:34:41
..ne fund te gjithe ne dy metra toke do t'hyme, duke kuptuar se..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 07:37:38
...dheu është më i rëndë se balta... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 06-06-2005, 07:46:17
.e shpirti me i embel se mjalta ;) :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 07:58:11
Kjo që the ishte e bukur sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 06-06-2005, 08:14:32
.vete jeta eshte e bukur, edhepse nganjehere......... ... :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 08:33:04
...të mërzitet dhe mendon madje edhe për... :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 09:32:21
...vetevrasje por ky eshte vetem nje budallallek i castit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 09:38:42
...i cili menjëherë na hiqet nga... :) :) :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 09:45:26
...mendja per te mos u kujtuar me, sepse jeta eshte e bukur dhe duhet jetuar deri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 11:46:23
...në atë moment që mendojmë se është boll... :P ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 11:56:11
...dhe boll eshte atehere kur te thoje Zoti.
Le te mendojme per gjerat e bukura ne jete si psh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 12:30:01
...si të thurim një melodi... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 06-06-2005, 14:57:10
...si ta bejme jeten te na pelqeje...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 15:04:19
...dhe t'i kushtojmë vargje të bukura...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:05:22
rinise qe shkon e svjen me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 06-06-2005, 15:05:34
....qe kur t'i lexojme,te gjejme prehje ne to...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:06:45
...mos e thuj ate se e dum jeten ne ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:07:23
...dhe te na kenaqet shpirti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:10:39
.. se pa ate srrihet..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 06-06-2005, 15:11:05
....keshtu qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:11:37
...dhe pa shoqeri njeriu eshte si i humbur sepse shoqeria...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:13:04
.. eshte gjithcka qe do nje njeri ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:16:27
sepse shoqeria ta ben jeten shumengjyreshe dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:17:22
dhe kjo gje ndodh kur ja kalon mire me ato ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:19:16
...kur te falin buzeqeshje...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 15:20:16
...e kur luan letra dhe flet me MSN me ta... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 06-06-2005, 15:23:07
...shpesh qesh me te madhe pa menduar gjate se mund te jesh ne pranine e dikujt tjeter qe mund ta bezdisesh... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 15:24:17
...por prap se prap  harrohen te gjitha dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:25:34
... shoqeria behet akoma me e forte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 15:27:15
...si ne koherat prej qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:27:58
...kur di ta mbash ate ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 15:32:30
...muhabet t'ambel qe na ben te....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:34:36
..rinia sot ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:34:36
kujtojme ato kohet e bukura te femijerise tone me kaq nostalgji dhe shpesh na bejne te perlotemi se jane...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 15:36:04
...aq te mbushura  me hare dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 15:37:01
..atmosferw saqw na shpërthen loti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:37:39
.. me qepe ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:38:24
hahahahahahaaa dhe ja plasim te qeshures kur kujtojme se ato kohe nuk kthehen me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 15:38:29
...dhe nuk di te ndalet,por shyqyr zotit qe prap jena...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:40:50
te gezum se ketu ke mu po bi shi ne qershoirrrrrrrrrrrr rrrrrr uuraaaaaaaaaaaaaaaa aaa
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 15:53:15
dhe ketej nga Londra ka disa dite qe eshte gri dhe zymet, saqe edhe vete duket sikur je e merzitur, ndersa ne vende te tjera te botes koha...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 06-06-2005, 15:54:20
eshte shume e mire po bie shi ne tiraneeeeeeeeeeeeee eeee........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 06-06-2005, 16:28:50
po po bie  dhe dielli po bie edhe yjet po bien...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 06-06-2005, 16:50:06
edhe marsi po bie  :P edhe machori  ^o)  :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 16:51:53
...bien nje dite ne duart e....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 16:53:31
Machorit dhe ai cuditet se si nuk paska rene edhe hena...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 06-06-2005, 16:56:51
...por,prap i kthehet punes dhe ia fillon...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 06-06-2005, 16:57:56
Ti japi koteleve mesime fluturimi dhe te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 06-06-2005, 18:48:12
...ngasin makinat e shpejta si... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 07-06-2005, 05:27:01
..si rrufeja kur te bi ne koke dhe ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 07-06-2005, 05:30:15
te le shakull ne vend, por.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 07-06-2005, 05:41:51
por mos kimerak se do jetosh prap nese ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 07-06-2005, 06:08:56
gjen lulen qe te kthen ne jete. Ajo cel neper.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Hajduti_i_Zemrave ne 07-06-2005, 06:12:09
malet e shqiperise dhe ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 07-06-2005, 06:56:28
 Jojo:kush guxon ta\ kepus atehere POISONIVY vjen ne shprehje lulore dh e............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 07-06-2005, 07:09:33
...kthen gjendjen ashtu si ishte... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 07-06-2005, 07:15:27
.por jo aq lehte, se POISONIVY djeg.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 07-06-2005, 07:54:55
...sikur një zjarr i shkrepëses. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 07-06-2005, 15:07:32
dhe me zjarrin nuk luhet se zjarri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 03:30:39
...të djeg e të përvëlon më shumti aty...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 08-06-2005, 10:00:58
.....aty ku te lendon me se shumti ;)...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 10:09:51
...sepse aty edhe është baza...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 08-06-2005, 10:16:11
..............kimik e e komponimit te CO(OH)2 dhe perkunder ngjyres se bardhe, ne esnece eshte.............. ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 10:20:38
...e zezë ngaqë është përlyer me... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 08-06-2005, 11:28:12
... te kuqe e cila eshte dhe ngjyra e ndezjes se dashurise dhe ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 08-06-2005, 11:33:52
dhe te flamurit tone  ;) :alb: sigurisht ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 08-06-2005, 11:42:36
.sigurisht ka naj sekret ktu lidhje me koincidencen e ngjyres sone me ngjyren e dashurise, perndryshe......... ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 08-06-2005, 11:45:56
...perndryshe ne nuk do ishim aq te zjarrte ne dashuri , dhe ne s...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 08-06-2005, 12:13:32
..dhe s..., valla po, merre me men maqedonet po i preferojne shqiptart ma shume se...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 08-06-2005, 12:30:05
...jami te eger ne ate muhabet  :P dhe se ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 13:02:55
...dimë të llafosim gjatë atyre momenteve... :P :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 08-06-2005, 13:26:43
...ne ato momente kur sapo fillon ndizet zjarri per ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 13:28:46
...tema aktuale që na japin shumë...


P. S. Elbasanlli mos e përsërit fjalinë e fundit po vetëm vazhdoje. ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 08-06-2005, 13:30:06
...gjalleri dhe epsh per tiu futur kemb e ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 13:31:45
duar aty ku duhet e me shumë delikatesë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 08-06-2005, 13:48:11
...se behesh babi dhe se kupton fare ca ke ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 13:52:17
...bërë e çka do të bësh më vonë... :P :P :P (http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_tongue.gif)(http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_tongue.gif)(http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_tongue.gif)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: *Ena* ne 08-06-2005, 15:12:18
.....ndoshta do flas me Sinerin ne msn dhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 15:13:57
...të këmbej pak llafe të zakonta me të... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 08-06-2005, 15:15:57
...ja shkul pak veshin se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 15:25:01
...nuk po rri shum ërehat në kohë të... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 08-06-2005, 15:27:14
veshtira sic jane keto te sezonit te provimeve dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 15:29:03
...po ia mëshon shpesh murit me kokë ngaqë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 08-06-2005, 15:46:12
...ska mesuar asgje duke ndejtur tek forumi dhe duke...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 08-06-2005, 16:03:37
shiquar ne dritare duke pritur se po.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 16:07:46
...ia sjell nonjë engjëll në mend të gjitha mësimet... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 08-06-2005, 16:32:23
...sa mire do ishte te kisha edhe un nje engjell si i Sinerit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 08-06-2005, 16:40:33
...engjell me brinje ke sa te duah moj ada , po engjell pa...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 16:44:24
brirë nuk ka, se me brinjë tha ky më parë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 08-06-2005, 16:53:12
...hahahaha un e dua engjellin pa brire se brinje jo e jo nuk ka, keni ndonje free apo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 16:56:10
...ndoshta janë harxhuar? Atëherë na mbetet të mësojmë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 08-06-2005, 16:58:49
... qe ka edhe engjej shume te mire si lagja jone psh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 17:02:06
...dhe të mësojmë shkencë e të mos presim nga engjëjt... :P

P. S. Bimi përcille për çka po flitet e mos i jep çdoherë kahje tjetër. Po krijojmë fjali me kuptim.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 08-06-2005, 18:01:27
që të na mësojn vetëm për sjellje  por edhe për ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 18:08:22
...moralin, fenë dhe çdo gjë që stimulon të mirën... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 08-06-2005, 18:10:21
se ne jemi të krijuar që të i kemi këto e jo sikur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 18:13:17
...jashtëtokësorët që mendojnë vetëm të eksploatojnë... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 08-06-2005, 18:16:12
bomba atomike e teknikë që .....
(Sineri je i mrekulluar)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 08-06-2005, 18:36:02
na duhet per jashtoksoret  si psh sineri,,e jo
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 18:48:26
...për njerëz që e kanë vendin në Mars si Machori... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 08-06-2005, 19:03:23
keshtu vijme ne konkludim qe bomba atomike na stimulon te miren,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 19:05:11
... e eliminimit të insekteve të dëmshme si... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 08-06-2005, 20:33:21
sikur Bushi,, Bin ladeni po,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 08-06-2005, 20:38:32
....kta jane parazita  :@ fare qe duhete tia çash ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 20:42:56
...thonin e gishtit tregues të dorës së... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 08-06-2005, 20:56:57
majte ,a majtistat duhet me qfaros se perndryshe
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 21:03:05
...nëse s'ka mundësi ata atëherë djathtistët.. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 08-06-2005, 21:08:38
duhen tja falin gabimet e vogla qe kane bere pa,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 21:17:17
ua numëruar ato të mëdhatë për të cilat do të paguajnë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 08-06-2005, 21:43:21
... me credit card se kane shume gabime te cilat ... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 08-06-2005, 21:44:27
...do t'na pasurojnë neve me euro e dollarë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 09-06-2005, 04:29:38
....qe te na shkoje biznisi mbare............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 09-06-2005, 04:55:14
....edhe do te jemi me te lumtur.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 07:56:34
...sepse para e bën njeriun një kohë të shkurtër e mandej...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 09-06-2005, 08:30:48
...te fut ne halle se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 08:33:48
...shumë njerëz të kërkojnë para...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 09-06-2005, 08:36:41
dhe nuk di se kujt ti japesh me perpara se i ngelet hatri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 08:42:53
...kështu në fund mbetesh i keq dhe vuan...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 09-06-2005, 08:45:36
dhe vuan se s'ke se ku ti cosh parate  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 08:49:38
...prandaj realisht nuk je i lumtur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 09-06-2005, 08:51:38
...sepse lumturia e vertete gjendet diku tjeter...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 09-06-2005, 08:54:25
........ne yllin me te afert qe te rrethon, aty ne vendin e vjeter :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 08:58:09
...me lule e romantikë por me para...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 09-06-2005, 09:03:52
...se pa para ska qa me 'ha'..... :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 09-06-2005, 14:34:49
dhe po nuk hengre skan cte duhen parate...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 09-06-2005, 20:55:41
por edhe nuk ishte vetëm edhe buka. ishte edhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 20:58:28
..uji me coca colën e fantën... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 09-06-2005, 21:01:53
dhe pulën e pjekur para tryezës ,vetëm se prap mungon....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 09-06-2005, 21:57:15
ti.... :P. kam bere sot nje ........  :(  ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 09-06-2005, 22:26:51
specialitet që vetëm xhan-xhen din ta bën e ndoshta edhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 09-06-2005, 23:09:59
...Brfani sepse që të dy janë njohës të mirë të... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 10-06-2005, 04:58:46
karatese dhe..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 07:17:39
kuzhinës. Për këtë janë të njohur...


P. S. Përcilleni pak për çka po bëhet fjalë e jo vetëm të lexoni fjalinë e fundit dhe t'ia fusni kot. :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 11:34:48
Në Shqipëri e më larg ,ku gjeloz kemi bërë edhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 11:49:52
grekët të cilët s'kanë qejf... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 12:02:54
të jemi të parët për cdo gjë,siq jemi për....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 12:14:03
...kuzhinë dhe karate e sporte të tjera luftarake...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 12:21:09
e besa edhe për njerëz të menqur si Sineri e ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 12:22:42
Brfani të cilët rrahin tema të mëdha... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 12:29:24
si ato shkencore e .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 10-06-2005, 19:21:22
kontradiktore si psh ne shqiptaret jemi me te miret... Po ca jemi me te miret se na rrafen ne futboll na e nxine faqen, ne eurofest dolem nga fundi dhe te tjera si p.sh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 19:42:51
po ne kemi mikpritjen,besnikërin dhe dashurin ku shume vende naj kan zili,naj kan zili se edhe pse .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 20:54:12
...jemi popull i lashtë i ruajmë traditat tona... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 21:09:22
dhe Sërbi deshti që të na i zhdukë këto por ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 21:10:22
...nuk ia arriti qëllimit ngaqë i hasi... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 21:32:14
ushtria në ushtarët tan dhe ..... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 21:35:31
...sharra e saj në gozhdën... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 21:44:24
e Sinerit dhe ishte si  të has në .... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 21:46:34
...baskinë e Brfanit që është shumë e... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 21:51:45
ndryshkur se ka kohë kur e kam gujuarë dhe prap se prap askush ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 21:54:28
...s'ka arritur ta nxjerrë nga vendi prandaj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-06-2005, 21:56:16
mos të tentoj as shka e as ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 10-06-2005, 21:57:01
...grek, as indian, as rom që ta shkatërrojë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 11-06-2005, 13:17:30
por cdo gje e ndertuar nga shqiptaret do te mbijetoje sepse eshte ndertuar me djerse (te pakten nga shumica) dhe ne do ta mbajme gjalle sepse... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 13:26:39
...e respektojmë djersën e tyre....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 11-06-2005, 13:29:03
dhe vazhdojme te ndertojme te ardhmen tone duke korigjuar gabimet e para ardhesve dhe duke ndertuar mbi germallat e lena nga sistemi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 13:32:11
...monist që ishte shumë i keq për këtë të ardhme. Pikë.
Ada nis një fjali tjetër. ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 11-06-2005, 13:36:12
Ehhh dashuria dhe ndarjet, ta coptojne zemren dhe...

P.S ndoshta pak pesimiste por edhe vet nuk jam ne humor. Nese nuk e vazhdojme mire edhe ndrojme teme :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 13:37:44
...shpirtin ngase vuan për... :d :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 11-06-2005, 13:47:12
...per dike qe nuk ja vlen sepse mua sme hiqet nga mendja nje thenie e vyer " No boy is worth your tears, and the one who is won't make u cry" shpresoj qe ta kuponi sepse kjo eshte motoja ime dhe deri tani ka funksionuar sepse asnje djale...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 13:53:34
..nuk ka arritur të thyejë murin... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 11-06-2005, 14:05:25
e loteve te Ades sepse asnje nuk e ka merituar deri me sote ose Ada ka gjetur "ate" qe nuk e ben te qaje ndersa Sineri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 14:08:20
...nuk është nga ata që ka tentuar ta thyejë atë mur... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 11-06-2005, 16:04:02
kete e kuptova un se e ke thene dy here por se cfare muri ske thyer akoma spo kuptoj ^o)
Po mere guximin se jata eshte e shkurter dhe duhet ta gjesh ate qe te beje te thyesh murin dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 16:10:32
Qielli i kaltër me re...

P. S. Paj edhe ti ke ngatërruar pak. Unë nuk e thashë dy herë që s'e kam thyer murin. Por e thashë më herët që dikush tjetër s'e paska thyer atë mur e pastaj as unë. Mendova se nise të tregosh një histori të dhimbshme tënden e mandej e shkrove emrin tim dhe unë e vazhdova në mënyrën time.
P. S. 2 Mundohu që të mos shkruash fjali shumë të gjatë.
Në fillim Klodi_Elb e ka paraparë me nga vetëm një fjalë por pastaj e kanë bërë me fjali.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 11-06-2005, 16:40:20
E shikoj me zili, me kujton ate dite qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 16:53:50
...e pashë atë me sy të bukur që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 11-06-2005, 18:19:28
me iku mendja fare dhe.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 18:24:34
m'u desh të pi dy gota ujë që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 11-06-2005, 18:36:20
te vija ne vete, dhe pastaj vazhdova...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 18:40:12
...ta sodis atë bukuri po qysh kish ditë Zoti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 11-06-2005, 19:14:07
te te.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 19:15:53
..ndërtonte me kaq... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 11-06-2005, 19:19:20
persosshmeri ,ishte me te vertet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 11-06-2005, 19:23:46
nje.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 19:31:22
...perlë e ndritshme...

P. S. Beratase shkruaj pak më shumë zemër, mos ngurro se të s'të grith Machori. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 11-06-2005, 19:38:29
qe edhe sikur ta benin varse........


P.S Sineri, thashe se mos e gjente Macoku se cfare doja te thosha.  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 11-06-2005, 19:42:12
...do të ndriçonte akoma më shumë sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 11-06-2005, 19:56:13
me gjithe ate bukuri........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 12-06-2005, 13:42:26
më mahniti por e pash prap se e kishte nje dobësi....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 12-06-2005, 14:57:16
...ajo e dinte qe ishte e bukur edhe i kishte hipur mendja ne qejf, kjo gje me beri qe te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 12-06-2005, 15:03:54
të mendoj më kthjellët e sidomos kur e pashë se si .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kacurelsja ne 12-06-2005, 15:21:57
...ajo u soll me shoket e tij, menyra e saj e beri te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 12-06-2005, 19:28:38
ndritur nje banjo publike,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 12-06-2005, 22:28:06
ne muret e se ciles kishte emra te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 12-06-2005, 23:21:13
Njerëzve që nuk e kan vendin këtu por ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 12-06-2005, 23:26:32
... e kishin vendin tek parku rinia aty ku plas ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 12-06-2005, 23:29:11
dashnia  :P. aty a gjeti dajbimi tezebimen duke  :-[   :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 12-06-2005, 23:31:01
...bere se*c , dhe pastaj nga inati dajBIMI shkoi dhe kapi ...

Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 13-06-2005, 07:54:48
nje litar dhe vari veten :P ndersa tezebimja..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 13-06-2005, 09:12:51
...e luste që të mos ta bënte atë...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 13-06-2005, 09:32:32
sepse ajo ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Berni ne 13-06-2005, 09:43:42
nuk mbushte mire LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 13-06-2005, 10:09:33
mirepo ky tipi dajbimi nuk degjoi dhe..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Berni ne 13-06-2005, 10:27:00
ja futi nje grusht....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 13-06-2005, 11:01:54
e po ja q tezebimja kishte brezin e zi n karate dhe ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 13-06-2005, 11:18:31
Daj Bimi vrau doren aq keq saqe tani nuk po del dot as me shit fara se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 13-06-2005, 11:41:51
nuk mund t qendronte n kemb :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 13-06-2005, 11:43:43
po as ul nuk qendronte dot kshuqe na ngeli mercedesi bosh. Ime daja do mari shofere karamelu por...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Berni ne 13-06-2005, 11:55:59
ajo eshte e vogel per ti dhene makines....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 13-06-2005, 13:18:48
:( po me t vertet ishte e vogel.. mirpo kjo nuk e ndaloi at qe te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 14-06-2005, 10:15:32
mos e merte shofere sepse bukuria dhe buzeqeshja e karamelu ja prishi mendjen dhe daj Bimi...
Titulli: : TELEFONI PRISH
Postuar nga: Bruna Isolana ne 14-06-2005, 10:16:36
zjarr  <)>
Zjermmmmmmmmmmmmmmm! :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 14-06-2005, 10:33:08
i shtrire ne pjesen e prapme t makines...
i lutej Zotit q karamelut ti mberinin kembet deri te freret :P ...ndersa karamelu jashtzakonisht shum e koncetruar vazhdonte ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 14-06-2005, 10:45:22
te qeshte dhe te ulej poshte sendiles ne menyre qe te ndizte makinen ndersa daj Bimi nuk ja shkiste syte dhe mendonte me vete se cfare eshte kjo vajze duke bere, mos ishte duke e joshur qe ne diten e pare te punes?!
Dhe dajabimi mendohej e mendohej...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 14-06-2005, 12:39:45
por e kishe kot.. vuante nga semundja e mungeses s inteligjencesAINTEL IGENCUS ( qrrjedh nga gjuha latine ) :(.. keshtu...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 14-06-2005, 13:18:10
...keshtu qe iu drejtua mikut te vet te e pyeste...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 14-06-2005, 13:37:10
mirpo nuk kishte qasje ne rrjet
tani filloi te merakosej edhe per shokun i cili...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 14-06-2005, 13:39:25
...kishte mbyllur telefonin dhe ishte ne nje vend te larget bashke me fermren...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: "@D@" ne 14-06-2005, 14:39:06
dhe nuk donte qe ta shqetesonte asnjeri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 14-06-2005, 20:30:04
... atehere dajBIMI behet me nerva dhe shkon ke sindilja e pare ku ishte dhe shoferi qe te nxirrte pak inatin duke ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MistreciaTironse ne 14-06-2005, 23:06:17
ngrene fara nga ato qe jane pa lek ke dyqoni dajes dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 15-06-2005, 04:18:51
... edhe krejt gjurmet i lane ke dyqani i mistreces..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 15-06-2005, 16:34:01
...i cili nuk është aq i furnizuar me... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 15-06-2005, 18:18:41
...fara kungulli sic eshte ai i ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 15-06-2005, 18:58:45
...Elbasanlliut që është i pasur me... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MistreciaTironse ne 15-06-2005, 21:05:32
Hurma dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 15-06-2005, 21:08:36
...burma që i përdor për... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 15-06-2005, 21:50:10
... te mashtru gocat duke i dhen nga nji hurme fare ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 15-06-2005, 22:51:57
te lehte nga........ :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Gjumashi ne 15-06-2005, 22:54:41
dita e cila sapo kishte filluar, dhe pritej te binte nje shi i rrekejshem , i cili do te prishte .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 16-06-2005, 04:47:55
te gjitha... madje besohej se do t kthehej n nje fatkeqesi... ne TSUNAMI..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 16-06-2005, 06:18:06
...por shpresa se gjithcka do te jete OK po mbijetonte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 16-06-2005, 07:09:08
.......SAPO IU KUJTUA PERRALLA E CHARLES DARWIN DHE TEORIA E TIJ MBI MBIJETESEN DHE MAJUMUNAT TE CILET.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 16-06-2005, 07:33:10
.............luanin ne deget e pemeve te xhungeles se eger..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 16-06-2005, 10:28:20
....dhe kercenin sa ne nje dege sa ne tjetren.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: dajBIMI ne 16-06-2005, 17:17:18
...per te pare se nga icin nçef gocat majmune te cilat ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MistreciaTironse ne 16-06-2005, 23:54:01
....ishin mcef neper shkurre nga frika se dajBIMI do ti...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Berni ne 17-06-2005, 00:19:12
gjuante me shkop e pastaj.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MistreciaTironse ne 17-06-2005, 00:47:58
...do ti conte.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 17-06-2005, 04:59:24
.........ne mes te xhungles ku ishte nje kasolle ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 17-06-2005, 08:04:34
...me nje drite ne te cilen jetonte nje njeri me nje sy ne balle....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 17-06-2005, 09:16:52
...dhe i cili ishte tejet i rrezikshem per....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 17-06-2005, 19:53:03
maca,por ja qe aty qelloi
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-06-2005, 05:58:15
machori i cili..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-06-2005, 09:30:44
...u tregua shume trim ne kete rast dhe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-06-2005, 11:29:50
i ndihmoi ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 18-06-2005, 15:37:14
.......djaloshit i cili gjendej ne poziten "te jesh o te mos jesh"....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 19-06-2005, 05:06:52
.....kjo eshte ceshjta tha ai....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 19-06-2005, 06:03:28
ku ne diskutuam me vite të tëra e ku .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 19-06-2005, 06:05:18
nuancat sensuale more drejtim.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 19-06-2005, 06:09:13
Të teoris ekstreme të TajroncMeShonC ku bëri botën aq të hutuar sa që. .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 19-06-2005, 06:12:43
ene ai vet se kuptote qe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 19-06-2005, 06:14:39
zbuloj digjitalin më të perfeksionuar që deri më tani është bërë ndonjëher e ku me këtë zbulim bëri që bota ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 19-06-2005, 06:16:17
mbi gocat e forumit  te cilat.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-06-2005, 12:10:59
...jane sikur thellenza....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 19-06-2005, 13:19:53
qe i kemi me kimet sepse  :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-06-2005, 13:34:47
....kane njisha te gjitha..... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 19-06-2005, 15:09:12
se e marin nga nenat e veta  :P  ;) ha ha kurse cunat  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 19-06-2005, 15:15:45
...jane dysha.......LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 19-06-2005, 15:18:17
jan dysha SEPSE e marin nga babat  :P :D. por aman treshat jan  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 19-06-2005, 15:36:02
Gocat qe thon qe cunat jan dyshaa se cunat jan njisha sepse.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 19-06-2005, 18:53:31
...jemi cuna , po ene gocat nuk i shjame se ene ato jane njishe fare , si rrushe  i kemi te gjitha , njana ma e mire se ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 19-06-2005, 20:18:27
....goca fantozit tjetra  sikur i ka sheptu policis prej duresh se kishte bo....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 20-06-2005, 02:21:38
...nomin duke i bo budall cunat dysha me....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 20-06-2005, 21:53:04
bukurine e saj te rralle, sidomos me....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: fisnike ne 20-06-2005, 23:14:19
bukurine e saj te rralle, sidomos me....

me belin q e edrithte si turkeshat  :P edhe pse
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ELBASANLLIU ne 21-06-2005, 00:58:10
... ELBASANLLIU vdiste kur ajo e drithte si Turkeshat ,,,, uk e la ate qe kercente ,,, por e mori dhe e coi ne nje MOTEL per te kaluar  pak kohen dhe per te ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 21-06-2005, 02:57:50
...dhe per te marre marifet se si luhet tyrqe, e jo si Elbasanlliu...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 22-06-2005, 17:59:00
..qe sdin te kercej e jo me ta dredhi  :P por ka te tjere qe  e......  ;)  :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 22-06-2005, 18:09:07
bejne akull midis veres,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: majmuni ne 24-06-2005, 10:56:42
dhe pine boze :P :P.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Arjet2005 ne 24-06-2005, 11:22:54
me dhalle LOL .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 11:37:34
....kur i kaplon vapa.....LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 12:18:44
...e qershorit të bukur me diell...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 12:39:09
....qe mahnit tere cunat e zeriyt.com....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 12:48:00
...edhe ata të forumit... :d
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 12:51:30
.........harrova cilit............LO L
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 13:02:26
...Zëri Yt pra se më herët ishte fjala për faqen e parë të...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 13:09:38
....ketij forumi te mrekullueshem qe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 13:18:09
...tashmë ka mbi 3000...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 13:21:12
..anetare dhe dita-dites po behet.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 13:24:50
...më i pasur me pamje e me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 13:52:58
...anetare te mrekullueshem siq eshte Sineri dhe te tjeret... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 14:17:23
:) ...si Elektra, Zorro, Majmuni, Xhan Xhan të cilët... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 14:29:36
....e bejne atmosferen shume dinamike.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 14:40:02
...këtu te kjo lojë e telefonit që e ka hapur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 14:41:30
Klodi dhe qe na ka terhequr shumicen ketu....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 14:49:42
...dhe tash po llafosim gjerë e...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 14:52:53
...gjate dhe po argetohemi cum cum.......LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 15:17:15
...aq sa edhe po qeshim me ato... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 15:28:17
....fjale dhe lojera zbavitese..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 15:40:14
...që përhapin zërin tonë deri në kontinentin... :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 24-06-2005, 15:57:16
....e Afrikes............ ...LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 17:18:59
...e cila u trondit nga... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 24-06-2005, 18:57:33
...nga e qeshura e Irenis dhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:04:01
...e Elektrës bashkë me Bruna... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 19:27:38
dhe me mua, bejne.......... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:31:09
...hëmmm...çka bëjnë...bëjnë qeshje të hatashme që...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 19:33:52
edhe pse Irenis e di, s'thote gje sepse....... ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:34:42
...ia ngatërroi krejt kjo beratasja me... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 19:35:47
keto qe flet, sikur eshte..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:38:17
...ca e dehur kjo çupa...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 19:40:59
edhe pse nuk ka pire pije alkolike, kujtoj se ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:43:32
...është paksa e lodhur andaj duket...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 19:44:32
sikur ka pire nje oke me droge, por prap se prapthi............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:55:55
...ajo e mori veten dhe tash dukej...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 19:57:49
 ^o) sikur ishte aq e embel kur ne realitet ........ :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 24-06-2005, 19:59:11
...u pa shumë shpejt që ishte e lodhur sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 20:02:49
e kisha lodhur une edhe.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 24-06-2005, 20:56:37
...edhe prape s'mu dhimbs por i thashe ti shkunde dhe njehere qilimat dhe e cova....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 21:00:38
me vrap ke doktori qe ta shikonte neqoftese kishte ndonje gje manget............. . :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 24-06-2005, 21:01:48
edhe doktori e pa me shume cudi kete krijese qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 21:03:45
qe kishte ardhur nga Jupiteri dhe...........


P.S hahahaha. LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 24-06-2005, 21:06:13
dhe nuk kishte goje por fliste....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 21:09:05
me kembe keshtu qe doktori u mahnit aq shume sa ................... .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 24-06-2005, 21:10:12
sa i doli gjuha nga goja 2 pashe dhe syte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: SwEeTNeSs ne 24-06-2005, 21:14:00
nga kokorrlloku i syrit dhe u desh .................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 24-06-2005, 21:46:21
dhe ju desh alienes ti bente frymemarrje artificiale me kembe kur.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 25-06-2005, 04:29:42
kur papritur sbuloi se..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 25-06-2005, 05:53:52
...Stalone skishte la dhomet....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-06-2005, 10:05:21
.....dhe ambienti disi u.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 25-06-2005, 14:26:25
u mbush me nj er aq t keqe sa q elektra..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-06-2005, 14:35:51
...... u tmerrua dhe hapi dritaren kur cfare te shoh se....... :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 25-06-2005, 14:41:26
machori me qizme :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 25-06-2005, 15:16:59
.......po bente miauuuuuuu,miauuuuuu LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: TajroncMeShonC ne 25-06-2005, 18:21:49
si mace keqe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 25-06-2005, 19:49:16
qe i dua shume prapseprapi.  ai dukesh se  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 25-06-2005, 21:44:07
...kishte mbetur pa ushqim... ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 09:34:29
...keshtu qe Elektra i dha 1 kg mish...... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 09:47:50
..që i erdhi si dhuratë që e gëzoi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 11:09:58
....pa mase,keshtu ai iu flm shume dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 11:13:56
...i buzëqeshi ëmbël Elektrës e cila...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 11:18:50
.....u gezua qe pati mundesi ti ndihmoje dhe te beje nje bemiresi....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 12:16:48
...që ishte aq e nevojshme.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 12:20:07
Dita kish filluar te behej e bukur dhe te gjithe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 12:43:13
....buzeqeshnin perveq Sinerit,i cili dukej......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 12:45:39
....pak i lodhur nga puna e dites se sotme....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 12:47:55
.....qe i kishte zgjatur 12 ore,e qe .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 12:57:51
...ne fund e mbaroi me sukses fale Zotit....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 12:59:13
....i cili ndihmon te dobetit,e....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:08:28
....shkaterron ata qe nuk i jane mirenjohes....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:10:51
...ndaj te mirave qe ua ka dhene,e mendojne se.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:13:03
....te mirat e kesaj bote jane primare.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:16:25
....dhe sikur sdo te vdesin kurre,vrapojne pas.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:17:34
....lakmive qe jane vetem siperfaqesore....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:20:17
...e nuk shohin qe fundi po i vjen gjithckaje,por ende...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:21:16
....jane ne gjume dhe s'po u behte vone ta kuptojne se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 26-06-2005, 13:23:22
...jeta kalon per 2 dite,dhe pastaj do te ballafaqohen me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:25:33
...te verteten,e sdo te gjene perveq asaj qe kane....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:27:50
...gatuar sa kane qene te gjalle....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:29:17
.....e qe jane pergatitur pro vetvetes apo......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:31:55
...kunder dhe te gjitha keto do te vehen ne.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:33:54
.....peshoje,e ate dite cdonjeri do pendohet per....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 26-06-2005, 13:36:56
....gabimet  qe i ka bere ne jete dhe kerkon te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:37:52
...kthehet edhe njehere ne kete jete,por....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 26-06-2005, 13:39:03
...pa sukses sepse me ishte vone per ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:40:00
....per te permiresuar gabimet....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:42:50
te cilat i kane bere pa menduar se do te kete.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:48:55
.....perfundim te keq.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-06-2005, 13:52:30
...e duke vrapuar pas kenaqesive te shkurtera,humben.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-06-2005, 13:54:09
.......kenaqesite e Xhenetit qe Zoti i krijoi per Kirjesat e tij te devotshem...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 17:38:29
...nga të cilët ka që edhe nuk e besojnë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-06-2005, 20:27:47
zotit te rejshem,te cilet njerzit e kane ,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 20:46:46
...trilluar kur s'kanë mundur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-06-2005, 20:52:19
te ballafaqohen me Zotin e vertet,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 20:54:04
...dhe me pyetjet për të cilat s'kishin përgjigje... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-06-2005, 21:03:03
erdhi zoti i rejshem ,dhe iu dha pergjigje atyre pyetjeve
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 26-06-2005, 21:05:38
qe kishin...apo akome sishin te  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-06-2005, 21:13:07
sigurt ne pyetjet ,po edhe ne pergjigjet qe moren,nga zoti i rejshem,,keshtu
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 21:15:13
...ata nisën të thonë se dikush i di ato... ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 26-06-2005, 21:18:34
e pik maroi  :P. por machori sishte i kenaqur kaq sepse  :-[ lol
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-06-2005, 21:23:00
e njihte krijuesin e vertet,dhe keshtu machori vazhdon te mos jet i kenaqur,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 26-06-2005, 21:26:03
...ngaqë e njeh edhe atë që do ta shkatërrojë këtë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 26-06-2005, 21:28:21
haha sepse donte :P por sineri, me ate avantar aq te bukur loool
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-06-2005, 21:35:47
 sa qe kur e shiqoj me vjen te vrapoj :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-06-2005, 06:57:47
...pas tij dhe ta puthi njherë... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 27-06-2005, 09:46:31
......e ti them ke kujdes,se xhani po kercen shume larg....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 27-06-2005, 09:50:29
.....temes,sikur nuk po i pelqen ajo qe po bisedojme,apo.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 27-06-2005, 09:51:29
....ndoshta nuk e beson fare ate,e keto fjale i duken......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-06-2005, 13:05:14
...diçka që nuk i pëlqen...


Kujdes...mos shkruaj radhazi, priti të tjerët që të shkruajnë në ndërkohë.
Besoj që e ke vërejtur që shumica shkruajnë vetëm një postim e mandej të tjerët.
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-06-2005, 13:42:22
....keshtu qe te gjithe zeristet vendosen qe nje dite....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 27-06-2005, 14:49:24
.... te shkojn te elektra per nje fest e cila..........  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 27-06-2005, 15:42:08
ishte pregatitur maximalisht per ket ..

eej qa dmth FIST ?  :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-06-2005, 15:46:07
...keshtu qe as Elektra spo dinte cka eshte fist ^o) :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 27-06-2005, 15:47:08
mirepo ata gjithnje e me shum kishin deshir t shkonin te elektra ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 27-06-2005, 15:48:36
....keshtu qe u nisen ne Party qe po organizonin Karamelu dhe Elektra.... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 27-06-2005, 15:54:36
per t cilen skishte mbetur kush pa degjuar sepse ato dyja...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 27-06-2005, 15:59:38
jan si zemra....qekeshtu vendosa dhe une te marr avionin nga angli te shkoj ne kosove sepse :P
P.S fest i meant haha LOL sorry it was a mistake  :( am i furgiven 
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 27-06-2005, 16:02:48
sepse t merrje pjes n at party do t thoshte t takoheshe me  eliten e shoqris shiptare

duke u nisur nga vet kto dyja karamelu dhe elektra..
 dhe keshtu xhan-xhan
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 27-06-2005, 18:11:39
ra ndashni  te zi me irenis ,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Irenis ne 27-06-2005, 20:39:26
...dhe Karamelu ra në dashuri të kuqe me Machorin... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ..::xhan xhan::.. ne 28-06-2005, 07:22:19
 LOL

qe kishin veshur disa rroba te cuditshme sepse ato jan  ^o)  :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 28-06-2005, 09:43:03
....goca te mira dhe misterioze...... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 28-06-2005, 16:29:47
po bre aq misserioze sa qe,, :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 30-06-2005, 10:12:11
...smund ti shikosh dy here,sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 30-06-2005, 10:15:05
zhduken aq shpejt sa 1 yll pas 1 nate me re, dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 30-06-2005, 10:20:19
...dhe humben aq shpejt sikur ato te ishin.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 30-06-2005, 11:41:23
.....fantazma LOL por te kendshme ne pamje dhe zemermira....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 01-07-2005, 04:50:30
.....brenda ne thellesin e shpirtit te tyre.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-07-2005, 05:04:56
te plagosur  :( nga djemte mashtrues dhe..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 03-07-2005, 12:19:38
pa shpirt qe lozin me ndjenjat e cupave qe.... :D :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 04-07-2005, 04:21:24
jane lozonjare :), por djemte jane maskarenj  :@ dhe................ .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 04-07-2005, 10:26:17
...dhe ne krahasim si duhet te jene,jane shume te mire,sepse emrat lypin......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 12-07-2005, 08:36:15
.....Lypiun stups mengjes e mbremje,ngase ndryshe ato s.........

(vazhdova serish une,pasiqe ska vazhduar kush qe sa dite)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 12-07-2005, 09:15:19
stilolapsa :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Molla ne 13-07-2005, 13:41:19
fletore, a ben fletore?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 14-07-2005, 03:28:14
ben edhe fletore :)... sepse ie mnquri shkruan. dersa budalla mban mend... dhe po keshtu vperone edhe xhan xhan - tere kohen vetem ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 14-07-2005, 04:31:34
shkruan dhe shkruan, por nje dite vendosi te kendoje me zerin e saj................ .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 14-07-2005, 04:43:03
... :S nejse me nj z t durueshem per vesh...dhe keshtu ter forumistat...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 14-07-2005, 04:49:49
mbyllen veshet  :O sepse .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:21:17
ajo fillon te qeshet, qeshet e zgerdhihet sa qe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:21:51
TE GJITHE HABITEN NGA SJELLJA E SAJ E........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:24:00
pa pelqyeshme por e arsyeshme sepse......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:24:58
ajo eshte vajze me edukate dhe me ideale te larta dhe te.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:29:48
 qmueshme morali ndaj jetes dhe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:30:37
vdekjes :P pastaj ajo mori ne dore nje liber dhe filloi te lexonte, ne cast ra zilja e deres. Ishte ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:33:34
 miku i saj qe nuk e priste ti vinte dhe.....  :-[
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:34:37
ajo u emocionua shume, e ftoi te..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:39:32
 hynte brenda, dhe ashtu e e mocionuar ngeli ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:40:50
e shtangur ne vend kur i pa nje njolle buzekuqi ne kemishe :O i tha: ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:42:43
   sa ngjyre e bukur e buzekuqit qe te percjellka ne kemisheeee, por e habitur edhe me tej....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:45:14
mendonte se ku mund ta kishte blere ajo tjetra ate buzekuq, dhe cfare marke mund te ishte  ^o) por u kujtua qe i kishte ardhur miku per vizite dhe................ ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:48:56
  prap u kthye ne veten e saj qe e shikonte ne drite te syrit duke e pritur shprehjen e tij rreth  njolles, per nje moment ai ia tha: A mos je gjeloze.

  Mbeti pa shprehje per momentin dhe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:50:32
iu kthye  :@ : une te kam vetem shok prandaj nuk jam xheloze po isha kurioze se ku mund ta kete blere buzekuqin ajo :@. Si thua ti?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:52:56
 Cfar munn te them tjeter,  pervec se kisha dashur qe kjo njoll te jet e jotja, pasiq e nuk me ke perqafuar fare per .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 05:54:32
tu c'mallur se u be kohe pa u takuar :(. s'te ka mare malli fare per mua? Si thua tani do ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 05:56:06
 do me percafosh apo une do te te percafoj, por ne menyren time, keshut qe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 06:00:02
p.s. do vazhdojm me vone!
ika une per pak koh!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 06:01:16
keshtu qe ne do behemi me shume se shoke, por vajza u kthye dhe i tha: ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 07:24:41
   :-[ :-[ :-[    se di....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 09:50:27
 :-[ une nuk mundem, sepse jam e lidhur me.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 09:59:56
  :-[shtepin dhe familjen, duhet ta pyes babushin me se pari mandej....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 10:01:01
te jap nje pergjigje perfundimtare, por djali ................... ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 10:05:15
 insistonte edhe me tej vajza te jet me qendrim te saj ne lidhje me....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 10:06:11
me problemet e jetes (ia futa kot) por ................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 10:08:26
 ( hahahahahahahaha) ajo ishte aq e padjallezuar sa qe per nje moment filloi te ndjen....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 10:08:59
te ftohte, por djali hoqi menjehere xhaketen dhe ia .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 10:11:35
 mbeshtolli supet e njoma te vajzes, dhe ia dhuroi nje te puthur ne ball duke nenkuptuar....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 10:12:02
qe ishin miq te mire per...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 10:14:37
 deshiruar se miqesia e tyre do te zgjas po aq sa do te zgjas edhe sa....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 10:15:18
mund te zgjase edhe me shume se c'e kishin imagjinuar ato te zgjaste por ne fakt ajo zgjati............. ... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 10:17:05
 ( gjer sa te perfundoj orari im i punes hahahaha), per te mos perfunduar......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 15-07-2005, 10:17:34
kurreeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee dhe ata u .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 15-07-2005, 10:24:36
     perqendruan ne veten e  tyre perball sfidave te jetes se bashku me dashurin qe i percillte per njerezimin dhe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 16-07-2005, 03:24:59
dhe njeri-tjetrin, kaloi kohe e gjate por ata e kishin vendosur te ................... ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 17-07-2005, 18:54:48
te iknin dhe tani me skishe kthin per ta sepse njerzit q lan pas ishin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 02:18:30
me shum lakmi per qiftin e perkryer dhe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 03:26:56
donin ti benin keq atyre qe te ndaheshin nga..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 03:51:30
 ajo gjendje, sepse frikoheshin qe ajo perkryeshmeri nuk do te zgjaste perjetesisht sepse.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 07:27:21
ASGJE E BUKUR NUK ZGJAT PERGJITHMONE DHE ATO E DININ.............. ...
  (sa e zgjatem, dilni ne teme :@ )
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 07:51:45
 se do kete ngecje ne kete drejtim, sepse gjerat kishin hyr aq thelle, sa qe lirisht dikush mund te perdorte rastin si teme per te shkruar .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 07:53:00
 :O :O   per te shkruar rreth se ardhmes se ........... :P (futja kot)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 07:54:51
    brishte te nje rasti te tille, pasi qe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 07:56:19
nuk ishi9n akoma te bindur se si do te perfundonte shoqeria e tyre, por vajza nderhyri dhe tha: ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 07:59:49
  I dashur, du qe kjo lidhje e jona te jeotj perjetesisht, qe edhe brezat pas nesh te kuptojn dhe te jen krenar qe paraardhesit e tyre e kan pasur nje dashuri te tille,.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 08:01:27
te pavdekshme, si Romeo e ZHuljeta. :(
Me fal po kush eshte Romeo? - behet xheloz djali
Vajza i pergjigjet- Eshte.............. ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 08:12:01
 "Uau, spo e ditka" thot me vete, definitivisht ky djal nuk qenka per mua, nje ndjenje feministe i vie verdall ne koke.  
 I dashur, Romeo duhet te jesh ti, por sic duket ne nuk po mundemi te flasim per vepra te shekspirit dhe qe te mundemi ti jetesojme ne jeten tone!

  Dhe djali, i mrrolur nga pergjegjeja e ndersjell qe e mori ia ktheu:....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 08:14:26
A dalim ne kopesht pime ndonje gje?
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 08:16:44
  po, merri pijet me vete, une dua ate qe deshiron ti!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 08:17:52
une dua leng limoni, po marr edhe per ty, me prit ne kopesht!
Djali doli ne kopesht dhe .................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 08:22:19
 dhe mori pozicionin me pamje te plot kah vendi se ku vepronte vajze, dhe e shikonte me tere epshin qe iu kishte mbledhur ne qenien e tije!
E ajo ne nderkohe sjell edhe pijet, e qefleisur nga freskia qe kishte sjellur shiu i dites, e qe e kishte lagur tere barin dhe lulet. Ulet ne krahun e djatht te djalit dhe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 08:23:24
i jep lengun e limonit. Djali e provon dhe gati sa s'mbytet sepse lengu ishte.............. ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 08:25:13
 i tharte, por nga dashuria e madhe nuk e jep veten dhe behet se gjeja i ka ngelur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 08:26:45
nje pluhur ne sy :P, vajza merr zorren e ujit, dhe i leshon ujin ne sy, djali i nevrikosur ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 08:29:25
 dhe i qullosur, e shikon i shashtrisur nga uji i ftoht, i vie te bertas, i vie te pelcas, kur papritmas vajza ia kthen ujin edhe vetes, dhe i gjuhet djalit.......  
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 08:36:03
pastaj vajza i thote djalit- Ik tani se u be vone.
ajo e percjell tek dera dhe e pershendet. Vajza kthehet e merzitur ne kopesht dhe.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 08:59:10
  e vetmuar, prap luan me zorren e ujit, e shtrir ne ndejesen e kopshtit dhe e humbur ne.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 09:32:45
mendime, e zuri gjumi mbi................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 09:36:47
mbi nje bark t lene ... buz atij liqeni, ku perpara..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 09:38:32
i doli nje ëngjëll dhe i tha..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 09:39:46
une n t vertet jam nj djall... dhe keshtu mori nje..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 09:40:20
thike dhe..............:O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 09:41:32
dhe per fat t mir thika ishte e plastikes ..keshtu q....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 09:43:59
vajzes nuk i ndodhi gjë, ajo u ngrit e .................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Solist ne 18-07-2005, 09:45:02
ndezi TV te shikonte...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 09:46:20
dhe ja q filloi nj telenovel e shum pelqyer nga ajo... mirpo fatkeqsisht rryma :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 09:47:14
elektrike e forte beri qe ti digjej televizori dhe te merrte flake, ne cast............... .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 09:48:29
ne cast zjarfiksat kishin qen duke kaluar andej pari..por ja q uji ishte ndalur.. dhe..


LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 09:51:12
 Jojo: ishte ora 1 e drekes ora kur vjen uji, dhe ato e shuajten zjarrin por ishte teper vone :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 10:03:36
tani m televizioni ishte djegur... :(...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 10:05:54
 dhe telenovela kishte shkuar ne ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 10:07:00
 :( spital, sepse ishte djegur shume dhe kishte plage te renda ne................. ...... LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 10:07:59
ne pjesen e siperme t gishtit t vogel t kembes se majt :(.. keshtu q monster girl...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 10:09:39
si magjistare qe eshte e sheroi dhe ai................. . ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 10:11:17
me nuk kishte as nj shenj t vogel n pjesen e siperme t gishtit t vogel tkembes s majt :)... dhe johnny..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 10:12:17
s'eshte johnny :( dhe black blooded gurl
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 10:13:18
dhe black blooded gurl a.k.a karamelu :P shkoi per ta vizituar vajzen.. mirpo qfar t sho.. me t hyr brenda ishte nj ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-07-2005, 10:23:19
ishte nje ujk i madh sa nje................ ................... ........
po iki une  :pafshim
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 18-07-2005, 10:24:05
sa nj mace :O dhe keshtu...

okej kalo mir :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 18-07-2005, 10:38:18
ujku u detyrua qe te ik, sa po e pa monster girl......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 18-07-2005, 18:26:20
ketu mbaron tema :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 03:47:18
ketu fillon perseri
sapo pa monster girl ia mbathi vrapit nga frika sepse ajo dukej shume..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 03:53:05
 shum engjellore, dhe ujku si ujk, nuk ishte mesuar te shihte dicka te tille, dhe aty kishte mbetur......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:01:17
brenda nje grope ku ra :( ujku filloi te qante por prane i erdhi kesulkuqja dhe ................:P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:16:40
 deshi qe ti afrohej, po ujku .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:17:22
hapi gojen e tij te madhe dhe e kafshoi ne.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:19:16
 Kesule, ju hapareshen floket kesulkuqes, i mbeti kesula ne goje ujkut dhe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:20:07
kesulkuqja mori piperin dhe ia hodhi ne ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:21:46
  fytyre,  ujkut i erdhi nje e teshurrrrrrr Apqyyy aaaaaaaaaapqyyyyyyy yyyy.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:23:16
kesulkuqja u tremb shume dhe thirri zogjte qe ta ndihmonin
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:25:37
  Por kot, spese qe te gjith zogjet ishin friksuar nga e teshura e ujkut dhe.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:33:12
kishin fluturuar lart ne qiell dhe ishin afruar aq shume prane diellit sa.................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:37:43
 qe kishin penguar rrezet e tij qe te rrezonin kesulkuqen pa kesule dhe me.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:38:41
vrap kesulkuqja shkoi ne shtepine e hirushes ku gjeti ................... .:O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:40:09
 miqt e saj duke ber qejf dhe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:43:04
gjeti edhe borbardhen qe ishte e shtrire mbi dysheme dhe priste puthjen e princit, prandaj kesulkuqja......... .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:44:34
 u nid e vetmuar, dhe filloi te iritohej nga......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:45:35
ritohej? (?)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:46:37
ritohej? (?)

sorry, e hangra nje "i"!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 04:48:10
zhurma dhe vapa, keshtu donte te hapte kondicionerin, por s'kishte elektricitet, vendosi te merrte ne tel ................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 04:52:22
  sherbimin e  zjarrfikseve, duke menduar qe vetem ata mund te ia shuajn zjarrin ne ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 05:03:45
shtepi, por zjarrfiksja nuk kishte uje keshtu qe lajmeroi........... ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 05:19:11
 komshit, por edhe ata ishin te djegur vet nga .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 19-07-2005, 07:53:25
gurbeti... dhe


LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 19-07-2005, 08:09:35
 ishin te gatshem te hargjojn franga sa......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-07-2005, 09:13:08
 :@ s'ju kuptoj fare, c'po thoni vazhdoni vete, - tha kesulkuqja dhe u nis per ne shtepine e gjyshes :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 19-07-2005, 13:57:14
keshtu rruges kesulkuqja duke kenduar i doli perpra nje dinosaur i madh sa nj mi..t cilin kesulkuqja nuk e verejti fare dhe vazhdoi rrugen duke kenduar mirepo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-07-2005, 03:59:56
dinosauri i shkoi nga prapa dhe e kafshoi ne .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 20-07-2005, 06:17:47
ne zuze te hundes, e pastaj i tha:"ooo sa bukur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 20-07-2005, 07:19:56
eshte me qene shqiptar oeeeeeee oeeeeeeeeeee
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 20-07-2005, 18:51:58
si hu gardhi :D me syte e fiksuar......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 21-07-2005, 10:20:39
mu n ball :P dhe keshtu andej kaluan edhe 7 shkurtabiqat se bashku me te perhituren q e kishin takuar rruges..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 22-07-2005, 04:22:16
dhe e kishin rrahur me grushta, ajo e shkreta ................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 22-07-2005, 07:47:05
duke kerkuar pinokun kihte ngelur rruges...dhe fatkeqsisht ujku i keq ia kishte dhene nje molle me helm.. dhe
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 22-07-2005, 09:47:42
ketu mbaron  tema
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 23-07-2005, 04:08:57
ketu mbaron tema
Machor si e ke hallin? :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 23-07-2005, 04:09:26
pinoku po mbytej po e shpetoi xha..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 23-07-2005, 20:02:14
xhaxhi Enver dhe partia e punes,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 24-07-2005, 03:02:02
se shqiperise e cila na edukoi qe te .................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Molla ne 24-07-2005, 06:15:38
fuksojme sa te na jepet rasti... ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 25-07-2005, 03:31:42
njeri-tjetrin. keshtu shqiptaret u bene..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 25-07-2005, 12:27:08
shum te menqur dhe i kapen armet në dor dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 25-07-2005, 20:07:01
filloi loja fshehurazi,,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 26-07-2005, 03:31:40
machori u fsheh pas nje miu, kurse MONSTER girl u fsheh ................... ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 26-07-2005, 04:44:11
pas machorit, dhe në fund erdhi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 26-07-2005, 04:54:00
spider e cila u fsheh pas MONSTER girl dhe pas saj erdhi ................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 26-07-2005, 05:26:35
babadimri dhe na pruni ka nje dhurat dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 26-07-2005, 05:50:33
 na gezoi pamase, mebetem te habitur dike shikuar  Monster Girl dhe Spider, sejcila me e ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 26-07-2005, 05:53:45
shemtuar se tjetra LOL :P pastaj sensitiv vendosi te ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 26-07-2005, 06:01:39
    Jojo: Jojo: :@, gezohet se bashku me to per dhuratat e ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 26-07-2005, 10:54:05
e babadimrit dhe pastaj ne i dhuruam...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lisa ne 26-07-2005, 12:17:04
nje cope buke misri ...se ne familje varfer ne ate kohe nuk kishim  biskota...ai e mori qeshi dhe u nis.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-07-2005, 12:30:53
.....u nise per ne shtepi te vet,duke menduar ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 26-07-2005, 12:56:27
sa zemër mir jan keto shqiptaert por pse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-07-2005, 12:58:23
...por pse sna njohin tjeret si te tille,se ne.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 26-07-2005, 13:01:55
ne e dim edhe alfabetin permendesh dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Kujdes ne 26-07-2005, 13:07:08
...dhe jemi aq talent saqe.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 26-07-2005, 13:54:42
askush smundet të na kaloj ne gjdo fush ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Zeri Im ne 26-07-2005, 18:14:33
futbolli,tenisi,bagetisi,formula 1,formula 2 o ju fusha te gjera,me lule
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 26-07-2005, 18:31:18
o ju Lisa te gjate ju kam ndermend dite e nate,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 27-07-2005, 03:25:42
dhe ju bregore bukuroshe ..............e ju lumenj te kulluar   ................... .

Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 27-07-2005, 06:07:09
...pas gjithe ketyre ekskurzioneve dikush duhet me ju pastruar....... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 27-07-2005, 06:32:54
kepucet qe jane bere gjithe pluhur dhe ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 27-07-2005, 06:57:30
 balte te memedheut, qe aq shum e ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 27-07-2005, 08:23:00
embel, me e embel se mjalta dhe se .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 27-07-2005, 10:46:14
ketu mbaron tema :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Vicki ne 27-07-2005, 12:41:18
Atdhe... Ku jam rritur jam shkolluar, ku asgje nuk kam mesuar
Atdhe... Ku kam hargjuar dhe rinin, duke ruajtur bagetine

Vicki
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 27-07-2005, 14:09:00
dhe tani që dola ne gyrbet  jam bër gati si mbret, por qka do të...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 02:12:24
 duhet gjith ky kuvet kur njeriu nuk ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 03:30:48
di te udheheqe veten e vet :P ,.......................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 03:34:20
 dhe qe te harroj ti thot shpirtit te till si Monster girl " URIME ditelindjen" dhe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 03:35:17
:D dhe mund ta uroje ne temen qe ka hapur stallone per te, por sensitiv vendosi te .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 03:38:51
 thot ne kete ambient dhe ne kete menyre, qe me se paku e priste monster girl ta ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 03:41:53
falenderonte, dhe ajo e falenderoi shume dhe i dha nje :puth ................... .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 03:43:00
 te tille, sa qe u nenkuptua qe...... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 03:44:13
QE ATA TE DY ISHIN SHOKE TE MIRE DHE .................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 03:47:34
 qe ia deshironin mirësin e ,.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 03:49:17
njeri-tjetrit, por miqesine e tyre e prishi............. . :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 03:50:59
 :@ :@, e njejta situate qe edhe e  ndertoi ne...... :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 03:57:03
ahahahhahahahaha ne fillim, po sensitiv u nevrikos shume :@ dhe ............. :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 03:58:52
 e hutoi menyra e te shprehurit te saj sa qe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 04:00:27
sa qe u be gati te ................... ..... :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Aida ne 28-07-2005, 04:18:24
... tja hjeke nje dajak monster girl-it :P por nderhyri Enea :D dhe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 04:19:46
e shpetoi nga dajaku :O, por ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Aida ne 28-07-2005, 04:23:22

......sensitive su qetesua fare perkundrazi u nervikos me shume dhe ....


(ah more dreqe eshte desht te thuash se tu bashkangjita dhe e shkatrum sensitive-n LOL)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 04:25:38
  filloi te qeshet aq shum sa qe ajo ndjenj e pershkruar e nervozez u zhduk sa qel e mshel syte, e tere kjo per ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 04:25:41
vendosi qe per momentin te largohej sa te qetesohej pak, pastaj............. ...

p.s.(joooo se eshte cun i mire :D )
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Aida ne 28-07-2005, 04:28:34
... Enea pregatiti bashk me monster nje kafe dhe ..... :D


Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 04:28:38
  nuk pati zgjedhje tjeter dhe u desh te qeshet prap, kur e ndjeu qe jan dy fronte ne te cilat ia vlen te flite dhe te ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Aida ne 28-07-2005, 04:35:42
... ulet bashk me to qe ta shijonte kafen .... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 04:41:33
qe kishte pergatitu enea, kafja i shijoi shume dhe ................... .:D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Aida ne 28-07-2005, 04:43:43
... mbasi u qetesuar pyeti :"a ke gatuar e dashura shoqe Monster nje Torte per ditlindjen tende?" .... :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 04:48:06
:( por MONSTER nuk di te gatuaje, prandaj i lutet sensitiv te gatuaje nje torte per ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Aida ne 28-07-2005, 04:51:26
... gjith shoqerine qe ishin te ftuar te marin pjese ne kete Party .... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 05:19:11
 Por se pari do te duhet te dihet shija e  monster girl se me se, si, sa hargj te preferonte per embelsi qe do e  dhuronte nje e till ne kete......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 05:26:37
feste te mahnitshme, dhe monster i tha qe torten e pelqente me peta dhe me luleshtrydhe ................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 05:30:53
  si perberje kryesore, por mbeti te kujtohet se cfar zbukurimi(shllag) duhet ti vehet .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 05:53:35
dua cokollate : thote monster girl dhe ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 05:55:08
 deshira e saj mbeti te plotesohet sapo..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 28-07-2005, 06:01:20
sensitiv te klikoje mbi ................ :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 28-07-2005, 06:53:34
monster girl dhe pastaj ajo u nda ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 06:55:36
nga shoqerimi per momentin dhe sapo shtypi tastierin ENTER, pasi qe eshte identifiku ne komjuterin e saj, kur e sheh qe vet Monster Girl eshte embelsia e embelsires qe e deshiron per veten e saj dhe tere shoqerin qe e rrethon!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 28-07-2005, 07:06:54
dhe nuk ka si sensitiv se ai nuk mendon vetem per veten e vet por edhe për shoqërin që e rrethon dhe me monster...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 07:10:01
  Girl filluan qe te leshojn embelsin e saj neper kete ambient qe te mund te shijojn ne te njejten menyr qe te gjith ...........
 
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 28-07-2005, 07:19:15
 dashamiret e miresis ndersa Spider filloi ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 28-07-2005, 11:26:06
të fle në gjum sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 28-07-2005, 19:33:44
telefoni u prish :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 11:31:08
dhe se ishte e lodhur por edhe nuk kishte më shum...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Molla ne 29-07-2005, 12:23:37
...deshire ta merrte ne telefon personin ne fjale, qe kohet e fundit kishte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 12:30:44
treguar aq shumë perralla sa që nuk e kishte harru as...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 13:02:07
as edhe nje moment te vetem...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 13:10:12
kur flija në gjum por ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 13:17:40
kur u zgjua pa qe shume gjera nuk ishin
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 13:19:10
normal ishin vjedhur nga...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 13:36:32
personi qe ajo po shikonte ne enderr...dhe ajo mendoi se duhej
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 13:43:17
se duhej te qohej shpejt se ishte me vones për pun por...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 13:44:39
nuk ja kishte enda...po i pelqente e qendruara ne shtrat dhe vendosi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 13:46:38
të vazhdoj gjumin e cila u gezua shum ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 13:54:11
pasi bente fresk...dhe endrrat kesaj here ishin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 13:59:57
ishin ëndërra, dhe pastaj ia vazhdoj gjumit derištë nesërmen vetëm që mos të ia ndëgjonte perrallat e ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 14:17:28
atij qe shume te tilla tregonte...dhe qe nuk
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 14:26:23
dhe kur u zgjua të nesermen ua sa e lodhur ishte , dhe e di qfar tha...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-07-2005, 14:37:28
tani do iki....dhe ti do vazhdosh me dike tjeter...natennnn
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 29-07-2005, 14:41:55
hahahahaha...do flesh
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Bruna Isolana ne 29-07-2005, 21:55:55
kokeposhte...me kembe varur ne peme dhe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 31-07-2005, 10:49:30
ketu mbydhet tema :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 31-07-2005, 11:28:31
Per tu hapur serisht neser...dhe keshtu ne vazhdim..por...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 31-07-2005, 11:49:40
telefoni prap u prish :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 31-07-2005, 12:40:05
dhe erdhi tekniku i telefonit..por difekti rezultoi....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 31-07-2005, 12:47:28
tani me lehte peshon telefoni
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 31-07-2005, 13:02:57
qe do te thote.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 02:24:19
 se nu zingerron me, por .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:08:31
eshte vetem me dridhje, keshtu qe machori bleu nje tel tjeter te markes ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:12:49
  Motorola te modelit te vjeter, aso qe nuk dridh por vetem zingerron......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:20:15
me volum te larte qe ngren nga gjumi gjithe ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:23:32
  lagjen, dhe qe te gjith e marrin ne sy si te vecant per nga.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:24:32
pamja e jashtme, se nga trute eshte ................... ........ :S
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:26:32
  (nuk eshte kompetenc e imja, me fol per te). Ashtu si e ka fal i madhi zot......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:27:20
dhe ashtu si e ka edukuar e ema e cila .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:30:30
 (Hem, mos po hijm llugave Monster)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:31:31
llugave????????  ^o)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:39:24
 po absh qashtu valla, qna duhet mandej telefoni i prisht i modelit te vjeter qe ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:47:32
qe e nxorren ne ankand per ta shitur............. .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:49:47
 sepse ashtu donte shoqeria dhe........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 03:50:51
dhe partia e cila na mesoi te ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 03:53:47
 mos e bezdisim askend per shkak te tekeve tona te........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 04:21:31
dhe mos te cojme vetem zile...por
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 04:34:17
 ndonjeher edhe te flasim ate qe e mendojm me ate qe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 04:40:25
mendojme se na kupton..por ja qe
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 01-08-2005, 04:44:25
sqenka e vërtet dhe qfar do ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 04:46:26
 tentative per ta ndryshuar gjendjen do te ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 04:50:12
do ta bente te ndihej akoma me ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 01-08-2005, 04:53:18
te besdisur dhe uk do te mund te ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 04:53:52
vazhdonte nje bisede qe po kalonte kufijte e...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 04:54:29
   mudnesive te te shprehurit me fjale dhe vendosi qe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 01-08-2005, 04:56:04
plas te qarit dhe u be...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 04:56:43
nje det i madh qe nuk...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 04:57:32
  e afert me ndjenjat e shpirtit, te zemres dhe te .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 04:58:47
dhe te llogjikes..e cila kishte kohe qe nuk...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 01-08-2005, 04:58:49
nuk kishte fund por ai nuk dinte as not dhe ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 04:59:39
  mbahej per qafen e saj te njome si.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:00:36
aty u be nje lemsh i madh....dhe gjithkush shkruante cfare i vinte ne mendje....dhe cdo gje u thellua aq shume sa....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:02:42
 nuk mbahej radha e vendosur te  nje teme  mehershme qe ishin akter qe te tre anetaret......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:04:52
po dhe nga nxitimi qe te tre humben vemendjen...nuk dinin cpo benin....por..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 01-08-2005, 05:05:07
sa qe ................... ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:06:33
 vazhduan, sic duket te perqendrohen ne radh dhe ne rrespekt per nejri tjetrin sikur te ishin  ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:06:50
ata vendosen nje rradhe....e para spider i dyti sensitiv...dhe e treta mishel..dmth une...dhe vendosen ta respektojne njeri-tjetrin ...duke...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:19:35
 u zhduken me pas....se per ku nuk e di!!!! mbase...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:20:11
   e krijuar pamjen e njeri-tjetrit vetem nepermjet menyres se  te shprehurit te mendimit dhe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:21:32
sa shume e ndjen qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:26:35
  eshte e domosdoshme nje veprim i till qe te mund ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:30:19
te krijonin opinionin e duhur....por ja ne nje moment dhe cdo gje....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:31:52
 mund te afrohet afer zemres se.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:34:39
sepse ajo i percepton me pare se ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:36:56
  cilat opinione ndikojn ne gjendjen emocionale, dhe cilat duhet te trajtohen ne menyre tjeter qe te........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:42:38
ket ate qe duhet brenda saj...dhe jo ate qe dikush mund te mendoj se....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:43:45
  eshte me e pershtatshme apo me e dashur per qefin e tij, sepse .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:45:12
gjithkushi flet per vete....por ja qe
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:46:25
 eshte aftesia tek njeriu qe te mund te mendoj dhe te flas per tjetrin duke.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:49:02
mos menduar se cfare i shkakton atij....dhe padashur kthehet ne...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 05:49:52
 qenien e tij, dhe e personifikon te njejten gje qe e mendon per tjetrin dhe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 05:52:02
behet nje kaos i madh..nga nuk e di si do dali..por gjithmone ka nje...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 06:58:12
  shteg ne te cilin mbeshtetet njeriu, qe te .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:01:43
ben te dalesh nga situata te pakendshme.....por ne kete rast
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:02:43
 nuk eshte situate e tille, por do mund te shfrytezohet qe te .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:08:56
te behet e tille....po ja qe jo gjithmone...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:11:50
 gjendja ecen siq e duan akteret........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:13:30
cdo te thote akteret???
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:15:28
 Akter-pjesmarrës!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:17:35
ok..vazhdojme...
sepse si ne cdo vend ka mbikqyres....dhe jo cdo gje eshte e
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:22:25
 perkryer dhe e nderthurrur ashtu sic e duan.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:27:45
dhe kjo vjen sepse ka shume njerez te ndryshem....dhe jo te gjithe mendojne
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:29:09
 siq mendon tjetri, sepse fundi i fundit sejcili e ka karakterin e vet, i cili........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:34:09
percakton se si eshte i perbere secili nga ata qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:36:03
............???????
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 07:39:34
 Nuk kam rrugdalje me shprehjen  "sejcili nga ata", nuk mundem me e lidh ne asnje situate  te mundshme!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:39:47
marrin pjese....percakton inteligjencen (karakteri....c'pate)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:45:31
ok..vazhdoje ti si mendon...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 07:46:10
une s'mendoj fare se me vjen gjume, dhe do thuash ti pse ................... .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:48:40
sepse mbreme ke....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 07:49:36
pasur dhimbje koke nga zhurma qe behej ne dasmen e ................... .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:51:02
komshiut perballe...dhe te erdhi inat sepse ty...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 07:51:26
nuk te kishin ftuar, por megjithate ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:52:54
ti e ndjeje qe nuk do kishte kuptim edhe sikur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-08-2005, 07:53:37
ata te te kishin ftuar, sepse kurre nuk .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-08-2005, 07:55:02
nuk do ishe pjese e atij gezimi...dicka...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 01-08-2005, 09:09:00
 e tille do te te sillte vetem bezdi dhe humbje kohe me......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 01-08-2005, 12:40:56
qe te
mirresha me ta edhe sikur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 02:15:25
ata te harxhonin kohe me ty....ti prape nuk mund te perqendroheshe...se pse dicka brenda teje....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 02:20:04
te thot se nuk je ne ..................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 02:45:16
vendin e duhur.....dhe ndihesh...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 03:08:19
shume e tensionuar midis njerezve ................... ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 04:07:48
qe asnje lidhje me ty kane...dhe perhumbesh..por papritur
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:17:17
 te vie nje rreze disponimi, sapo...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 04:20:19
dikush te afrohet dhe te ofron nje ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:21:02
 vallezim me kengen e radhes, e cila ishte..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 04:23:13
"just another day" nga John Secada dhe ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:24:18
 ritmi i asaj melodie ne nister ndjell.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 04:26:43
romanticizem dhe ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:29:57
 ofronte ngrohtesi ne ambient sa qe.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 04:41:32
ti harron se ku ndodhesh...dhe i perkushtohesh atyre momenteve...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:42:33
 te levizjes se hapave dhe afersis se trupit ............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 04:44:53
qe te ben te ndihesh sikur po vallzon Valsin e reve....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 04:46:14
te bardha ne qiellin e kalter dhe te ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:46:34
 qe sjell  freski edhe en ndjenjat e degjuesve e lere me tek vallzuesit te ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 04:49:42
cilet mahniten nga ky vallzim i juve te dyve....i cili eshte shume
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 04:52:22
 ngazllyes dhe i ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 04:57:01
magjishem....por ja qe edhe momente te tilla mbarojne...dhe ajo qe mbetet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:02:23
 mbetet ne thellesin e ndjenjave dhe perjetimeve .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:08:05
do ishte e pashlyeshme...sikur
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 05:08:42
keto momente te mos perfundonin kurre .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:09:21
 apo edhe te ndodhnin me shpesh se qe kan ndodhur...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:11:55
por asgje e bukur nuk mund te zgjas pambarimisht...kesh tu atyre i duhej te....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 05:12:32
largoheshin nga festa ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:13:32
   per te ndjer edhe me tej ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:13:42
per te vazhduar me tej me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 05:14:11
me tej me tej .. :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:15:42
  ne ballkon, ku ishte fresket nga natyra dhe ...........
 

hahahahahahahahahah a, he goca jepni moj, dergojeni se paku deri dikund mos e leni ne gjysem as andej as kendej jepni!


   
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:16:14
psh...duke ngrene nga nje akullore..per tu freskuar nga gjithe ai zjarr i madh qe kishin brenda vetes...mbase tek pasticeri "Behari"???....apo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 05:16:15
FILLUAN TE BISEDONIN PER JETET E TYRE DHE .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:18:13
akulloret filluan te shkriheshin...dhe duart e tyre po beheshin pis..por ata...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:20:42
 dolet nga tema ahiiiiiiiiiiiiiiii!
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:23:05
epo tashti ajo tema po behej shume roze...me mire te jeshilja...nuk mendon
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:24:12
 Si te don shoqeria flak le te kallet shpijaaaa!  
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:31:25
shtepi me kashte???? me tulla duhet....por do vazhdojme apo do e mbyllim me kaq...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:35:53
  ku na ka mbet apo me situata te reja te mudnshme????

   sepse kur mbyllet keshtu ................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:53:00
filloje me nje situate te re....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 05:56:46
akulloret filluan te shkriheshin...dhe duart e tyre po beheshin pis..por ata...


 shijonin embelsin e tyre, sikurse kur te ishin te vegjel dhe  ...........
   
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 05:59:09
benin te njeten gje...me nje ndryshim qe atehere nuk i lejonin akulloret te shkriheshin..por ja qe kohet...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 06:02:14
kaluan dhe ata tashme jane te rritur dhe te ndergjegjshem ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 02-08-2005, 06:04:54
dhe e nde gjojn nënën ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 06:06:38
Parti...dhe veprojne sipas rregullave qe ajo ka vendosur...sot dhe ne vite....dhe
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 06:45:51
   jan te tille qe karakteri i tyre eshte i ndertuar me dashuri dhe............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:15:13
pergjegjesi...por ka raste kur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:17:35
  kalohet mbi to dhe me vetedije te plote ............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:18:18
ndodh qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:19:29
 per hater te qenies vetijake te shkohet ne ekstremum te........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:21:35
kufijve te vendosura....por jo gjithmone....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:22:58
  perdoret ajo, por per situata te vecanta ia vlen te provohet dhe te........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:23:45
jetosh momentin..por a ja vlen...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:24:48
    Te provosh per her te pare, por me kusht qe te mos perseritet sa her.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:26:42
qe te jepet rasti....por nje here po ta provosh tere jeten do e kerkosh,,,,qe keshtu...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:32:36
 mbetet ne energjine  brendshme te njeriut ...................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:34:56
dhe shume ndjenja ndrydhen brenda...dhe deshira per te provuar mbetet akoma me e forte...por duhet
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:36:06
 te kontrollohet brendia e qenesis se.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 07:38:54
gjithkujt..por ka shume gjera qe nuk kontrollohen..dhe ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 07:48:53
  udhehiqen nga epshi, uni dhe ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-08-2005, 08:47:58
situata del nga kontrolli dhe behesh preh e ndjesive....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 02-08-2005, 09:13:42
te pashmangshme te dashurise, te cilat ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 02-08-2005, 09:15:20
 depertojn dhe udheheqin rendin e duhur ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 02-08-2005, 15:49:22
te komunikacionit dhe te situates se....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 02:12:39
qe behet gjithmone e me e ndehur....por gjithmone ka nje zgjidhje...qe eshte...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 02:28:47
 siguria ne vet vete dhe shtigjet mbrojtese..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 02:42:05
por ndjenjat jane me te forta dhe dalin siper cdo....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 02:46:00
 barriere te mundshme, vetem dhe vetem ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 03:36:17
per te te bindur se duhet te jene ato qe vendosin ne ato momente...dhe jo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 03:42:21
  dicka tjeter, qe tani me nuk ka asnje element dhe asnje shkak qe te...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 03:52:52
jete ndryshe???....sikur cdo gje te ishte kaq e lehte..por ja qe nuk ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 03-08-2005, 03:59:21
ndaj armikut :P i cili .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 04:07:03
??????????????????????
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 04:44:01
 nuk pershkruhet e por perjetohet ne .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 04:53:03
menyren me te mire te mundshme....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 04:57:02
   ne sensin e te qenurit krijes e natyres e cila.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 03-08-2005, 04:57:48
na ka falur miresine e saj dhe .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 05:08:23
   te tille kenaqemi, jetojm dhe perjetojme ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 05:13:29
momente te papershkrueshme....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 03-08-2005, 05:14:10
dhe te paimagjinueshme ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 05:15:10
sensacionale...por ja qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 05:15:56
 gjendja e tille nuk zgjat aq sa kan deshir akteret sepse.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 05:26:45
cdo si cdo gje qe ka nje fillim ka edhe nje.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 05:28:14
  kufi, i cili duhet te jet kryesori i..................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 05:32:40
vendimeve qe marrin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 05:41:21
 ne ato momente, me shum ndjenjat e zemres dhe te shpirtit se sa te trurit i cili ne keto raste.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 05:47:48
menjanohet..dhe i le rruge te lire atyre qe aq shume deshirojme....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 03-08-2005, 07:37:27
 ta ken ne brendin e tyre sa me gjat dhe me besnikeri ta ruajn aq sa.................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 03-08-2005, 07:48:26
asgje mos mundet te fshi kujtimin e atij,...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 03-08-2005, 10:13:47
jeta vazhdon, njeriu qendron, zemra gulcon por shpirti nuk venitet
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 03:48:58
dhe ujku e ka prishur telefonin.....iiiii iii :(
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-08-2005, 03:52:58
Telefoni s'ka vale, keshtu dola ne dritare por................ ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 04-08-2005, 03:53:30
asgje mos mundet te fshi kujtimin e atij,...
momenti qe cdokush deshiron te mos mbaroje kurre, ata te lumtur nga ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 03:53:37
aty ku ti banon....asnjehere s'do vine valet...qe keshtu me mire
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 04-08-2005, 03:54:08
vazhdojme aty ku e lame se na cmendet :@
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 03:57:49
momenti qe cdokush deshiron te mos mbaroje kurre, ata te lumtur nga ..............

ai cast..do u duhet te jetojne me shume...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 04-08-2005, 04:01:42
duke mos e pritur kurre vdekjen, dhe djali ndihet krenar per ...............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-08-2005, 04:10:28
Vajza kembengulte....ateh ere ai hapi e deren e enderrave.......... .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:11:43
duke krijuar nje spektal endrrash...iluzione sh...por qe shume shpejt...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-08-2005, 04:15:01
Koha kalonte pa u kuptuar, por djali nuk u trishtua........... .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:15:52
sepse ato momente qe perjetuan..per ata ishin....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:18:48
 segmente te bekuara te.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-08-2005, 04:19:56
U duk sikur gjithcka mbaroi, por dielli i mengjesit.......... ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:22:14
dhe telefoni u be nje kaos i vertet....ku askush nuk po kapte dot ritmet e fjalve..dhe cdo gje po venitej..pasi antaret po flisin sikur te ishin,,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:24:44
 nen ndikimin e motit, dikun shi, dikund vranet, dikund diell...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:26:24
por e rendesishme eshte qe te vendoset nje rregull...pa to nuk jetohej..dhe ata rifilluan serishet....por ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:27:08
 njeher u dasht qe te bashkrendohen dhe te adaptohen rendet ne baze te.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:28:09
nje rregulli qe e vendosen vete ata///dhe cdo gje do ecte mire sikur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:29:28
 se qe ishte deshira e te gjithve per rrespekt te ndersjell .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:30:45
dhe te shpresojme se keshtu do ndodhi..por ja qe historia e nisur mbeti pergjysem...dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:32:11
  nuk mendoj se duhet te rishikohet ky mendim apo veprim, pasi qe .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:49:13
cdo gje duhet te marri serisht rrjedhen e saj....pra..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:54:29
 telefonata vazhdojn te funksionojn ne plotkuptimin e fjales komunikim, duke mos e par bashkkomunikuesin,.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 04:56:26
por duke u lexuar mendimet e gjthsecilit...per te krijuar nje opinion te pergjithshem...ne lidhje me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 04:59:31
 mundesin e te shprehurit nga sejcili pjesmarres, gjindshmerin e sejcilit, opinionin e gjithsejcilit ne rendin e aplikuar te................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 05:05:12
personazheve....por asgje nuk po shkonte atje ku duhej..prape po dilnin jashte teme...hahha....dhe historia perseritej..deri kur ata...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 05:06:46
 do mund te gjenin nje domen te perbashket te kendveshtrimeve apo te preknin temat te cilat............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 05:09:07
do ia vlenin te komentoheshin...dhe te zgjateshin ne...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 05:26:18
      horizontin e njohurive te.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-08-2005, 05:30:50
Foli foli specialisti i midhjes dhe i peshkut por................ .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 05:43:15
por ujku si ujk qe eshte i preu ne bese...dhe i coi dem...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 05:44:39
 thurrjet e nderthurrjet qe u ben me mund e me djers............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 05:48:13
por anataret jane aq te zotet sa ti tregojne vendin atij apo kujdo qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 05:50:19
    do ta kerkonte apo do te jet e duhur nej gje e tille, e tera kjo per hater te.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 05:54:11
mbarvajtjes...dhe respektit per tjetrin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 05:57:42
 qe  mundohet te perkushtohet ne kete bisede te ............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 05:59:06
bukur dhe te cliret...por gjithsesi historia vazhdon...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 06:55:46
te perseritet dhe prap te perseritet, dhe te le gjurmet e saja ............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 07:31:26
ne kete teme kaq te bukur....dhe per te gjithe ata qe do pasojne...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 07:38:31
  te jet ndjenja e ngrohtesis se te shprehurit.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 08:04:45
dhe e vendosmerise....hah a ja futa kot
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-08-2005, 08:08:44
Egersira nuk e njeh kthimin mbrapa. kur papritur ajo ngriti krye.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 04-08-2005, 08:24:06
une ja futa vrapit dhe ika.....u nisa per pushime....mire u degjofshim, gjithe te mirat antarve....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 04-08-2005, 08:44:34
 Hey, kalo mir per pushime, uroj qe te mos e zesh te gjith diellin vetem ti, dhe t eken mundesi edhe te tjeret te rreziten.  Mundesisht te ma sigurosh nje shishe uje deti dhe nje qese me rere, qe mandej te ma kujtojn detin keto elemente!

 :P :P :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 05-08-2005, 05:34:39
dhe te me kujtojn qastte ............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 05-08-2005, 19:16:57
qastet e paharruara n bregdetin kosovar :P:P n detin e kalter t mesdheut :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 06-08-2005, 13:13:51
...oj vajze, po ku ke pa deti ne mes dhe ti !!!!???? :O
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 06-08-2005, 13:18:26
psé nuk na kujtojn ato qastte edhe neve n bregdetin kosovar sé sí.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: elida1 ne 09-08-2005, 13:42:26
se si e kalove dhe a kishte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 11-08-2005, 20:43:20
peshkamachora,,,a kishte
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 12-08-2005, 11:16:17
po pash edhe peshkmachora por duke ikur nga peshkaqenat dhe që kerkonte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 12-08-2005, 19:36:08
dashuri ner uje,,,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 13-08-2005, 20:24:53
por i shkreti perfundoi ne dashurin e gojes se peshkaqenit i cili...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lefter ne 14-08-2005, 13:58:11
ishte aq i uritur dhe i pameshirshem sa qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 15-08-2005, 11:57:36
kur ja nguli ata dhembet e mpreht bertiste peshkmachori deri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lisa ne 15-08-2005, 14:50:36
ne kup te qellit si kucke e keqe :D......por edhe peshkaqeni qe ishte aq i uritur sa i nguli dhembet i erdhi nje shije e keqe dhe u largua me te katerta....i shkreti peshkmachor u leeshua ne fund te .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 15-08-2005, 19:13:32
  LOL  hahahahahhahahaa  dhe filloi te qeshet aty ne fund te nje ishulli ende te pa zbuluar,  hajt_ktu:
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Lisa ne 15-08-2005, 19:19:02
po ca ishulli aman ishe ne fund te oqeanit por siduket koma e bente ti dukej machorit te gjore se ishte ne ishull te bukur me peshkaminj :D
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 15-08-2005, 19:42:10
telefoni u prish  alo ,,,alo ,,he moj Lisa ,,machorat nuk bin ne koma ,,i kane kater kom,,ishulli ishte, :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 17-08-2005, 15:51:51
Alo alo nuk te ndegjoj as une mir ,por si, qfar thua, thua se e ke par vdekjen me sy apo qfar alo alo...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 17-08-2005, 18:26:02
a kjo vala noneqin me mire do ishte babqin,,alo alo,, po po ,, bingo ,, e kam pare dhe mund te shohe sa here qe kam deshire,,ishte ishulli ,,qe kishin punuar engjujt extra per machorin,uji i oqeanit ishte i zi ,,,qielli ishte i kuq ,,,,,alo alo ,,zogjet ishin te bardha,,machori ishte pa ngjyre,,alo alo,,
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 18-08-2005, 15:09:20
alo alo por kur u qu machorri prej gjumi u gezua pa mas qe nuk ishte e vertet sa qe alo alo me ndegjon....machorr me ndegjon
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ibraim ne 18-08-2005, 15:23:43
allo, kush po me shkel ne kabell bre... shume dobet po degjoj...alo :P
a jam ne ngjarje fare a ja futa kot :P LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 18-08-2005, 19:55:58
po po ne ngjarje je ,po kjo spider dul prej ngjarjes ,i pelqen kjo bote mavi e jeshil   LOL alo brahim ngjite
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: embelsira ne 18-08-2005, 20:19:39
alo alo e kapa un telefonin LOL LOL LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 19-08-2005, 09:25:00
Alo, alo, ty te degjoja dhe zerin tend te ngrohte une prane e doja :)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 19-08-2005, 09:28:29
e doja, dhe fare smund ta imagjinoja, se sa mund ty te dashuroja, dhe sic po enderroja me erdhi te koka roja
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ibraim ne 19-08-2005, 09:30:38
sa shume e doja dhe sa larg e sa pak degjohej ><
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 19-08-2005, 10:45:10
degjohej, thuhej dhe mendohej, se nuk mund te kete te tjera raste per ate qe njehere vdes. Sigurohej per cdo njeri kthimi i asaj cka kishe vepruar ne Jeten e tij. Por nga shumca e njerezve kjo nuk besohej, thoshin"gjera te kota" dhe askush smundohej. Por kishe prej tyre qe kete e besonin, dhe ate shperblim te madh donin ta fitonin, me crast filluan me shume zell te punonin, dhe njeri tjetrin edhe me shum e donin....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ibraim ne 19-08-2005, 11:27:09
i ndihmonin, e meshironin...sa mir ishte, sa te qete ishin te gjithe, sa te bute...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 19-08-2005, 11:37:01
te gjithe punone ne dobi te te gjitheve, dhe mendja e tyre ishte vetem tek Allahu, dhe vepra e tyre te terat ishin te perkushtuara vetem per Allahun, sa mire shikoheshin, sa mire bisedonin, edhe pemet afer tyre ishin perkulur te degjonin, te mallkuarit sa me larg nga aty donin te shkonin. A thua se kuptonin, se Denimin e Allahut smund ta evitonin, vetem nese pendoheshin dhe sinqerisht vepronin... per te arritur Kenaqesine e Allahut duhet te synonin. Por jo ata gabonin, se vetem ne pune te keqija veten e leshonin, e a thua ata nuk shikonin, se ngado qe donin te shkonin, argumentet te Allahut duhej kuptonin. Por trurin e kishin te bllokuar, edhe pse thonin se jane shume te zgjuar, ne veshet e tyre kishte rrjeta, qe smund ti shponte fare e verteta, ne syte e tyre kishte rrjeta ku smund ti shihnin as duart e veta, zemra e secilit ishte e vulosur, e si munden te rrijne pa u merakosur ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: ibraim ne 19-08-2005, 11:47:16
sa te trishtuar ishin keta, dhe s'dinin ku te shkonin, nga t'ia mbanin, dhe u afruan pak, e degjonin se c'flitnin te urtit, te butit...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 20-08-2005, 03:20:17
kur cfare te degjonin, qe per denimin e Allahut te madh diskutonin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 20-08-2005, 05:03:08
sesi te ndryshonin rrjedhen e ketij diskutimi qe kishte marre ngjyra fetare...qe mbase per shume nuk ishte dhe aq e pelqyer...ndaj ata vendosen qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 20-08-2005, 07:09:14
mos ta ndrrojne kahjen e bisedes, perkunder "ngjyrave" qe thoshin se i kishin marre, por nese kjo nuk eshte e lejuar le ti perjashtoje dikush ata qe po i japin drejtim kesaj teme ( mua te parin ), e nese eshte e lejuar atehere atehere ata qe jane kunder nuk duhej ta lexonin, por megjithate do de duhej te mendonin per ate cfare shikonin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 20-08-2005, 07:29:12
ok...vazhdoni dhe telefon te mbare....por duhet patur parasysh qe jo gjithmone duhet te dalim tek tema qe kemi ne per zemer...ketu behet fjale per nje loje...pra mos ti ndryshojme, duke kaluar gjithmone ne interesa vetiake....nejse pak rendesi ka...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 20-08-2005, 15:31:21
qe ky Visar. Bali paska shume deshire te shkruaj romane te perrallave por si duket....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 21-08-2005, 18:45:43
spider2 paska talent nga lindja per ket fushe dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 22-08-2005, 03:25:55
per asnje moment nuk ndikuan shkrimet e perfolura te........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 22-08-2005, 03:51:35
te cilet pergojonin anetaret tjere te forumit (s.....2), edhepse akoma nuk ishni zgjuar prej gjumit, nuk kuptoheshin te gjithe se flisnin si me kunja, por duhej gjithsesi te jetonim ne kete dunja, sigurisht sndikuan se ishin te kalitur, dhe te gjithe me goje kishin mbetur, si te habitur....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 22-08-2005, 03:52:25
 :-[ goje "hapur" kishin mbetuar
(kam harruar kete fjale  :-[ )
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 22-08-2005, 03:55:29
   nga predikimet e ndersjella, te cilat kishin zen vend ketu, dhe qe te gjith e kuptonin se te tillat nuk shpreheshin dikund tjeter perpos ne keso ambientesh dhe keso rethanash, qe te imponohej leximi i tyre......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 22-08-2005, 05:04:32
... ku shumica gabonin, sepse ato nuk ishin te impunuara, dhe ata qe thuhej se i "impononin" kishin thene edhe me pare qe nese keto nuk ishin te lejuara te perjashtoheshin, edhepse ky nuk ishte vend per grindje, dhe nuk ishte vendi i vetem ku shpreheshin, megjithate...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 22-08-2005, 05:09:11
mendimet e lira kan vend si cdo kund, sikurse edhe ketu qe behet lidhja e shprehjeve te ndersjella rreth nje bisede te imagjinuar, aty ku edhe rrespektohet si deri me tani fjala e gjithsejcilit qe nuk ka tendenca spo edhe ambicie te kunderta me shumicen, duke e ditur qe gjithsejcili duhet ta mase veten me te tjeret sepse dihet se njerez jemi dhe nuk jetojm si te vetem por ne bashkesi e cila.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 22-08-2005, 05:16:31
duhet te jete me tolerante, dhe jo si te permenden bindjet personale te dikujt, menjehere te nxehen gjakerat, pasi qe e thate edhe vete se kemi te drejte te gjithe te shprehemi, edhe nuk lexova askund se nuk lejohet te nderlidhet tema me bindjet fetare, lemi  ne te cilen kam shum aftesi te nderlidh vargjet, fatkeqesisht te tjereve ju pengon dhe me duhet te heq dore, por mendimi i tjereve nuk ishte dhe aq korrekt, sepse...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 22-08-2005, 05:26:34
 askush kerkund nuk shprehet se tjeteri duhet te ndihet me ne favor se tjetrit?
Por perkundrazi siq i ka falur i madhi Zot qe te gjith synojn te shprehen ne menyr sa me universale qe te mos mundohen te shprehin besimin por imagjinaten dhe shprehjet qe me siguri gjithsejci person i mundshem do ndihej i afert me shkrimet dhe mundesin e te shprehurit dhe aftesin e te kuptuarit me tjetrin qe......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 22-08-2005, 11:23:01
tema mbydhet ketu :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 22-08-2005, 12:36:14
ne menyr q t hapet nje tjeter tem e re dhe po aq e ...:P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 22-08-2005, 13:13:02
e bukur sa ajo qe u la ne midis..perpara se...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 22-08-2005, 16:53:34
te mbydhet prap :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 22-08-2005, 17:30:33
U jepni nje puthje gjithe forumisteve sepse.......... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 23-08-2005, 08:56:39
tema u hap serish :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 24-08-2005, 04:42:32
dhe antaret filluan te leviznin per te gjetur dicka qe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 24-08-2005, 04:52:59
...qe e kishin te veshtire ta gjenin, ndonjeher. Megjithate shpresa...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 24-08-2005, 04:54:38
Vdes e fundit...qe keshtu ata vazhduan ti meshonin idese se nje bisede shoqerore...imagjin are do te ishte dicka me...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 24-08-2005, 05:43:53
me me pak kuptim... por nuk do te vinte deri te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 24-08-2005, 06:33:48
Uji i burimit ishte shume i embel........por ajo qellimisht ja ngaterroi rrugen...... :P
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 24-08-2005, 07:54:28
atij maskaraj dhe e futi ne................. .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 24-08-2005, 07:59:08
Ajo do behej pishan shume shpejt............M askarai ishte princi.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 24-08-2005, 08:56:40
i cili ishte shendrruar ne nje bretkoce te shemtuar
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 24-08-2005, 09:46:09
Skiatori po rreshqiste i qete mbi boren e bardhe.... por papritur orteku e mbuloi.......
çuditerisht bora ishte e kafte dhe me ere te rende.............. ................... ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 24-08-2005, 09:53:38
 por ai e duroj.............. ... mezi doli nga bora dhe................ ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 24-08-2005, 10:01:09
Kishte ngrene shume nga ajo lloj bore sa nuk çohej dot........... dhe vajza u afrua ta ndihmonte por aty vinte nje ere e peshtire........... ..................
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 24-08-2005, 11:02:32
dhe nga era e peshtir vajza mbeti pa frym e pastaj u qua ai dhe mundohej ti jipte frym artificiale por.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 24-08-2005, 11:05:07
hengri nje te goditur mu ne................. ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 24-08-2005, 11:06:40
lul te kokes sa qe ai i pa zogjet duke i fluturuar rreth koke dhe....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 24-08-2005, 11:25:23
LOL u perpoq ti kapte por kapi............... .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 24-08-2005, 11:30:24
asgje vetem hengri edhe .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 24-08-2005, 11:34:25
...i vinte era ... ergh... derisa ne ato momente e tere ajo masa e kafte dhe me ere te rende u kthye ne njeri...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 24-08-2005, 11:35:42
ne nje njeri te shemtuar si egersir por prap ai ja mbathi...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 24-08-2005, 11:40:19
Duke hipur mbi kalin e vet te madh, ku filloi te binte teposhte me nje shpejtesi shum te madhe, perderisa pas i ishte vene...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 25-08-2005, 09:51:08
pasi i ishin vene pas nje tuf me miza shummme te medhaja....dhe zhurmuese....saqe atij iu duk sikur po...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 25-08-2005, 10:33:59
fluturoni helikopterat e  Nato-s, dhe u struk ne nje shkurre ...........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Visar.Bali ne 25-08-2005, 10:37:12
ku erdhi lepuri dhe e kafshoi ne shpine, ku ja mori nje cope nga kemisha e tij dhe me at cope...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: spider2 ne 25-08-2005, 11:59:32
filloi u mbulua dhe i mbyllte veshet sepse edhe lepuri kishte frik nga ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 25-08-2005, 12:19:11
ajo mase e ndyre dhe e peshtire qe i kishte mbuluar trupin por edhe.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 25-08-2005, 16:14:47
pse ndodhi keshtu ai nuk pyeti por.............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 26-08-2005, 09:57:28
vazhdoi te vraponte,,,,vraponte neper pyll...pasi takimi ishte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-08-2005, 10:12:37
Pylli ishte shtepia e tij dhe kjo nuk e shqetesonte........ . Papritmas nje dikush ndihme atje larg kerkonte.........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 26-08-2005, 10:30:06
duhej te ishte ujku...qe si gjithmone futej vend e pa vend...kushedi ku kishte rene kete here...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-08-2005, 10:36:14
Joooo Jojo:sepse ai i shikon njerezit kur gracka ndertojn........i qete u largua por nje klithe e larget u degjua............. .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 26-08-2005, 10:45:43
ishte klithme e tille  qe verehej se ishte e ujkut te pafuqishem per te kafshuar, e te tillit nuk i frikohej askush, e qe kjo ishte nenqmim per te ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-08-2005, 10:56:31
Ujku eshte dragua .........kush e krun me te del qeth e rruar..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 26-08-2005, 11:04:17
 Dragua i vetmuar, dhe i sakatuar ndoshta edhe pak i lenduar, e ne te tilla raste eshte ende me i terbuar........ ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 26-08-2005, 11:22:01
pasi nuk mund te arrinte qellimet e tija ogurzeza..sepse vogelushja ishte shume larg tij...dhe atij i duhej akoma...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 30-08-2005, 20:51:26
akoma me shume te mesonte.. ne menyr q te arrinte qellimet e tija ne jet .. qe..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 08-09-2005, 11:14:10
ishin mese te zeza...sikur lekura e tij..por vajza kishte bere....Ps: (telefoni rifilloi)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: gesa1900 ne 26-09-2005, 05:57:40
vajza kishte bere ndermend qe ta zbardhte lekuren e tij....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 26-09-2005, 06:07:49
ta merrte.....tia hiqte lekuren shekullore.....dhe. ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-09-2005, 06:51:27


Vajza kishte te drejte. Ajo se dinte se c'kishte poshte asaj lekure............. .
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 26-09-2005, 07:00:16
dhe vajza pyeste veten....c'te fsheh valle nje qenie kaq e paskrupullt brenda tij...mund te kete ndjenja???? kjo qenie???? perse jo...por ujku si i tille qe ishte.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: gesa1900 ne 26-09-2005, 08:50:01
... kerceu e e kapi ne ajer se cfare vajza po mendonte, ndaj....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-09-2005, 11:46:34
...vendosi te perballej me ndjenjat e tij....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 26-09-2005, 11:49:23
ndjenja qe dukeshin deri diku absurde por...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 26-09-2005, 11:50:48
...ai perseri donte te dinte per keto ndjenja qe po e udhehiqnin,te zbulonte cfare fshihej pertej tyre...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 27-09-2005, 02:51:48
ndjesi qe kurre me pare si kishte provuar....e as imagjinuar...shume e cuditshme i dukej ....cfare po ndodhte??? pyeste veten ujku....te jete valle....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: gesa1900 ne 27-09-2005, 03:30:05
te jem valle ne enderr apo ne realitet??? - mendonte ujku dhe ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 27-09-2005, 03:40:12
hezitoi...hezitoi gjate...deri kur.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 30-09-2005, 06:51:43
vendosi me ne fund te vepronte ashtu siq po i deftonte zemra.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 30-09-2005, 07:33:01
mirepo edhe pse e deshironte nje gje te tille, prap se prap kembet nuk e conin ne  drejtimin e duhur. U ndal, nxori nje cigare dhe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 01-10-2005, 05:01:33
....dhe papritur pa trafikantin qe po pergatiste nje vize te vogel u ul bashke me te dhe i kerkoi ti bente dhe nje vize vajzez e cila......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 01-10-2005, 05:04:53
 LOL LOL..nuk pranoi sigurisht pasi deshira e saj ishte te njihte ndjenjat e ujkut....por duhej te ishte pa "viza..kur ujku.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 18-10-2005, 06:53:22
hapi gojen dhe................ ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 18-10-2005, 07:52:09
..............dhe i futi llapen ..............LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 19-10-2005, 05:13:08
 :@       te veshi, qe ta pastronte se .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-10-2005, 02:36:53
Rruges ndryshoi drejtim dhe i pershkoi qafen.............. .............. ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 20-10-2005, 03:06:39
...elafantit, buburreci qe ishte ngjit me se larti, e shoket e tij qe ndodheshin ne shpinen e elefantit i thirren buburrecit:
'fure Zenellll.....'
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 21-10-2005, 03:36:26
Efefanti nga frika filloi te kercente lambaden dhe te gjithe shoket ................... ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: nimi1977 ne 21-10-2005, 06:07:08
e Zenelit perfunduan në tokë, ndersa zeneli ende përpiqej ta ngulfaste te mjerin elefant............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 22-10-2005, 04:31:12
por ai i gjori u shtri pertoke sa gjate gjere dhe ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 22-10-2005, 05:01:39
..............fillo i te flinte gjume se ishte i lodhur nga puna e mbremshme.......... .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 22-10-2005, 05:02:29
por gerhiste aq shume sa............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 22-10-2005, 05:07:27
sgjoj nga gjumi monster girl qe po flinte shume e qete dhe po shikonte nje enderr ::::::::::
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 22-10-2005, 05:08:15
te bukur me lepurusha te ..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 22-10-2005, 05:12:38
 te vegjel se te medhenj LOL dhe papritur........... ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 22-10-2005, 13:11:38
...doli nje dhelper me fytyre femre dhe e pyeti Monster Girl...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 24-10-2005, 03:28:19
- kush te pelqejne me shume? dhelprat apo lepurushet?
ajo iu pergjigj: - ................... ..
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 24-10-2005, 13:37:42
...Po shiqoni: 'Ceshtja qendron keshtu: sapo te zgjidhet ceshtja e satusit te pazgjitdhur te Kosoves, besojme se do te fillojme me trajnime lidhur me berjen e dallimeve ne mes te iluzioneve optike, prandaj une po vazhdoj me gjume,,,, esapo te zgjohem...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 25-10-2005, 10:09:57
mua me pelqejn lepuruasht se kur i ledhatoj me duket se po ledhtoj nje djale LOL dhe................ ........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: nimi1977 ne 25-10-2005, 10:18:11
.......... dhe kur u zgjua nuk mundi ti besoj syve te tij. Tha : A jam une enderr apo u bera lepurosh?..............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 27-10-2005, 02:14:55
ishte kthyer nje lepurush te vogel, doli ne rruge dhe filloi te kerkoje karrota me .............
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 31-10-2005, 13:14:47
te birin e vet..kur para nderteses se qeveris pa mesimdhenesit duke bere greva:P pagat e tecilve nuk mjaftonin...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: MONSTER girl ne 01-11-2005, 04:57:37
per te pasur nje jetese te mire. te gjithe mbanin ne duar ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 01-11-2005, 05:46:34
...nga nje presh, i cili nuk vlente as per te...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Gjumashi ne 01-11-2005, 05:54:09
....Minister ne qeverrin e tashme, i cili sdi ku ....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 01-11-2005, 06:00:45
....te ia ngjiste punes me pare pasi kishte gjete rremuje aty...... ;)
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 01-11-2005, 06:11:58
...megjithate ate cast hyri sekretarja dhe me nje buzeqeshje te embel e pyeti nese donte te pinte nje kafe. Ai ndonese i merzitur...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Gjumashi ne 01-11-2005, 06:12:26
... dhe ashtu vendosi te beje nje pushim , ne nje vend kur te prekte globin me sy mbyllur , por pa pritur ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 01-11-2005, 06:24:00
Tel cingeroi dhe .....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 01-11-2005, 10:00:53

Ishte gruaja e kompentit. Dhe ai i tha................ .......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: e dashur ne 01-11-2005, 10:04:15
Atu qenke akoma???? Per nje cerek ore........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 01-11-2005, 10:13:48

Zemer kam nje material shume urgjent per te mbaruar. Po ti po deshe hajde te me ndihmosh qe ta mbaroj me shpejt dhe te dalim bashke per dark. nderkohe........... ................... .........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: e dashur ne 02-11-2005, 11:18:10
Ne celular vjen nje sms.......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 02-11-2005, 12:11:02
sms ishte nga nje numer i panjohur. shkruante:

GRUAJA JUAJ PO JU TRADHTON ME NJE NJERI TE BESUESHEM TUAJIN..nje mik

i shokuar...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 02-11-2005, 12:42:11
Por ishte thjesht nje provokim
Mbas numrit te fshefur nuk ishte nje trim.

Ishte portieri te dera
Qe u be xheloz per sektretaret e reja............... ......
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 02-11-2005, 12:53:21
te cilat ishin akoma me provokative me veshjet e tyre... dhe keshtu...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 02-11-2005, 13:09:45
Ato vazhdimisht e provokonin. Por ju tha ju lutem shkoni kam grua kam femije mos coni ne cmendi. Jam i ndershem ne ket pike e llogjikoj pa frike. por........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 02-11-2005, 14:00:48
...dikush bertiti me ze te larte ne korridor dhe nga kjo britme te gjithe qe ishin aty   u cuditen sepse nje gje e tille nuk ishte degjuar kurre. Kush ishte ai qe...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: black blooded gurl ne 02-11-2005, 18:58:59
bertiti... deri sa dolen n koridor askush nuk e dinte..mirepo askujt nuk i erdhi mir nga pamja qe kishin perpara...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 03-11-2005, 09:41:30
...sekretarja me rroba te shqyera dhe floket e crregullt...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 03-11-2005, 09:49:54
.....dhe me pamje te tmerruar.....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Scard ne 03-11-2005, 09:53:23
...e cila nuk shihte fare se ku shkelte e se kush e shihte, ne koken e saj vlonte vetem nje mendim, te bertiste me sa ze kishte ne koke...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: Elektra ne 03-11-2005, 09:59:34
....sepse nuk ekishte merituar nje gje te tille,e aq me pare nga kolegu i saj...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: [TRAFIKER OF COLUMBIA] ne 04-11-2005, 07:57:11
.........qe ai ne dhome te mbyllur 4 me 4 ................... ..........
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-11-2005, 08:05:36
Por kamerat gjithcka kishin filmuar.
Vajzat vetveten kishin shqyer e perdhunuar.
Kolegu i tyre me kasete ne dore
I thoshte te qetesoheshin e te shkonin diku tjeter per tu ngacmuar
Se koha e tyre kishte mbaruar............ ................... ...
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 23-11-2005, 11:06:32
...kur hapi syte, shikoi edhe njehere....kur...uu uffff...kishte qene enderr, por jo enderra e tij , sepse ai ratesisht kishte hyre ne faillin e enderrave te cimerit te tij , i cili si nje psycho qe ishte....
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: machor ne 06-12-2005, 22:19:29
e mbylli temen LOL LOL LOL
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: poisonivy ne 09-12-2005, 04:49:40
bash mire valla machor, se t'patem me e lone hapur temen, pat me na shku ku me dite ku..... lodhje:
Titulli: : Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 02-04-2006, 06:11:41
tash vazhdohet loja hajde... :) :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 03-04-2006, 12:16:47
Dhe mbasi vazhdoj loja kur papritur pash një bletë aq të madhe sa më shkoj mendja tek e jona bleta punëtore dhe thash .....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 03-04-2006, 14:08:55
hajde te shoh se qka ban ajo... :engjell: :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 03-04-2006, 18:26:49
Kur të më u vursul e drejt e tek unë erdhë,dhe unë rrija qetë e ajo erdhi dhe u vendos mu tek hunda jeme kur papritmas u ndëgjua ......
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 08-04-2006, 10:51:01
diku mes pemve nje zhurme....cfare te ishte valle???!!! ;)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 08-04-2006, 12:14:01
ishte nje ujk i madh edhe papritur...cka ndodhi...? :D :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 09-04-2006, 04:31:21
kur ndëgjova nje te shtënë nga dikush dhe bleta me gjithë ujkun ja van vrapit e shkuan deri ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 08-05-2006, 03:51:45
ne shtepi  LOL edhe
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 08-05-2006, 04:40:03

Pastaj fulluan te hanin bashe nje goxha torte me fruta pylli ;)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 08-05-2006, 04:45:31
pasi mbaruan torten , dikush thirri ne telefon  hmmmmm:
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: DragonFire ne 08-05-2006, 04:49:06
..alo,babadimni ktu..
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 08-05-2006, 13:20:50
dhe babadimni tha : te gjithe kan dhurata veq se machorri jo se ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-05-2006, 21:44:05
sepse vitin e kalum i ka marr dy dhurata e ket vit nuk ka.... :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 09-05-2006, 07:49:48
.....kete vit ka me ardh nanadimri  :D :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 10-05-2006, 03:42:41
e ku edhe dhuratat kan me qenë ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 10-05-2006, 21:18:50
....palidhje.. :P.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: brfani ne 11-05-2006, 03:17:02
ne vend të mushmallovave ka me pas shtrudle TU KOSOVËS .....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 11-05-2006, 04:24:50
I mer ato edhe i han  :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Capkenja ne 11-05-2006, 04:32:24
Po zhapat ku i hodhet?
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Gjumashi ne 11-05-2006, 04:48:28
Prapa malit, prapa detit!
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 13-05-2006, 15:00:43
Te palara te pathara  :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 16-05-2006, 07:27:57
jo moj se i kam lare e i kam thare :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BabyDance ne 16-05-2006, 07:44:34
kurse i ke lare i ke len te palara  :D :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 24-06-2006, 08:27:18
heejjjjjjj aloooo tilifonin ku shkoi mori shoqeni :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: kid ne 24-06-2006, 16:54:19
- Vera me Mollasin te mos prese. Personi nuk eshte paraqitur.

:D

Ja ta shikojme sa veta e dine what the hell I am talking about  ;)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 26-06-2006, 11:17:05
Njeriu i mire....por do te paraqitej nje dite pasi vera e donte shume dhe deri atehere ai.....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Dalber ne 04-07-2006, 11:48:51
me ke ka shku vera qe eshte bere e keqe? :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Olsi Ferazini ne 04-07-2006, 11:51:22
me vjeshten....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: **** ne 09-07-2006, 08:23:36
pse me vjeshten
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Dalber ne 09-07-2006, 08:26:38
se dimri eshte duke propozu pranveren :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: **** ne 12-07-2006, 07:58:16
prandaj pranvera qenka e lumtur dhe...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 25-07-2006, 16:05:18
andaj ajo vjen me gezim dhe ne ngroh po ndonjeher dimri hidherohet dhe pranvera shkon edhe e propozon shiun dhe,,.........
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: 100% boy ne 28-07-2006, 08:36:08
...bie shi pa ndalur fare..
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 29-07-2006, 09:58:07
........mirpo dikur shiu ka meshir dhe ndalet por...........
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erlehta ne 30-08-2006, 18:13:49
...ne nuk pyesim se kemi cadra.....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Dalber ne 30-08-2006, 19:02:21
alooooooooo gjethja me degjon ketu merimanga. misioni i koduar breket e milos do te hyje menjeher ne aksion. te gjithe repartet e sulmit gati. te butiku i korcarkes kane sinjalizuar dy pale breke te skaduara meshkujsh. ti merrni ti provoni dhe analizoni.
mbyllje
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Syrgjyn ne 31-08-2006, 09:04:20
Citim nga: D&#39;alber ne 30-08-2006, 19:02:21
misioni i koduar breket e milos

Xha Milos i kane humbur benevreket kur doli ne ballkon, se e therriti komshia.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 07-09-2006, 19:00:57
e shkreta i kerkonte ca fare kosi...dhe xha miloja e humbi dermani fare...dheee :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 13-09-2006, 17:07:25
.... dhe i tha  te mos e thirr me mirpo ai u pendua e ftoi te pije nje qaj dhe :-[........
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 22:22:28
.......e piu   dhe vazhdoj telefonaten..por ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 19-09-2006, 18:29:17
nuk bente lidhje keshtu biseda ne telefon deshtoi ai u nervozua aq shum sa qqee :@
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Lumlumi ne 09-11-2006, 04:04:11
...ishte gati qe ta hedhte telefonin por...
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 15-11-2006, 22:49:24
papritur u degjua nje ze lidhja e telefonit u ndreq lum lumi shum i gezua sepse :P
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Lumlumi ne 15-11-2006, 23:29:17
...u parait Agnesa dhe i tha se megjithate pranon te dale me te pas 64 refuzimeve te njepasnjeshme...
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 16-11-2006, 14:46:15
...mirpo ndodhi nje gje se lum lumi nuk ia tregoi moshen agnesa dhe e pyeti ai i tha se i ka...........(trego lumlum sa vjet je )
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-11-2006, 18:55:13
..i ka shume me shume se ti po dashuria nuk pyet per moshe hehhehehehehehehehe hhe dhe Lumlumi as me te 64-ten here nuk pati fat...
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 18-11-2006, 01:07:48
...dhe keshtu lum lumi vendosi ta provoj  per  te 65- here dhe....
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Lumlumi ne 01-12-2006, 01:18:44
...kështu do të vazhdojë deri te e 128-ta por më parë duhet thënë se Lumlumi nuk... :P
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 03-12-2006, 21:08:39
....ishte edhe nje djal si te tjeret ai kishte fuqi mbinatyrore...
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Lumlumi ne 03-12-2006, 22:00:00
...sepse më në fund e fitoi zemrën e vogëlushes sonë e cila...
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 05-12-2006, 21:10:35
.....kur e zbuloi se kish fuqi natyrore menjher shkoi te lumlumi :P....
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 17:07:38
per ti thene se e dashuronte dhe se e....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: sorelina ne 21-12-2006, 14:07:23
...donte aq shume sa donte ta vriste....LOL LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 11:04:34
..hhahaha po lumlumi e pa qe agnesa ishte gati ta vriste ai e pueti pse dhe pergjigjja e agneses ishte se...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 30-12-2006, 20:21:25
agnesa nuk kishte arritur akoma ta dashuronte aq sa duhej....por nje dite mbasi ta kishte varrosur ku i dihej.... :D :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 30-12-2006, 21:25:38
...do ti kujtohej qe e donte so ta largonte nga varri ta ngjallte dhe...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: sorelina ne 02-01-2007, 13:36:15
..Agnesa ndoqi shebullin e zhulietes.. :D :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 02-01-2007, 19:48:04
...deshi ta ndiqte por nuk e beri e gjeti nje tjeter sepse ju kujtua se ka djem sa te dush dhe...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Capkenja ne 20-01-2007, 22:46:13
ehu do lodhem kot une tha..shife po vinte nje yll deti perball saj !
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 21-01-2007, 12:38:28
ishte nje djal ... :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Capkenja ne 21-01-2007, 15:50:41
kishte nje sy na sa filxhani...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 21-01-2007, 18:18:37
ai filxhan ishte plot kafe aghahah  LOL LOL LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Elegance ne 27-02-2007, 02:05:27
Une nuk du kafen, du filxhanin ama. Mundesisht 6 filxhane me gjithe pjatat perkatese, nje komplet i tere. LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: agnesa ne 27-02-2007, 22:03:56
eleganc mos do diqka tjeter ???????LOL LOL LOL
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: prijsi ne 27-06-2007, 11:31:42
ca donte eleganca sipas anjezes  :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 27-06-2007, 20:46:29
AJO DONTE ASGJE!!!!  :D :D :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: prijsi ne 29-06-2007, 19:13:50
mua me duket se anjeza ja kishte cik me te futur,se ca
do futej ne mes ,po vras mendjen   :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-06-2007, 19:16:23
o prijso e ka agnesa...nuk ka gjo ajo se .... :D :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: prijsi ne 29-06-2007, 19:18:10
nuk ka gjo se u bo me te futme e me te prishme muhabeti me duket  :D sipas meje anjeza i uroi te miren elegances  :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Elegance ne 30-06-2007, 19:35:38
nuk ka gjo se u bo me te futme e me te prishme muhabeti me duket  :D sipas meje anjeza i uroi te miren elegances  :D

Faleminderit shume Prijsi. Ti edhe Misheli shume ma paskeni qare hallin. Une doja kompletin me filxhanet e kafese, hajde do ma besh ti dhurate si weekend qe eshte?! LOL
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 27-08-2007, 17:41:19
  Po te priste Elegance   filgjanet e kafes, te gjith jevgjit e Tiranes do mebteshin pa pune. Keshtu qe mbetet ne jete edhe me tej telefoni i prisht beep beep beep.
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Justice ne 28-08-2007, 10:03:40
beeb beeb beeb ne linje ishte DOLCE GIRL (hahahahaha)
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: sensitiv ne 30-08-2007, 10:40:36
 Shkreee eeee pe Dolce Girl shkrepe,  edhe pse linja eshte e ........ her her te degjoj ofshamen me nervoze per linjen.

     
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Elegance ne 30-08-2007, 15:34:18
Beep beep, c'fare kerkon moj dolce girl, ne nuk kemi embelsira?! LOL
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Justice ne 01-09-2007, 16:29:29
dua te iu embelsoj juve............se jam dolce vete dhe.dhe embelsirat sme nevoiten..........(haha)     P.S...SENSITIVE.... ...car te shkrep (haha)
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Englishbee ne 01-09-2007, 22:10:34
Beep beep beep.... keni nevoje per pak mjalte?! LOL
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Elegance ne 02-09-2007, 07:41:00
Une mjalte jam vete dhe mjaltin e marr gjithmone nga pas me vete. Shifni edhe floket i kam me refleks mjalte. ;) LOL Dhe meqe ra fjala, e adhuroj shuuuuuuuume mjaltin, une, po ju?!
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Justice ne 02-09-2007, 08:27:18
po mi elegance dhe une e adhuroj mjaltin.(gjasme...........ha ha)se shikon nicknamen tim.......DOLCE GIRL.......ku gjithcka eshte dolceeeeeeeeeee
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Englishbee ne 02-09-2007, 11:05:22
Beep...beep...beep. .. e dua shumë mjaltin edhe unë, jo vetëm se e kam emrin e insektit te mrekullueshem qe e bën mjaltin LOL heheheheeh ;), por jam mësuar qe nga vegjelia te ha mjalte!!! E adhuroj!!!
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Justice ne 08-09-2007, 19:07:28
te pelqen mjalti ty mi......mir mi motla te jap une..........e din sa te embelson ky mjalti im.........normal ..........i am DOLCE......hahaha
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Englishbee ne 08-09-2007, 20:29:03
heheheehehehhe LOL LOL LOL LOL... po shume....por kam mjalte timin une mi... por te falemnderit shume per oferten ;)!
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Justice ne 12-09-2007, 19:12:51
TKXH..........prand aj te thash...........hah ahaha
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 18-09-2007, 20:47:46
Dhe mjalti buroi nga hojet e saja...bletet tashme e kishin mbushur plot ate, dikush kaloi aty pari dhe pa ate mrekulli...iu afrua dhe zgjati gishtin kur....
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 29-09-2007, 06:29:18
... i dhan nje te pickume qe te mos i vej menja ma per mjalt
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Elegance ne 29-09-2007, 07:01:45
... e si t'i shkonte mendja per mjalte kur doktori do e diagnozonte me diabet?! :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 02-10-2007, 18:40:17
Doktori i zgjati doren lehtë...ajo dridhej,
ulu - i tha ai, mos ki frikë...çdo gjë do të shkoj mirë.

U ul dhe ai e urdhëroi te zhvishej...ajo filloi te hiqte xhaketen e saj, befas një roze e lehtë i shkelqente ne mollezat e saj...hiqe edhe kemishen (i tha mjeku)...ajo filloi te zberthente ne mënyrë instiktive të gjitha kopsat, tashmë ngjyra roze u zevendesua me një ngjyrë me te ndezur....befas mjeku nenqeshi lehtë...ajo u ndie e survejuar ne çdo veprim te saj, mjeku tashmë po arrinte çdo qëllim te tijin..ose situata u paraqit e tillë. E dashur (iu drejtua ai si indiferent)...hiqi dhe recipetat....ajo u step, faqet iu bën te kuqe flakë, ndërkohë ndjeu qe kembet i dridheshin serisht por jo nga frika e diagnostikimit, por ajo çka priste të ndodhte....oh zot mendoi me vehte....po si te bëj...he pra vajzë i tha ai, hiqi ndryshe nuk te bëj dot grafine e mushkrive  :D :D :D :D :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 22-10-2007, 13:38:04
Mjeku kishte te drejte pasi recipetat e saj kishin tela ne brendesi. - Pa c'pa ashtu e sikletosur i hoqi. Ajo priste qe syte e mjekut te shkellqenin si macok. Por cuditerisht ai me qetesine me te madhe e orientoi drejt aparatit dhe me nje ton te qete i tha -Mer fryme thelle dhe mbaje pak......
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: dreamm ne 23-10-2007, 15:06:10
..kaq ne siklet ndihej..sa harroi te marre fryme fare... :D
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 25-10-2007, 14:33:30
Gjuha desh i iku brenda pasi kur e pa mjekun ne profil, vuri re diçka shumë te ngritur ne afersi te xhepave te pantallonave. Mjeku e kuptoi hutimin e arsyeshem te vajzes dhe mbertheu me shpejtesi perparesen e bardhe. Ne moment vajzes i erdhi goja, Por një zile celulari...........
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Brentiani ne 25-10-2007, 15:24:22
...i qartesoi te gjitha..doktori me nje buzeqeshje kuptimplote nxori nga xhepi i tij i perparme celularin dhe filloi t'i jepte keshilla nje pacienti tjeter ...
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 25-10-2007, 15:34:12
Dhe kur tja fusi mjeku nje dore te mire muhabet nga nahija tjeter e harroi fare te uruaren qe po dridhej nga ftohti po aq edhe nga sikleti. te vetmet fjale qe mundi te shqiptonte ishin. doktor do mbaroc me mua se tha peshtyma ne gurmaz nga i ftohti. por mjeku...kodosh ky tipi
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: U.J.K.U ne 25-10-2007, 22:29:50
Nderkaq doktorri mori nga tavolina e vet nje telekomande dhe sakaq u degjua nje biiip. Ishte kondicioneri. Dhoma e vogel u pushtua nga nje ajer i vaket, por cuditeresht pacientja nuk po vishej. Kishte bere rruge te gjate e donte ta mbaronte me sukses ate vizite....
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: Englishbee ne 28-10-2007, 00:34:42
...per te cilen ishte munduar aq shume qe ta bindte veten se duhej patjeter ta vizitonte doktorin, sepse i kishte punet keq me shendet..
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-10-2007, 12:02:27
e ne keto hulumtime te brendshme, zeri i mjekut e ndergjegjesoi. vishu dhe ju pres ne zyre! filloi te vishej por duart ishin te ngathta. nuk gjente nje shpjegim per ate situate qe u krijua me pare. cpo me ndodh?!- mendoi me vehte. mos valle....u perhumb edhe me shume neper ate vorbull mendimesh
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-10-2007, 12:08:28
shume pyetje i levrinin ne mendje por nuk arrinte te gjente nje pergjigje. ashtu sic ishte i ra deres dhe lehte uli dorezen...pamja qe iu shfaq nuk e kishte pritur.  dhoma gjysem e erret. vetem drita e abazhurit mbi tavolinen e mjekut. syte ia terhoqen nje kend kolltuqesh lekure,dritarja e mbyllur deri ne gjysem grilat bente qe drita qe depertonte te ishte e paket.
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-10-2007, 12:16:41
Hemmm goxha me shije e paska arreduar. e nderkohe qe shihte keto faktor harroi qe kishte kohe qe rrinte tek dera.    ashtu si neper gjume degjoi nje ze te embel.- e dashur eja ulu ketu. ishte mjeku i cili i indikonte vendin ku te ulej. me fal- i tha mjekut- por sjam fort ne terezi. mjeku qeshi lehte. e kam vene re, por mos u shqeteso. asgje ke! mjeku befas zgjati doren dhe ndeshi ne duart e vajzes mbi tavoline. sa lekure te bute- mendoi mjeku!
Titulli: Re: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 29-10-2007, 12:18:33
Tani ta vazhdoj dikush tjeter se sdo bej hartim une! LOL LOL LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Brentiani ne 04-11-2007, 21:17:23
...nderkaq vajza filloi te ndihej ne siklet duke qene se dora e leshte e doktorit dukej se nuk do te shkiste nga dora e njome e vashes, ndersa doktorri vazhdonte te lemonte pa hezitim doren e saj sikur deshironte me kete gjest t'i ofronte me shume kurajo per ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Englishbee ne 05-11-2007, 22:03:38
... arsyen e vizites qe ajo kishte shkuar ta bente e qe kurrsesi e shkreta nuk mund ta realizonte LOL LOL LOL
Por, per nje moment i shkoi mendja tek dicka tjeter, dicka qe nuk kishte ekzistuar deri atehere ne mendjen e saj dhe nuk dinte ku t'i vinte syte, ngase...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: mishel ne 24-06-2008, 19:03:41
dhe historia Rikthehet.....

pasi u diagnostikua dhe doli goxha me rezultate pozitive, vajza u kthye e kenaqur ne shtepi ku e priste....i dashuri i saj teper i merakosur..

ai e pyeti si shkuan analizat dhe ajo paksa me druajtje i tha Shume mire!!!

Por ishte ne dileme ti thoshte a jo cfare ndodhi me mjekun????...


Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ßåßy ღ ne 17-01-2010, 23:49:11
Alo aloooo :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Boreas ne 18-01-2010, 11:40:48
... befas degjoj zerin e tij qe aq shume i kishte munguar... si je zemer cfare po ben - i tha ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: kengaime ne 18-01-2010, 12:04:42
....ja, jam rruges per te ti.......
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 12:40:20
prandaj behu gati se jam i nxeht tani
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Boreas ne 18-01-2010, 12:49:45
por ndodhi e kunderta ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 12:51:21
ti prap do vish se ske per te gjet si une
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Boreas ne 18-01-2010, 12:53:29
gabohesh rende- i tha ajo....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 12:55:09
shum meshkuj duan seks nga ty kurse un dua me shume prej teje
ky eshte ndryshimi
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Boreas ne 18-01-2010, 13:02:46
po ajo e dinte qe keto jane fjalet standarte qe thote cdo mashkull ......
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 13:03:42
nqs nuk do  mo njifje qatehere do kishe te drejte
por ti me njef dhe e di cfar te jap un ty
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Boreas ne 18-01-2010, 13:04:49
llafe llafe e vetem llafe... me ler rehat
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 13:06:26
ehhhhhhhhh kshu thn gjithmon femrat kur skane cte thone
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 16:12:28
Por keto fjale nuk u degjuan nga ana tjeter pasi ajo e kishte mbyllur telefonin tashme.
Ishte ngritur nga divani dhe shkoi te bente nje...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 17:34:20
DHE ATJE KU VAJTI RA NE MENDIME MOS BERA GABIM VALL QE I FIKA TELEFONIN
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Misss ne 18-01-2010, 19:36:21
Por jo...e qete rrembeu nje molle dhe filloi ta kafshonte...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 20:19:33
...me kenaqesine me te madhe. Ndezi televizorin, kur c'te shikonte!...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 21:35:30
ai q epo fliste ne telefon kishte bere aksident
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: moçali ne 18-01-2010, 21:41:28
Duke ecur dhe duke folur në telefon, nuk e kishte patur mendjen dhe kishte rënë në një pusetë. U desh ndërhyrja e punëtorëve të bashkisë që ai të nxirrej nga puseta dhe të dërgohej në spital...  
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 18-01-2010, 21:42:14
:)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 21:42:36
ne spital po i jepej ndihma e pare mjekesore dhe zemra e tij po rifte fort ishin castet e fundit
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 21:53:39
...Te pakten keshtu u duk, derisa mjeku mori fryme i lehtesuar: "Me e keqja kaloi. Mendova se e humbem, por jo." Megjithate ai ishte si ne kllapi dhe vazhdimisht perseriste emrin...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 21:55:30
zemer zemer zemer per ty kam nevoje tani
KU JE???????????????
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 21:59:43
Doktori e kuptoi qe ai kishte nevoje te shihte dike. "Ke keni njeri te afert, zoteri. Na jepni emrin qe te mund tua sjellim...". Por ne ate moment qetesuesi qe i paten bere, dha efektin e deshiruar dhe ate e keputi gjumi.
Kur u zgjua...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 22:02:31
pa reth e rotull dhomes dhe ishte vetem,dhe per nje cast mendoi mos e kishin braktisur te gjithe por ate cast...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 18-01-2010, 22:04:31
... ajo ishte prane tij... i shtrengonte doren i ferkonte ballin dhe e puthte te syte dhe i thoshte sesa shume e donte, dhe mallkonte fatin qe pse sishte ajo ne ate shtrat ne vend te tij  ...........
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 22:07:13
ato ishin fjalet qe ai donte aq shume ti degjonte dhe ne ate cast kur e kuptoi sesa shume e donte ai mbylli syt...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 22:16:03
I dukej se kjo s'ishte e vertete, por nje enderr e bukur nga e cila s'donte te zgjohej.
Ajo heshtje e embel u thye nga fjalet qe me perlotje u thane nga...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 22:18:42
nga vajza qe i shtrengonte doren,me fal per gjithcka qe te kam bere nuk e meritoj dashurine tende prandaj duhet te jem larg teje dhe lotet i mbuluan syt....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 22:23:18
Ne ate moment ai ndjeu se aksidenti ishte gjeja me e mire qe mund t'i kishte ndodhur. Vertete e trembi per vdekje, por i riktheu dashurine. Fjalet s'mund t'i dilnin, ndaj mes dhimbjes fizike beri te ngrihej qe ta perqafonte fort... me fort se asnjehere...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 22:25:55
dhe vajza e puthi sikure ndonjehere dhe i peshperiti ne vesh se do e donte gjithmone dhe nuk do ndahej me prej tij...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 22:30:20
Megjithate dukej sikur brenda tij dicka kish ndryshuar. Per nje moment u be i ftohte dhe i larget. Kuptoi se fjala "kurre" ishte e kote, kur ti je nje hap larg vdekjes. Gjithcka vlente ne ate moment, per aq sa zgjaste, te tjerat ishin fjale boshe. Ndaj ai mori guxim dhe tha...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 22:34:56
ne nuk mund te jemi me bashke sepse mua me duhet te largohem nga kjo bote por dihet qe un do jem gjithmon per te mbrojtur ty,sa her te kesh nevoj per mua kthe syt nga qielli dhe aty do me gjesh,dhe ne ate cast nuk kishte fuqi te fliste me dhe mbylli syt ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 22:43:02
(duhet patjeter tragjedi kjo??? :P)

...dhe ne ate cast nuk kishte fuqi te fliste me dhe mbylli syt ....

Kishte humbur ndjenjat, por gjendja u stabilizua menjehere pasi ajo e alarmuar thirri mjekun. Pas nje konsultimi te shkurter me te, ajo vendosi te kthehej nje here tj. kur gjendja e tij shendetesore e permiresohej. Ndaj u largua me hapin e lehte qe e karakterizonte...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 18-01-2010, 22:44:39
dhe pa e kthyer koken mbrapa vazhdoi rugen e saj jasht spitalit dhe drejt shpis se saj.por ne moment qe u fut brenda telefoni filloi te binte sapo e vuri ne vesh ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 18-01-2010, 22:50:06
(si te duash pra... ^o))

...degjoj zerin e mjekut me te cilin kishte folur personalisht pak me pare. Zeri i tij i thelle kumboi zhurmshem ne koken e saj. Nje rrenqethje i pershkoi trupin, u zbeh ne fytyre dhe as vete s'e kuptoi si nuk u shemb ne pertoke. Njeriu qe ajo donte kishte...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 19-01-2010, 00:06:49
(me ne fund iku hhah)

ikur perfundimisht nga kjo bote por ama me nje fytyre te buzeqeshur sepse ai ne kte jete kishte aritur te dashuronte dhe ta dashuronin.

                                                               (FINE)

(se po se mbylla un ma ngjall prap ti)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: moçali ne 19-01-2010, 02:25:51
Meqë këtë histori e mbyllët, duhet hapur një e re. Duhet hapur një tjetër, ku ajo zë një dashnor dhe fillon një jetë të re.
---------------

Kaluan muaj dhe ajo u mbyll në vetvete. Nuk i pëlqente më të dilte pasditeve dhe e kalonte kohën duke lexuar ose dëgjuar muzikë.

Nuk dihej sa kohë do të kishte vazhduar kështu sikur ajo të mos kishte njohur Bexhetin, shokun e saj të ri të punës, i cili nuk kishte shumë kohë që kishte ardhur.

Bexheti ishte një burrë jo i paraqitshëm dhe ç'ishte më e keqja, vishej pa shije. Dianës nuk i pëlqente fare veshja e tij, e sidomos jelekët që ai vishte dhe që e bënin të dukej si gjysh.

Dianës nuk i pëlqeu as emri Bexhet dhe as paraqitja e tij, por me kalimin e kohës ajo filloi të krijonte një mendim të mirë për të.

Bexheti ishte një tip i qetë, që nuk nervozohej kurrë. Karakteri e tij rrezatonte mirësi dhe qetësi, dy gjëra që e tërhiqnin shumë Dianën. Edhe ajo e kishte kuptuar që Bexheti interesohej për të. Disa herë e kishte kapur shikimin e tij të ngulur tek kofshët e saj.

Ditët kalonin dhe ata bëheshin gjithnjë e më të afërt. Bisedat e tyre fillonin zakonisht për punën dhe përfundonin në gjëra që nuk kishin lidhje me punën.

   - Diana, e ke parë filmin e ri që ka dalë në kinema këtë javë? Thuhet se është filmi më i shtrenjtë që kanë bërë ndonjëherë. Është pëlqyer shumë.
   - Jo, nuk e kam parë. Ka kohë që nuk shkoj në kinema.
   - Ke dëshirë ta shohim bashkë javën tjetër? Në qoftë se do, mund t'i porosis dy bileta që sot.
   - Nuk e di Bexhet, nuk di ç'të them. Ka kohë që po kaloj një periudhë të vështirë në jetë dhe nuk më gëzon më asgjë. Po nuk i dihet, ndoshta ndërroj mendje. Do të kthej përgjigje nesër.
   - Mirë.
    
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ ne 19-01-2010, 15:49:35
E nesermja per Bexhetin dukej se s'do te vinte kurre. Ajo nate e gjate u pushtua teresisht nga mendimet per Dianen. Nuk e shqetesonte pergjigja negative mbi ftesen qe i pati bere, sa e torturonte mendimi se mes atyre te dyve s'do te kishte kurre dicka. Shpeshhere ajo i qe dukur nje vazje me karakter te forte, por teper e mbyllur dhe qe kapej shume pas kujtimeve, ndaj atij me te drejte i dukej se s'do te mund te depertonte kurre ne ate boten e saj misterioze. Vetem pasi kishte pire nje shishe fernet branca te teren vete, arriti ta kaplonte gjumi. Pas perpelitjeve te shumta, duke luftuar makthet e nates, agoi dita e premte. Dalengadale doli dielli i asaj se nesermes aq te shumepritur per te......
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 04-08-2011, 22:30:00
dhe telefoni rihapet serisht.........
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 05-08-2011, 10:48:25
dhe aq premtuese (mendonte ai ne koken e tij). Do e bej nje tentative tha....
beri nje banje shpejt e shpejt, veshi konstumin qe tashme i kishte marre formen e trupit , vuri kravaten dhe shikoji veten ne pasqyre.....ajo qe u pasqyruar ju duk si hija e vjeter e tij...befas disa kujtime te befta ia behen para syve ....kujtime qe ai i kishte fshehur aq mire ne kthinat e memories.
bahhhh po keto mendime te trishta tani c'te jene valle.....?

u mundua te kthellohej dhe mori rrugen te dilte, mori canten dhe,,,,,po ajo cfare eshte??????
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: vullkani ne 07-08-2011, 02:36:03
shikon makinen e dianes te parkuar diku aty afer me bllokazh ndezur,bexheti afrohet po cte shoh diana sishte ne makine por ishte nje mashkull pasagjer qe po rinte,ne ate moment bexheti i trishtuar i jep motorit te tij dhe ri i fshehur mbas pemes per te pare se cdo ndodhte.pas pak minutash shikon dianen qe po dilte nga banka dhe vjen e futet ne makine dhe niset,bexheti i nevrikosur por dhe i trishtuar i ndjek nga mbrapa pa u vene re,makina ecte perpara dhe bexheti mbrapa shum mendime kishte ne mendje kush ishte ai mashkull pse vall diana po dilte me dike tjeter kur e dinte qe bexheti ndjente per te por kishte nje ze qe i kalonte ne koke bexhet ai eshte nje shok i saj qe thjesht po e shoqeron diku.mas disa minutash ndjekje makina ndalon dhe po ashtu ndalon dhe bexheti po cte shoh qielli gati sa nuk bashkohet me token gjithcka i kthehet te ne erresire cdo shprese e tij venite seppse diana qe ai aq shum dashuronte shkemben nje lum puthjesh me djalin qe kishte ne makine dhe bexheti rinte i trishtuar dhe i shikonte nga pas,mbas disa minutash puthje mashkulli zbret nga  makina dhe diana ecen perpara duke e ditur shume mir qe bexheti e pa ate moment dhe bexheti i jep gaz motorit te tij dhe...........
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:13:57
thyen qafen ne kanalin me te pare......Bexheti kokrra idiotit qe bredh mbas dianes e se le rehat te bej qejfin e saj ....diten tjeter Diana shkoi ne spital per te vizituar ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:22:29
Mu me ka zon malli per ket lojen telefoni prish, por kam pershtypjen se nuk luhet dot ne internet.
Ose te lujm tastiera e prish dhe ti heqim te gjitha germat nga tastiera. Ca te shtypim le te shtypim.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:23:41
kjo eshte keshtu

fillon nje histori dhe tjetri qe vjen e vazhdon sipas mendjes se tij....nje mish mash po lezeteshem

hajt filloje nje histori
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: endrrimtare ne 09-05-2012, 16:24:39
LOL o perendi me hoqi mendimet ky mua LOL

Do e vazhdoj une mishel tregimin..
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:25:40
vazhdoje mos merr leje
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:26:36
Un them me mire te prishim kompjuterin dhe te ndryshojme gjuhen :)
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/change-your-keyboard-layout (http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/change-your-keyboard-layout)

Nejse, po e filloj me nji histori.

Un bleva 1 kile arra.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:27:22
kur une shkova ne shpi tek erioni me qerasi me arra dhe luleshtrydhe,,,kur ra dera,cte shohim....ishte ajo
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:27:59
un pastaj u hudha nga trampolina pasi kisha bere shurren ne brek.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:30:45
dhe e mbushe pishinen gjithe shurre.....dhe ftove ATE te laheshe prane teje....ajo uli koken si e turpshme , hoqi fustanin e saj ngjyre vishnje , hoqi shapkat ,u afrua prane buzes se pishines dhe te tha.....Kafshe nuk pshurret robi ne pishine  :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:32:02
dhe prandaj nuk ma dhane rrogen ate dite pasi erdha 1 dite me vonese ngaqe u perplasa me 1 kec ne LLogara.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:33:39
e moren te shkretin kec dhe e rropen te gjalle....ia shkuan hushten tej per tej dhe e varen aty ne mes te flakeve.....u ulem ne ate fare lokali aty ne maje te llogaras dhe pasi e poqen e shqyem si kafshet LOL

eriono vazhdo ne nje linje historine se na bere corap
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:35:04

eriono vazhdo ne nje linje historine se na bere corap

Ej, po ne po lujm telefoni prish apo telefoni i rregullum? :)
Per corap bohet kjo loja apo jo?
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:37:11
Ej, po ne po lujm telefoni prish apo telefoni i rregullum? :)
Per corap bohet kjo loja apo jo?


ok po vazhdohet ne nje linje historia ...telefoni i prish bohet se ti nis trego i gjo duke patur tjeter ide vazhdimi...vij une apo te tjeret dhe ja kepusim sipas midese ssone....

ja kshu
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:39:53
OK. Me duket se ke lagjia juj e lukan ndryshe telefonin e prish.

...mbasi e hengrem kecin na zuri keq barku dhe plasi diareja ne makine. Ne u bom alaq te gjith por shoferi e hudhi makinen ne det dhe u sterilizuam nga kripa.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:43:00
ishim te dhjere por me nder...

uji na lau e shplau nga te tera nait...dolem ne breg dhe u ulem tu pi corona ne breg....aty kalonte ondrra me njonin  per dore....ti i fute strekomcin dhe ondrra kelltuf ra....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 16:45:05
ne duart e pasionit. Ky i fundit ngaqe nuk kishte prekur femer me dore i ra te fiket.
Erdhi ambulanca, por ne vend qe te conte pasionin ne spital u ul ke nji lokal buz detit me honger drek.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: endrrimtare ne 09-05-2012, 16:49:00
Une po e vazhdoj me Dianen lojen. :P

Diana viziton shoqen e saj te ngushte ne martenitet. Kishte kohe qe se kishte pare. Mungese kohe. Gjeti rastin dhe perfitoi. Pyet recepsionisten,katin dhe dhomen ku ishte Diana Davids. Recepsionistja e drejton drejt ashensorit perballe, ku edhe i thote te shkoj ne katin e 5-te dhoma 345.

Diana eshte  nje femer simpatike,natyrale. Nuk ka ndonje bukuri te rralle por ka nje terheqje te vecante. Kur diskuton me te,te jep pershtypjen sikur ke vite qe e njeh.
Dera e ashensorit hapet dhe Diana ben te dali. Ecen 5 hapa dhe humbet ne gjithe ate salle te madhe. Ndalon per te pyetur. Pak me tutje shikon nje doktor,qe rastesisht qellon aty.Per nje cast harron perse kishte ardhur ne martenitet... Shkund floket,si e sikletosur nga vapa e spitalit. Merr fryme thelle por prape ndjehet e hutuar...
Mos valle po i ndodhte gje dhe s'po e kuptonte??!
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 16:54:35
Sa Diana njihte Diana??

Ashtu me frymen qe po i mirrej u kap pas murit....mbrapa vetes ndjeu nje dore dhe kur desh te kthehej ndjeu erresiren qe i mbuloi syte ......Diana qe iku te shihte shoqen Diane nuk ishte me....ajo kaloi ne nje dimesion tjeter.....atje  e priste?
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 17:15:38
 :)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: dreamm ne 09-05-2012, 17:17:02
Peace
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-05-2012, 17:22:11
e prishet telefonin......
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 09-05-2012, 18:56:59
u dhi telefoni sa hyn keta Greket.
Turku ju a mbledh atyre.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: AngelDeviled ne 22-05-2012, 22:33:48
edhe kinezi ia futi grekut...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 22-05-2012, 22:36:58
Por Greku duke jetu ne vitin 1 kujtoi se do i shpetonte Zeusi nderkohe qe ra nji termet i fuqishem dhe e ndau shtetin ne gjys.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 22-05-2012, 22:43:23
Ju mendoni se termetin e krijuan perendite por gaboheni. Njerezit harruan perendite ne momentin qe nje profet me emrin Euro u shfaq ne toke, harruan cdo vlere cdo moral dhe adhuronin euron aq shume sa dhrahmia u be xheloze. Duke ndenjur ne hije ajo mendoj nje reng sesi ti bente njerezit te vuanin nga adhurimi per euron. Thirri dy vellezerit e saj te medhenj mashtrimin dhe inflacionin dhe ju tha: ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 22-05-2012, 22:50:19
Euro ju ka tradhetuar me nji tjeter!
Prandaj hajde vazhdoni pushimet me mua. Populli Grek si impulsiv qe eshte dhe me attention-span 5 minuta, dogji dhe gjysmen tjeter te vendit kur pa fotot nudo te Euros.
Mbasi vdiq trecereku i popullsis del nji vajze e bukur nga deti dhe nga gjoksi i saj ajo i gjuan me rreze-lazer dhe gjysmes se popullsise tjeter dhe ne fund nuk ngelet asnjeri i gjalle ne Greqi.
Ne kete moment Euro zgjohet nga gjumi dhe fshin gjith informacionin ne kompjuterin e saj. Por...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 22-05-2012, 23:01:02
Por Angela Merkel e inatosur me grekerit i kercenon dhe ju thote:

Nese sme jepni Korfuzin Euron do e marr me vete dhe s keni per ta pare me me sy, do zvarriteni si cifuti ne shkreterire andej nga karpatet ruse.  Sa hap e mbyll syte 2 sherbetoret e merkel franci dhe itali kapen euron per krahu dhe e burgosen thelle ne Bruksel. Nderkohe ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 22-05-2012, 23:05:47
Nerkohe dollari hyn kshu si prasi ne kopesht. Se kshu hyn gjithmon dollari.
Dollarit nuk i intereso shume se ca bohet, ajo qe i intereso me shume eshte me shume dollare te tjere. Kshu qe bo sikur ndihmo Euron dhe e le me barre. Por...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 22-05-2012, 23:11:04
Por dollari ishte bere pis nga Baraku. Baraku ishte kalamoni i 5 i fisit zulu nga afrika e jugut. Kishte mberrit ne amerike me 1 anije mallrash ku per te mbijetuar punonte si kapes minjsh dhe me pasi hidhte ne det. Nje dite ju afrua uncle sam dhe i tha:
Ti do behesh president i a mer ik por qe ta besh kete duhet te fusesh ne lufte lindjen me perendimin. Ai u mendua dhe i tha ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 22-05-2012, 23:15:35
Si urdheron zoti komandant! Dhe ju drejtua popullit me nji leter qe ja kishte pergatitur JP Morgan dhe Exon.
Ne ket moment delfinet qe gjate gjithe kesaj kohe kishin qene Aliene ne Toke, hipnotizuan te gjith nnjerezimin dhe i kthyen ne skllever.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 22-05-2012, 23:21:21
Skllaveria ishte e rende dhe torturuese. Njerezit u shndruan ne robote te punes dhe jetes se programuar sa dhe riprodhimi i tyre filloj te behej ne fabrika ku inteligjenca artificiale injektohej ne baze te ngjyres se modelit te prodhimit. Te bardheve ju injektohej me shumice te zinjve me pakice. Kjo skallaveri zgjati deri ne momentin kur nje djale trim sy petrit e hunde shkabe zbriti nga mali ne kryeqytet dhe hypur ke kali i skenderbeut ju drejtua popullit skllav:

Zoti ju bekofte ju....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 22-05-2012, 23:24:14
juuuuuuuuuuu
populliiiii
demokraciaaaaaa
22 marsi
ZOTI JU BEKOFTE!
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 22-05-2012, 23:27:24
hahahahahaha

Tema mbyllet une po ja fus gjumit  :P
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 22-05-2012, 23:30:55
Hajt noten. Shifemi ne puntaten tjeter te TopFest.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 07:39:40
juuuuuuuuuuu
populliiiii
demokraciaaaaaa
22 marsi
ZOTI JU BEKOFTE!

dhe Zoti zgjati koken nga lart dhe e pa ..mendoi
kete do e vendos te drejtoj nje popull te lodhur dhe te frustruar se vetem keshtu jane mesuar.
I perzgjedhuri zbriti nga autobuzi i linjes Tropoje - Tirane dhe shkundi kepucet plot balte diku ne asfalt. Shenjat e kepucve dhe pislleku i lene ne trotuar beri qe njerezit te kthenin kokat dhe te shihnin kete njeri shtatelart dhe me fytyre te ndryshme nga ta...
Tek pa reagimet e njerezve  ai iu betua vetes se do te punonte ,mesonte ,aq sa nje dite keta njerez ta shihnin me adhurim e jo percmim.......kjo ndodhi para shume vitesh,por atij i kujtohej sikur kish ndodhur dje. Tashme ai ishte i perzgjedhuri dhe duhej te perdorte cdo mekanizem per te mbetur gjate i tille. Cdo nate si Penelopa e Uliksit thurrte pelhuren ne te cilen do shkruante historin e vendit...por diten hienat e ngrisnin ate.....derisa nje dite.....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 23-05-2012, 10:16:31
derisa nje dite NASA zbuloj qe nje asteroid 140 tone po i afrohej tokes me nje shpejtesi te madhe. Paniku dhe frika pushtoj gjithe njerezimin. Arka e Noes filloj te ndertohej ndersa....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 10:31:13
Ndersa "arka e Noes" ndertohej, ne Nasa kishte plasur peshku
Askush nuk guxonte te vinte ne dijeni njerezimin se cfare fundi po i kanosej.
 derisa nje dite doli ne dritaren e vogel te ekranit i fundit i "Zuluve" dhe iu drejtua te gjithe botes....Bota ndali frymen per nje cast..po fliste Ai
Ai nisi-
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 23-05-2012, 10:39:29
"DEAR AMERICA" A CALL TO REPENTANCE... (http://www.youtube.com/watch?v=rELYPjuZXyQ#)

LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 10:51:18
Dhe pas ketij fjalimi ai vazhdoi me nje lutje per te gjithe njerezimin....


Poezi për Jezu Krishtin #1 (http://www.youtube.com/watch?v=9Tzl-SMOR2I#)

dhe cuditerisht ne ekran u shfaqen fjalet e kesaj lutjeje te cilat ishin ne .....


Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 23-05-2012, 10:55:02
zemrat e cdo njeriu... Me pas...

Jesus Will Survive - Jesus Christ! The Musical (http://www.youtube.com/watch?v=WLKk00OYKhU#)

Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 11:06:05
me pas ....gjithkush mbylli syte nga verbimi i madh qe pasqyroi token dhe qiellin te cilat u bene nje me .....

Nibiru 2012 - The end of the World HD (http://www.youtube.com/watch?v=m-ZG2nyUXiY#)

Te fala sateme....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 11:16:22
Dikush me dergoi nje sms.....kur cte shoh???

kerkesa pa fund...tia jap apo jo...ato qe kerkoheshin LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 11:19:31
me keni bo dalje eee LOL

dhe historia vazhdoi me....mi keni ngopur mua te gjitha LOL
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 23-05-2012, 15:34:26
TE FALA SATEME! :)
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 15:40:22
me thuj adresen se i boj une te fala...tha ai qe mori ne telefon....
u habita ?? ku e njeh ky t'emen e s'emes LOL.....por ai ma priti...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 23-05-2012, 15:42:34
Cfare flasin keta? E ku ka fiq tani?
Por ne ket moment nji mashkull qe ndihej shume i ngrefur ne pantallona nxorri dy fiq dhe nuk u duk me i ngref.
Vajza i mori fiqte dhe donte ti hante por i hengri nji kuceder te dy bashke.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 15:44:30
Dhe brenda ne barkun e kucedres thane...shyqyr qe na hengri te dyve se perndryshe do i mbanim inat njeri tjetrit ..ose ty e jo mua ....

kucedra qe rrinte nen peme u shtri dhe degjonte dy te dashuruarit si llafoseshin....kur papritmas aty mberriti...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 23-05-2012, 15:45:15
Van dami dhe ja rrasi ne shkelm kucedres duke liruar te dy te rinjte ne barkun e saj.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2012, 15:46:38
por gjuetari qe kish rene ne dashuri me kucedren e mori van damin dhe e beri lesh e li......mori kucedren nder duar qe po jepte shpirt dhe i tha.....zemer kete erionin do e shpallim person non gratta LOL..kucedra nxorri dhembet dhe
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: erionmuca ne 23-05-2012, 15:50:11
nuk e hengri. Kucedra tha - lere te udhetoje. Ai akoma nuk e ka gjetur ate qe kerkon.
I Still Haven't Found What I'm Looking For / U2 (http://www.youtube.com/watch?v=GSv-lKwOQvE#)
Dhe erioni u zhduk diku drejt perendimit te diellit. Ne ket moment dielli i gjuan me grusht dhe e vdes ne vend Erionin.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 18-11-2012, 23:43:43
cdo si cdo gje qe ka nje fillim ka edhe nje.....

fund mike! kete ze degjova..u ktheva pas por askush sme kish folur...cfare ndodh?
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BVDGF ne 20-11-2012, 12:03:59
Alo  :(
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 20-11-2012, 12:10:27
por Alo kishte shkuar te pinte nje kafe me shefin dhe si rrjedhoje nuk e degjoi.....kur u kthye ne zyre pa nje missed call.....por nr ishte Privat Number

mori dike qe njeh dhe tek i cili mund te mbeshtetej per gjetjen e numrit.....ai i ktheu pergjigje pas pak kohe.....nr qe te ka marre eshte -....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: BVDGF ne 20-11-2012, 13:55:03
ishte njeri qe te ka pasur fiksim ne shkolle  :D
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 20-11-2012, 14:01:18
dhe si besoja veshve teksa ai fliste e fliste.....si vine kohet mendoja teksa ai fliste nderkohe qe ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: STALoNE_TIRoNC ne 18-12-2012, 00:09:27
Po flisja me tel tjeter i thoja bjeri ti bjeri se i bje mir kur tak bje zilja tjeter por ksaj radhe e deres kur çte shihja ishte.....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 18-12-2012, 09:56:34
gogoli :p

Mishel ku je? tha ai.

Kam ardh te te ....
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 18-12-2012, 16:03:13
puth mu te gusha,,,,mos tha Misheli se na ...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 18-12-2012, 18:58:12
llive :p me kto te pothmet

Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 18-12-2012, 21:56:20
dhe ja futi i shpulle suratit...i pacipe mos guxo me se...
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Shej ne 18-12-2012, 22:10:34
ta caj ballin :p
mishel do
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 19-12-2012, 02:58:37
dike qe te kete cte ndaj

.bo robi dy pare muhabet

.
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 18-06-2013, 14:53:08
telefoni ra...tring tring\

alo kush je?
................... ...heshtje
alo alo...
................... ...heshtje

telefoni mbyllet


kalojne 2 sek

tring tringggg

aloooo
.................he shtje
aloo po kush je ,pse nuk flet
.................he shtje

valle kush qe>?
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: flutur ne 18-06-2013, 14:58:34
......ndoshta kishin ngaterruar numrin.. hmmmmm:
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 18-06-2013, 14:59:49
ose ndoshta.....

ai degjonte ne heshtje zerin e saj te embel teksa ajo thoshte alo
e jo rralle edhe me nota te acaruara ajo donte te dinte kush ishte....por ai nuk vendoste te fliste
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: flutur ne 18-06-2013, 15:02:45
ajo e mbylli telefonin  me inate ..po kureshtje nuk e linte...e degjoi matane telefonit frymarjen  e tij
Titulli: Telefoni prish!
Postuar nga: Mishel............... ne 18-06-2013, 15:21:47
ai dihaste se sa ishte kthy nga vrapi qe bente cdo dite....i kalonte aq prane por ajo se shihte
iu be hije ate periudhe,....aq sa i dukej vetja transparent per cdo kend

por ate dite ai e kishte vendosur......dicka do bente