×
Hyrja
Profili

Teste Psikologjike

Teste Psikologjike

· 15 · 15605

 • Postime: 106
 • Gjinia: Femer

ne: 22-07-2006, 15:11:48
Te postojmë këtu teste të ndryshme psikologjike....
Ndërkohë do sjell një test. :)

 • Postime: 2214
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 23-07-2006, 09:11:30
Sille pak shpejt  :D se kam shume deshire ti bej keto lloj testesh  :)

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 24-01-2007, 02:12:24
Po e parashtroj nje problem qe ka te beje me shum me intelegjence dhe logjiken ne veprim..problei eshte
 Jane tre ibrika   (lloj kovash me gryke te ngsuht) njeri nzene 3 litra uje edhe eshte i zbrazet, tjetri nzene 7 litra dhe eshte i zbazet kurse i treti nzene 10 litra dhe eshte plot me uje,
   Problemi kerkone qe duke e derdhur ujin nga gova ne gove   (duhet te kemi parasysh qe kova ne te cilen derdhet uji duhet  te mbushet plot me uje) ti nxjerrim 5 litra,pra duhet qe te ujin ta derdhim prej nje kove ne tjetren ne menyre qe te arrijem 5 litra,

#3 ne: 08-02-2007, 17:55:07
Govata ka vrime,keshtu qe ushtrimi nuk ka zgjidhje !

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 22-02-2007, 21:38:50
ahahahaahaha  Capkenja, kjo eshte zgjidhje me dal nga situata por jo e duhura,, sidoqoft  me pelqeu  ahahah, sinqerisht ka jo vetem nje por plot zgjidhje ,nese nuk e gjnei do e jap une nje,,,

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 26-02-2007, 01:40:17
U testova psikologjikisht ne nje faqe dhe raportin ma derguan ne email.

Raporti ishte aq i detajshem, sa qe mu deshen rreth 30 minuta per ta lexuar.


Ishte interesante. Menyra se si me pershkruante ishte mahnitese, thuajse po lexon raportin e psikologut personal.

 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 27-02-2007, 06:16:56
Bekimi, mund te na japesh adresen e asaj faqeje?

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull

#7 ne: 27-02-2007, 23:23:34
Nuk e mbaj mend shoku, me ishte fshire edhe mesazhi sepse e kisha te "Junk".

Nese e gjej do ta sjell menjeher.

 • Postime: 2

#8 ne: 30-09-2007, 02:34:05
nga kova me 10l uje marrim 3l uje  me koven qe nxe 3l dhe i hedhim te kova qe nxe 7l uje,eshte edhe nje her e njejta procedur,kur per her te tret hedhim uje ne koven qe nxe 7l uje ne koven qe nxe 3l na mbesin 2l ndresa te kova qe nxe 10l mbetet 1 ndersa tjetra eshte e mbushur me 7l.Koven me 7l e hedhim tek ajo qe nxe 10l aty behn 8 te kova qe nxe 3l kishim 2l uje i zbrazim te kova qe nxe 7 serish nga kova ku jan 8 l marrim edhe 3l te tjera e hedhim te kova qe nxe 7 e qe ka 2 dhe 3 bejne 5.      kre lëmsh :)

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 02-11-2007, 01:14:10
Bravo Psikologjia e ke gjete nje zgjidhje..te uroj dhe pergezoi..nuk ishte edhe aq lemsh.. :)

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 24-10-2008, 19:03:56
Në një autobus janë 7 femijë.
Qdo femi ka 7 qanta.
Qdo qantë  ka 7 maca te medha.
Qdo macë e madhe i ka 7 maca te vogla brenda.
sa këmbë bëjn gjithsejt...?

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#11 ne: 28-10-2008, 01:48:47
Pergjegja është:

Një qante ka gjithsejt ka 7 mace te medha dhe 49 te vogla, 7+49=56 mace, pra 56 x 4= 224 këmbë,,Shtat qenta bëjnë
 7 X 224 = 1568 plus dy këmbë te femijes bejen 1570

Pra një femije me të gjitha qantat dhe macet kanë 1570 këmbë

7 femij kanë, 7 x 1570= 10990 këmbë gjithsejt  :)

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 30-10-2008, 19:15:41
 
 Oqeani, pergjigjia është e saktë ju lumtë  :)

#13 ne: 08-03-2011, 13:17:48
Bravo Psikologjia e ke gjete nje zgjidhje..te uroj dhe pergezoi..nuk ishte edhe aq lemsh.. :)

 • Postime: 151
 • Gjinia: Mashkull

#14 ne: 08-03-2011, 18:53:11
Ku jane testet psikologjike?

Temat e fundit