×

Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !

· 313 · 15703

Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !

· 313 · 15703

 • Postime: 12733
Mishel...............
#300 ne: 14-03-2013, 21:40:48
Kollopifqe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#301 ne: 16-03-2013, 11:54:37
Cenef
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#302 ne: 16-03-2013, 17:19:25
Cenef

Qenef sikur i thone

Merr kume ne bove

He kush e gje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#303 ne: 16-03-2013, 19:30:48
Cenef

Çenef eshte fjale e huazuar nga turqishtja qe do te thote banje, WC (nevojtore)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#304 ne: 16-03-2013, 20:05:10
e gjete,                        kollpite
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#305 ne: 16-03-2013, 20:20:03
Une e di qenef
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#306 ne: 16-03-2013, 20:41:45
ne VLORE kume i thone reres eshte dhe nje lagje atje qe quhet KUME me pak fjale, per dicka te pamundur.Mos te kemi na Vlorra moj?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#307 ne: 16-03-2013, 21:28:22
Aty afer je si origjines por edhe shprehjes...try again
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#308 ne: 16-03-2013, 22:12:05
Hape nje vrime ne uje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#309 ne: 17-03-2013, 00:52:08
E hudh larg shume
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#310 ne: 18-03-2013, 17:18:49
shkartis
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#311 ne: 18-03-2013, 17:20:57
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#312 ne: 18-03-2013, 20:08:46
nemlyt
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super