×
Hyrja
Profili

Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !

Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !

· 313 · 18230

 • Postime: 12743

#300 ne: 14-03-2013, 21:40:48
Kollopifqe

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#301 ne: 16-03-2013, 11:54:37
Cenef

 • Postime: 12743

#302 ne: 16-03-2013, 17:19:25
Cenef

Qenef sikur i thone

Merr kume ne bove

He kush e gje

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#303 ne: 16-03-2013, 19:30:48
Cenef

Çenef eshte fjale e huazuar nga turqishtja qe do te thote banje, WC (nevojtore)

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#304 ne: 16-03-2013, 20:05:10
e gjete,                        kollpite

 • Postime: 12743

#305 ne: 16-03-2013, 20:20:03
Une e di qenef

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#306 ne: 16-03-2013, 20:41:45
ne VLORE kume i thone reres eshte dhe nje lagje atje qe quhet KUME me pak fjale, per dicka te pamundur.Mos te kemi na Vlorra moj?

 • Postime: 12743

#307 ne: 16-03-2013, 21:28:22
Aty afer je si origjines por edhe shprehjes...try again

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#308 ne: 16-03-2013, 22:12:05
Hape nje vrime ne uje

 • Postime: 12743

#309 ne: 17-03-2013, 00:52:08
E hudh larg shume

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#310 ne: 18-03-2013, 17:18:49
shkartis

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#311 ne: 18-03-2013, 17:20:57

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#312 ne: 18-03-2013, 20:08:46
nemlyt

Temat e fundit