×

Togfjaleshi

· 515 · 16288

Togfjaleshi

· 515 · 16288

 • Postime: 1498
Zara
ne: 18-03-2010, 15:53:35
Nje loje ndryshe

Besoj se e dini se cfare eshte togfjaleshi:eshte pjese e fjalise,me e vogel prej saj dhe perbehet prej dy fjalesh,zakonisht prej nje emri dhe mbiemri(sipas ndarjes ne morfologji)

Une do te shkruaj nje togfjale ,e ju do te shkruani nje tjeter,ku fjala e dyte e togfjaleshit tim,eshte fjala e pare e togfjaleshit tuaj.

1.Dite e Bukur

2.Bukuri e Rralle....  e keshtu me rradhe

Argetohuni dhe pasqyoni fjalorin!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#1 ne: 18-03-2010, 15:55:42
rralle e permall

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#2 ne: 18-03-2010, 16:05:28
Permallem Shume
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#3 ne: 18-03-2010, 16:33:58
Shume pak
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#4 ne: 18-03-2010, 16:37:32
Pak Ushqim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#5 ne: 18-03-2010, 16:40:20
Ushqim vitaminoz
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#6 ne: 18-03-2010, 17:14:06
Vitaminat e LImonit
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#7 ne: 18-03-2010, 17:20:15
Limon i pjekur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#8 ne: 18-03-2010, 22:59:48
pjek gurabije
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#9 ne: 19-03-2010, 13:35:44
Gurabije te embla
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#10 ne: 19-03-2010, 15:43:55
embelsire e shijshme
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#11 ne: 19-03-2010, 16:18:46
E shijshme dreka  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#12 ne: 19-03-2010, 16:41:58
Dreka e Mesdites
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#13 ne: 19-03-2010, 16:43:08
mesdite me shi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#14 ne: 19-03-2010, 16:44:09
Shi me Bresher
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#15 ne: 19-03-2010, 17:15:22
breshe me furtune
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#16 ne: 19-03-2010, 17:17:35
Furtune Mali
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#17 ne: 19-03-2010, 17:21:32
mal me bore
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#18 ne: 19-03-2010, 17:27:09
Bore e Bardhe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#19 ne: 19-03-2010, 18:03:23
Bardhesi e Trishtueshme.. :( :(
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#20 ne: 20-03-2010, 00:04:18
trishtim i momentit
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#21 ne: 20-03-2010, 14:05:37
moment i magjishem.. :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#22 ne: 20-03-2010, 15:30:39
magji e keqe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#23 ne: 22-03-2010, 13:59:54
keqberes pa zemer
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#24 ne: 22-03-2010, 14:00:31
zemer e thyer
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super