×

Togfjaleshi

· 515 · 16289

Togfjaleshi

· 515 · 16289

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#500 ne: 23-09-2010, 18:35:13
drejtesia nuk zen vend
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 410
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#501 ne: 25-09-2010, 19:45:47
Forum i kendshem .
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#502 ne: 25-09-2010, 19:56:34
mire se erdhe e dashur  :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 410
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#503 ne: 25-09-2010, 20:07:32
Anessa e kendshme .  :lule
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#504 ne: 25-09-2010, 20:15:20
e kendshme je vet :D :puth
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 410
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#505 ne: 27-09-2010, 19:57:47
Modesti e pakufi  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#506 ne: 27-09-2010, 22:18:33
pakufi gjera te kota :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 410
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#507 ne: 28-09-2010, 12:11:05
Kotesi e vlefshme  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#508 ne: 03-10-2010, 16:22:38
nuk ia di vleren dickaje qe e ke..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 410
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#509 ne: 05-10-2010, 16:07:57
Muzike e larte.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#510 ne: 30-11-2010, 18:06:01
Lartesi e malit
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#511 ne: 30-11-2010, 18:09:43
mali me debore
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#512 ne: 30-11-2010, 18:12:45
Debora assesi nuk vjen
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#513 ne: 30-11-2010, 18:15:51
 vjen vjen,do e sjelli xha veriu ahhahaha
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#514 ne: 30-11-2010, 18:19:47
xha veriu e sjell vetem te "lulja dhe shega"
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super