×

Togfjaleshi

· 515 · 16302

Togfjaleshi

· 515 · 16302

 • Postime: 138
LoooLaaa
#75 ne: 25-03-2010, 13:53:39
zhveshje e kendeshme
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#76 ne: 25-03-2010, 13:55:41
kendshem flete
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#77 ne: 25-03-2010, 14:00:14
fol shqip
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 138
LoooLaaa
#78 ne: 25-03-2010, 14:25:58
shqipe e bukur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#79 ne: 25-03-2010, 14:46:46
Bukuri e rralle
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#80 ne: 25-03-2010, 15:06:01
Rralle te Shoh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#81 ne: 25-03-2010, 16:04:30
Shoh dhe degjoj
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#82 ne: 25-03-2010, 16:05:31
degjoj dhe nuk flas
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 138
LoooLaaa
#83 ne: 25-03-2010, 16:08:07
flas dhe qesh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#84 ne: 25-03-2010, 16:10:03
qesh shume
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 138
LoooLaaa
#85 ne: 25-03-2010, 16:25:32
shum me fat
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#86 ne: 25-03-2010, 16:51:49
Fat i Mire
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#87 ne: 25-03-2010, 21:53:33
mire jeni
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#88 ne: 25-03-2010, 23:22:37
Jeni njesha   :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#89 ne: 26-03-2010, 08:54:37
Njesh je vet.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#90 ne: 26-03-2010, 11:51:04
vtem jeton
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#91 ne: 26-03-2010, 12:01:40
Jetoj me dikend
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#92 ne: 26-03-2010, 12:08:09
dikush me perkrah
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#93 ne: 26-03-2010, 13:41:09
Perkrah me del
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#94 ne: 26-03-2010, 13:42:37
Dal perpara
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#95 ne: 26-03-2010, 13:51:41
perpara nderteses
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#96 ne: 26-03-2010, 13:56:29
ndertese e vjeter
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#97 ne: 26-03-2010, 14:30:11
Vjetersia e plakes
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#98 ne: 26-03-2010, 14:35:29
Plake e me Syze
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#99 ne: 26-03-2010, 14:44:07
Syze dielli
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super