×
Hyrja
Profili

Togfjaleshi

Togfjaleshi

· 515 · 18312

 • Postime: 1498

ne: 18-03-2010, 15:53:35
Nje loje ndryshe

Besoj se e dini se cfare eshte togfjaleshi:eshte pjese e fjalise,me e vogel prej saj dhe perbehet prej dy fjalesh,zakonisht prej nje emri dhe mbiemri(sipas ndarjes ne morfologji)

Une do te shkruaj nje togfjale ,e ju do te shkruani nje tjeter,ku fjala e dyte e togfjaleshit tim,eshte fjala e pare e togfjaleshit tuaj.

1.Dite e Bukur

2.Bukuri e Rralle....  e keshtu me rradhe

Argetohuni dhe pasqyoni fjalorin!

 • Postime: 1215

#1 ne: 18-03-2010, 15:55:42
rralle e permall

 • Postime: 1498

#2 ne: 18-03-2010, 16:05:28
Permallem Shume

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#3 ne: 18-03-2010, 16:33:58
Shume pak

 • Postime: 1498

#4 ne: 18-03-2010, 16:37:32
Pak Ushqim

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#5 ne: 18-03-2010, 16:40:20
Ushqim vitaminoz

 • Postime: 1498

#6 ne: 18-03-2010, 17:14:06
Vitaminat e LImonit

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#7 ne: 18-03-2010, 17:20:15
Limon i pjekur

 • Postime: 1215

#8 ne: 18-03-2010, 22:59:48
pjek gurabije

 • Postime: 1498

#9 ne: 19-03-2010, 13:35:44
Gurabije te embla

 • Postime: 1215

#10 ne: 19-03-2010, 15:43:55
embelsire e shijshme

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#11 ne: 19-03-2010, 16:18:46
E shijshme dreka  :P

 • Postime: 1498

#12 ne: 19-03-2010, 16:41:58
Dreka e Mesdites

 • Postime: 1215

#13 ne: 19-03-2010, 16:43:08
mesdite me shi

 • Postime: 1498

#14 ne: 19-03-2010, 16:44:09
Shi me Bresher

 • Postime: 1215

#15 ne: 19-03-2010, 17:15:22
breshe me furtune

 • Postime: 1498

#16 ne: 19-03-2010, 17:17:35
Furtune Mali

 • Postime: 1215

#17 ne: 19-03-2010, 17:21:32
mal me bore

 • Postime: 1498

#18 ne: 19-03-2010, 17:27:09
Bore e Bardhe

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#19 ne: 19-03-2010, 18:03:23
Bardhesi e Trishtueshme.. :( :(

 • Postime: 1215

#20 ne: 20-03-2010, 00:04:18
trishtim i momentit

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#21 ne: 20-03-2010, 14:05:37
moment i magjishem.. :P

 • Postime: 1215

#22 ne: 20-03-2010, 15:30:39
magji e keqe

 • Postime: 1498

#23 ne: 22-03-2010, 13:59:54
keqberes pa zemer

 • Postime: 1215

#24 ne: 22-03-2010, 14:00:31
zemer e thyer

Temat e fundit