×

Tregojme se bashku

Tregojme se bashku

· 137 · 5863

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
ne: 05-12-2008, 23:05:39
Se bashku shkruajme nje histori. Askush nuk lejohet te shkruaj me shume se 5 fjaje. Shenjat e pikesimit nuk quhen. Une po filloj:

Një natë të ftohtë dimri....
« Editimi i fundit: 01-08-2010, 19:32:52 nga M A X »

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1 ne: 05-12-2008, 23:08:52
kur bora binte dendur...

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#2 ne: 06-12-2008, 12:49:44
Dhe qielli ishte plote yje...

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer
Stefi
#3 ne: 11-12-2008, 12:10:22
Ndjeja se dicka do ndodhte........!

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#4 ne: 11-12-2008, 23:09:25
Dicka qe s'mund ta imagjinoj..

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#5 ne: 12-12-2008, 08:13:53
Një zhurmë e çuditshme...

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#6 ne: 12-12-2008, 12:55:25
Zhurme e padegjuar ndonjehere...

 • Postime: 3785
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#7 ne: 12-12-2008, 13:11:41
qe vertitej neper nate...

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#8 ne: 12-12-2008, 16:23:06
Dhe linte te gjithe pa gjume...

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#9 ne: 12-12-2008, 21:00:30
më krijoi një ndjesi..

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#10 ne: 12-12-2008, 21:07:08
Me beri te ndjej nostalgji...

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#11 ne: 12-12-2008, 21:41:22
per kohen e shkuar

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#12 ne: 12-12-2008, 21:44:56
Qe nuk kthehet me kurre..

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#13 ne: 12-12-2008, 21:47:37
me beri te reflektoj

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#14 ne: 12-12-2008, 21:50:04
Te kujtoj cfare nuk duhet..

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#15 ne: 12-12-2008, 22:32:12
e çfar nuk thuhet..

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#16 ne: 12-12-2008, 22:41:50
Dicka qe nuk pershkruhet dot...

 • Postime: 3785
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#17 ne: 13-12-2008, 09:36:10
kështu kujtesa mbetet e heshtur...

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer
Alondra
#18 ne: 13-12-2008, 15:07:37
Papritur nje trokitje u ndie.

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#19 ne: 13-12-2008, 21:07:27
disi e frikesuar...hapa derennn..
cte shohh..??

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#20 ne: 13-12-2008, 21:44:49
elektricisiti kishte sjell faturen e dritave :)

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#21 ne: 13-12-2008, 23:32:27
Por befas fytyra e elektriçistit..

 • Postime: 2645
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#22 ne: 14-12-2008, 01:46:44
U zbeh si një  frut limoni,, :D

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#23 ne: 14-12-2008, 16:12:56
Kur me pa mua patjeter.. :D

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#24 ne: 14-12-2008, 17:03:21
i dehur nga bukuria e Baby-t :P