×

Tregojme se bashku

· 137 · 5544

Tregojme se bashku

· 137 · 5544

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#25 ne: 14-12-2008, 17:05:29
Atij i ra te fiket... :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#26 ne: 14-12-2008, 17:26:40
dhe thirra menjehere ambulancen
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#27 ne: 14-12-2008, 17:31:54
Por ambulanca u vonua shume..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#28 ne: 14-12-2008, 17:48:53
dhe Baby i beri frymemarrje goje me goje :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#29 ne: 14-12-2008, 17:52:01
Babyy vetem lajmeron policine :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#30 ne: 14-12-2008, 17:54:47
dhe keshtu Baby e solli ne vete<elektricistin>
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#31 ne: 14-12-2008, 17:58:22
Babyy ka frike te afrohet ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#32 ne: 14-12-2008, 18:01:21
Pa pritmas aty vij une dhe e marr babyn per dore dhe e heq nga aty :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#33 ne: 14-12-2008, 18:02:49
Duhet vec me 5 fjale.. :) :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#34 ne: 14-12-2008, 18:05:33
Charli i thot Baby-t : I love u baby :-*
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#35 ne: 14-12-2008, 18:08:30
Baby shkruan firmen + 2 :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#36 ne: 14-12-2008, 20:57:03
eee ju grupi siper...e keni prish lojen :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#37 ne: 14-12-2008, 21:25:27
Te vazhdojme ku e lame...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#38 ne: 14-12-2008, 21:47:03
postuar nga Babygirl;
Babyy ka frikë te afrohet...

ky është vazhdimi:
Sepse elektriçist çarli është tërbuar...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#39 ne: 14-12-2008, 21:49:08
Ashtu sic eshte ai gjithmone..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#40 ne: 15-12-2008, 02:34:21
Baby veren nje ndryshim,,
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#41 ne: 15-12-2008, 10:17:34
Qe elektercisti ka hall tjeter..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 997
 • Gjinia: Femer
Alondra
#42 ne: 15-12-2008, 11:03:26
Ai do te vras veten.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#43 ne: 15-12-2008, 11:04:30
Ai ka rene ne dashuri..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#44 ne: 15-12-2008, 11:55:27
zemra i dridhet si zog...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#45 ne: 15-12-2008, 12:05:43
Mezi pret takimin me te..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 997
 • Gjinia: Femer
Alondra
#46 ne: 15-12-2008, 12:10:51
Ai i tregoi sekretin e jetes se vet.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#47 ne: 15-12-2008, 12:13:20
por nga jeta diçka me frutdhenese pret...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#48 ne: 15-12-2008, 12:30:40
Nje dashuri qe s'mund ta kete..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#49 ne: 15-12-2008, 12:34:07
Ndoshta edhe do ta ket
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super