×

Tregojme se bashku

· 137 · 5545

Tregojme se bashku

· 137 · 5545

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#50 ne: 15-12-2008, 12:35:22
Shpresa vdes e fundit thone..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#51 ne: 15-12-2008, 12:36:26
por vdes dikur ama..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#52 ne: 15-12-2008, 12:38:27
Shume shpejt edhe ndoshta po..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#53 ne: 15-12-2008, 12:41:05
Dashuria e vertet nuk vdes :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#54 ne: 15-12-2008, 12:42:32
Edhe vdes nuk i dihet..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#55 ne: 15-12-2008, 12:44:06
me nje fjale çdo gja shkaterrohet...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#56 ne: 15-12-2008, 12:44:32
Nese nuk dashuron me shpirt :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#57 ne: 15-12-2008, 12:45:17
Njera pale po tjetra jo...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#58 ne: 15-12-2008, 12:47:04
te dyja palet e perjetojme...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#59 ne: 15-12-2008, 12:47:55
Nuk e keni pruvuar ndonjeher :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#60 ne: 15-12-2008, 12:48:47
Ai qe dashuron me shpirt..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#61 ne: 15-12-2008, 12:50:02
vuan dhe perjeton..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#62 ne: 15-12-2008, 12:50:05
Nuk ja dini rendesin asaj :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#63 ne: 15-12-2008, 12:52:49
Me mire te mos ishte..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#64 ne: 15-12-2008, 12:53:52
dashuria e njanëshme..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4139
Charlie
#65 ne: 15-12-2008, 12:54:23
I lum ai qe e ka shpik :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#66 ne: 15-12-2008, 12:54:47
Nuk quhet dashuri atehere..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#67 ne: 15-12-2008, 12:55:51
por burg pa derë..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#68 ne: 15-12-2008, 12:56:59
Dhe shume vite pa Pranvere..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#69 ne: 15-12-2008, 12:59:28
nuk ka fund asnjehere..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#70 ne: 15-12-2008, 13:00:39
Vec nese vdes zemer plagosur...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#71 ne: 15-12-2008, 13:02:25
nga merzia e trullosur..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#72 ne: 15-12-2008, 13:03:08
...por dashuria nuk vdes kurre...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#73 ne: 15-12-2008, 13:04:23
askerkush nuk e pranon..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#74 ne: 15-12-2008, 13:04:49
Realitetin e hidhur para syve..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super