×

Tregojme se bashku

· 137 · 5543

Tregojme se bashku

· 137 · 5543

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#75 ne: 15-12-2008, 13:09:47
...sepse 1 dite fati te buzeqesh...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#76 ne: 15-12-2008, 13:10:29
Por ndoshta eshte shume vone..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#77 ne: 15-12-2008, 13:13:35
dhe do pendohesh por kthime prapa sdo te kete.....
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#78 ne: 15-12-2008, 13:14:51
Njeriu ecen perpara duke vuajtur..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#79 ne: 15-12-2008, 13:15:32
gabimet e te shkuares kthehen....
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#80 ne: 15-12-2008, 13:17:17
Kur atehere nuk i pret..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#81 ne: 15-12-2008, 13:19:14
te kthehen mbrapsh e thua......
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#82 ne: 15-12-2008, 13:20:16
Sa shume paskam gabuar atehere..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#83 ne: 15-12-2008, 13:21:50
buka qe thyhet njehere nuk ngjitet me..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#84 ne: 15-12-2008, 13:24:03
Vetem na kaplojne gabimet..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#85 ne: 15-12-2008, 13:45:25
qe na ndjekin kudo...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#86 ne: 15-12-2008, 13:47:58
Derisa te paguajme mekatet..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#87 ne: 15-12-2008, 13:52:07
S'është mëkat të duash...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#88 ne: 15-12-2008, 13:53:51
Por eshte kur s'te duan..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#89 ne: 15-12-2008, 13:55:59
Atëhere të paguajne të pashpirtët...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#90 ne: 15-12-2008, 13:56:31
Dhe te vuajme ne tjeret..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 997
 • Gjinia: Femer
Alondra
#91 ne: 15-12-2008, 13:59:16
(Keshtu si po vazhdoni historia ka mbetur ne vend)
Bejeni pak me interesante)

Ai donte ti thoshte se ate e dashuronte shume, por ishte dhe dikush tjeter ne jeten e ti qe ai e donte ne te njejten menyre. Dhe ky ishte  nje mashkull.

P.S. Me falni qe theva rregullat por doja ti ndryshoja pak drejtimin historise.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#92 ne: 15-12-2008, 14:02:01
Alondra duhet vetem 5 fjale... :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#93 ne: 15-12-2008, 14:09:16
Atij po i dridheshin gjunjët...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 997
 • Gjinia: Femer
Alondra
#94 ne: 15-12-2008, 14:09:52
E di pra dhe kerkova falje per thyerjen e ketij rregulli.
Por ju po shkruani vetem per ndienja dhe nuk po e vazhdoni historine.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#95 ne: 15-12-2008, 14:13:34
Alondra marrje..mbeti te gjunjët
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#96 ne: 15-12-2008, 14:16:06
Vazhdoni sic te keni qefff..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#97 ne: 15-12-2008, 14:19:43
e kuptoi se ajo vuante..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 997
 • Gjinia: Femer
Alondra
#98 ne: 15-12-2008, 14:21:27
Mund te sugjeroj dicka?
Gjithmon nese eshte e pranueshme.
Ne vend te 5 fjaleve mund te shkruaj nje fjali te plote me aq fjale sa te kete?
Nese nuk pranohet zereni se se kam bere ndonjehere kete sugjerim, sepse sidoqe te jete kete teme nuk e kam hapur une.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull
argonaut
#99 ne: 15-12-2008, 14:23:02
me shumë fjalë kthehet në fjalim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super