×

Zig-Zag

Zig-Zag

· 161 · 6927

 • Postime: 12746
Mishel...............
#125 ne: 06-09-2011, 15:06:34
                                                                                    e me mja se late nam  :P

 • Postime: 1498
Zara
#126 ne: 06-09-2011, 15:09:56
@Summer : I just got back too  :S

 • Postime: 12746
Mishel...............
#127 ne: 06-09-2011, 15:16:49
                                                                              Vox mireserdhe..... :perqafim
Summer me mua mi late nam...na shtite neps  :P

 • Postime: 1498
Zara
#128 ne: 06-09-2011, 15:19:54
Summer, I just wasn't here for a while

Mishel, mire se te gjeta  :perqafim

 • Postime: 12746
Mishel...............
#129 ne: 06-09-2011, 15:21:06
                                                     Vox bashke nuk njihemi,por do njihemi gjate rruges.... :perqafim

 • Postime: 1498
Zara
#130 ne: 06-09-2011, 15:23:47
                                                     Vox bashke nuk njihemi,por do njihemi gjate rruges.... :perqafim

Si jo, ketu jemi tani  :perqafim

 • Postime: 23157
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#131 ne: 06-09-2011, 15:27:16
Aq shume po lexoj ketu sa kur shoh neper temat e tjera
me duket sikur jane gabim :D

PS: Prap majtas :@

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#132 ne: 06-09-2011, 15:28:46
Im in love me Judas.. :P
Hajde posto dhjathtas :D

 • Postime: 12746
Mishel...............
#133 ne: 06-09-2011, 15:31:24
Po hajde mi nduku e shqitu dhe ti me ne. :D
 :perqafim

 :P
ja po te nduk ty se na lujte menc LOL

 • Postime: 12746
Mishel...............
#134 ne: 06-09-2011, 15:37:45
kaq shpejt?????

 • Postime: 12746
Mishel...............
#135 ne: 06-09-2011, 16:19:49
jo jo dua cdo gje dhe vetem per vete....

 • Postime: 12746
Mishel...............
#136 ne: 06-09-2011, 16:52:54
 :perqafim :engjell:

 • Postime: 4224
Charlie
#137 ne: 07-09-2011, 15:25:32
Gjithmone ne te djathte me bie :D

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#138 ne: 07-09-2011, 15:28:37
Edhe.. :P

 • Postime: 4224
Charlie
#139 ne: 07-09-2011, 15:32:12
Prap aa :D

 • Postime: 23157
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#140 ne: 07-09-2011, 15:34:34
WTF

 • Postime: 4224
Charlie
#141 ne: 07-09-2011, 15:35:19
WTF e bere tani ti MAX :D :D

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#142 ne: 07-09-2011, 15:36:11
Prape e djatht :D

 • Postime: 4224
Charlie
#143 ne: 07-09-2011, 15:37:20
Ma prishi ai :D

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#144 ne: 07-09-2011, 15:37:51
Kend ta prishi....:d

 • Postime: 4224
Charlie
#145 ne: 07-09-2011, 15:38:44
Rendin  :P

 • Postime: 481
 • Gjinia: Femer
NENSY
#146 ne: 07-09-2011, 15:41:28
low & order ...

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#147 ne: 07-09-2011, 15:43:04
Ne anen e gabuar Nens.. :P

 • Postime: 4224
Charlie
#148 ne: 07-09-2011, 15:43:39
Dola anen tjeter :D

 • Postime: 23157
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#149 ne: 07-09-2011, 15:55:31
Prap. Si ka munci?