×

Zig-Zag

· 161 · 5582

Zig-Zag

· 161 · 5582

 • Postime: 490
 • Gjinia: Femer
NENSY
#150 ne: 07-09-2011, 16:13:02
Ne anen e gabuar Nens.. :P
                                                        po mendoja te beja dicka ndryshe :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#151 ne: 07-09-2011, 16:16:18
na cmendet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#152 ne: 07-09-2011, 16:22:06
si te shkallum... :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22177
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#153 ne: 07-09-2011, 16:24:15
uffff
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#154 ne: 07-09-2011, 16:25:20
                                                                                 pse kaq rende xhanem
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22177
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#155 ne: 07-09-2011, 16:28:40
Se me bie te postoj vetem majtas :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#156 ne: 07-09-2011, 16:50:02
                                                              dhe mua cuditerisht Djathtas...pfffffff fffffff :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4134
Charlie
#157 ne: 08-09-2011, 12:33:55
Ja qe une postoj majtas iher :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#158 ne: 08-09-2011, 12:34:24
                                                                                                 sa kot  ^o)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#159 ne: 04-10-2011, 11:51:34
Papi :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12733
Mishel...............
#160 ne: 04-10-2011, 15:36:51
                                                                                                Culo
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super