×

Lufta kunder terrorizmit eshte sot aktualiteti qe ka perfshire gati te gjithe planetin dhe banoret e tij.

Terrorista Shqiptar?!?!

Nisur nga SwEeTNeSs  | Postimi i fundit nga teverlani    · 5 · 1293

Intervistë me tre kamikazë

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 171

Kufiri i fundit i terrorit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 669

TERRORIZMI - Reagime të tepruara?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 323

Terrorizmi me emrin Hezbollah

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 330

Kush jane terrorista!

Nisur nga Sociologu03  | Postimi i fundit nga Sociologu03    · 0 · 646

Kapet numri 2 i Al Kaedes.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga albanianstriker    · 12 · 2294

Vritet Abu Shabab el Masri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 567

Kamikazët, bombat njerëzore

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 795

Pasojat ekonomike të terrorizmit !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1374

Terrorizmi ne Evrope !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 1305