×

Makina dhe Motorra

Tesla Cybertrack

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 122

Makinat e se ardhmes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    · 1 · 667

Mercedes-Benz vision EQS

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 60

Fiat 500 (Abarth)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 4819

Ferrari bëhet limuzinë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 342

Saab shpall falimentimin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 296

Koncepti EMIRAI

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 261

Luksi nënkupton paqe dhe pushtet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 302

Lamborghini

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 307

“Pimp My Ride” version shqiptar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 292

Zbulohet Mercedes SLK

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 714

Cfare lloj makine ju pelqen te keni?

Nisur nga turi  | Postimi i fundit nga shkodrane    « 1 2 3 4 » · 79 · 23924

Audi R8 GT

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 671

Makine qe nuk ka nevoje per shofer

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 639

Hummer përgatit modelet H4 e H5

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 679

Këshilla për të kursyer karburant

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 690

Kontrolloni gomat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 637

Fiat 500 me 265 kuaj fuqi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 476

Ferrari i parë hibrid me motor V12

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 514