×
Hyrja
Profili

Shqiptaret ne Malin e Zi


Pergjigje nga: olti, Tonka Quni, kurravica
Grudë

M A X
ne: 12-02-2012, 21:40:13
Kotorri

Shqiptaret ne Malin e Zi

Shkruan nga Kotorri,Kristi PinderiKotori, dikur tokë e Mbretëreshës Teutë, pothuajse është “pushtuar” nga dhjetëra pasanikë rusë, britanikë e madje edhe disa japonezë, të cilët po i shndërrojnë në hotele me pesë yje disa ish fabrika tekstile të epokës post-jugosllave, të instaluara brenda shtë...


M A X
ne: 29-12-2011, 22:25:40
Protesta e shqiptarëve në Malin e Zi

Shqiptaret ne Malin e Zi

Në Tuz të Malit të Zi, është mbajtur një tubim proteste në mbrojtje të pakicës shqiptare në këtë shtet. Protesta është mbajtur për ligjin që ndalon përdorimin e flamurit kombëtar, çështja e pronave dhe ndarjes së komunës së Tuzit si njësi më vete.Anton Lulgjuraj, kryetari iForumit Demokratik p...

M A X
ne: 22-07-2011, 22:28:30
Tourism in Ulqin

Shqiptaret ne Malin e Zi

The Ulcinj "south coast" region of Montenegro is a popular tourist destination. In January 2010, The New York Times ranked the south coast region of Montenegro, featuring Velika Plaza, Ada Bojana, and the Hotel Mediteran, as among "The Top 31 Places to Go in 2010"[3] The citation was part of a w...
*
LOBIALBA
ne: 28-05-2006, 07:11:29
MALI I ZI SHTETI I 50-TË JUBILAR I EUROPËS

Shqiptaret ne Malin e Zi

MALI I ZI SHTETI I 50-TË JUBILAR I EUROPËSNga FAIK MIFTARINë një shkrim që pata bërë në vigjile të fillimit të mijëvjeqarit të tretë mbi numrin e shteteve të Europës, përveq tjerash pata cekë se Europa pas përfundimit të luftës së dytë botërore doli me 29 shtete në përbërjene e saj, ndërsa e për...


M A X
ne: 25-05-2006, 05:25:27
Shkolla e parë private në gjuhën shqipe në Mal të Zi

Shqiptaret ne Malin e Zi

Shkolla e parë private në gjuhën shqipe në Mal të Zi Ulqin - Në vitin shkollor 2006/2007 në Ulqin do të hapet gjimnazi "Drita", shkolla e parë e mesme private në gjuhën shqipe në Mal të Zi. Këtë e bëri publike dr. Nail Draga, i cili në emër të Këshillit nismëtar u shpreh se një ...


*
haxhi
ne: 22-04-2006, 02:12:32
'MJAFT'organizon protest madheshtor ne Ulqin, me 5 Maj

Shqiptaret ne Malin e Zi

'MJAFT'organizon protest madheshtor ne Ulqin, me 5 Majmjaft.maa@gmail.com Të nderuar bashkëqytetarë UlqinakKjo protestë që po mbahet me 5 Maj 2006 ka për qëllim shprehj...

Pergjigje nga: Shestansi, shorty, Kreksi
KRAJA.
*

xhavo
ne: 27-10-2005, 18:42:28
PLATFORMA POLITIKE PËR TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI

Shqiptaret ne Malin e Zi

PLATFORMA POLITIKE PËR TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI (një pjesë e materialit)Një shtet bashkëkohor demokratik, në rrjedhën e vet natyrore të zhvillimit dhe krijimit të vet, duhet vazhdimisht të sigurojë kushtet që tërsisht të plotësojë nevojat e gjithë qytetarëve të saj e në veçanti të p...

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board