Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 19-02-2021, 23:38:23 »

 

Kryetari i BDI-së i paska shpallë të pafajshëm ministrat shqiptarë të arsimit lidhur me librat shkollor ku nxënësve maqedonas u thuhet se shqiptarët kanë origjinë maqedono-rome-turke dhe se ata e paskan okupuar Maqedoninë?!
 
Kryebëdë-isti paska thënë se ministrat e tij nuk janë redaktorë që të merren me libra!?   

Por të jemi të drejtë ndaj cilitdo: ai aq dinë dhe aq bënë. Dhe neve kush na e ka fajin që ende nuk e kemi kuptuar se ministrat e BDi-së merren me punë më madhore – si për shembull, me dhënien e tenderave!

Andaj pyetja që duhet shtruar është: ç'bëjmë ne që fatin e fëmijëve tanë e kemi lënë në duart e leninistëve që nuk e kanë lexuar deri në fund as abetaren, ne që shtiremi se nuk e dimë që përfaqësuesit tanë politik janë pasqyra ku shihet portreti ynë kolektiv?
 
E sa i përket portretit tonë të sotëm grupor, në librat e ardhshëm të historisë, nga të cilët do mësojnë  nxënësit shqiptarë , ai do jetë i përfshirë në kapitullin me titull: ‘Ata që ishin mbështetës të politikës gomarizuese të BDI-së!" (Kim Mehmeti)