Bing ne "dashuri" me Facebook - Marketing Online

×
Hyrja
Profili

Bing ne "dashuri" me Facebook

Bing ne "dashuri" me Facebook

· 5 · 1235

  • Postime: 26705
  • Gjinia: Mashkull

ne: 13-10-2010, 23:57:19
Sot eshte nenshkruar nje marreveshje mes Microsoft, poseduesit te makines se kerkimit Bing, dhe Facebook, rrjetit me te madh social ne internet, me mbi 500 milione perdorues.

Qe prej dites se sotme kur kerkon dicka me ane te Bing eventualisht do mundesh te shohesh dhe rezultate qe kane te bejne me ato qe rrethi yt shoqeror ne Facebook ka pelqyer. Gjithashtu Bing do te perdore te dhenat e Facebook per te dhene rezultate me te mira kur behen kerkime per persona.

Por kjo nuk eshte dicka aq e re. Google prej disa muajsh ka vene ne funksion dicka te ngjashme. Nese je i identifikuar ne Google kur ben kerkime mund te marresh dhe rezultate te sugjeruara nga Google, duke u bazuar ne aktivitetin e rrethit shoqeror ne Google Buzz, apo Twitter.

Sidoqofte kjo mbetet levizje interesante e Bing dhe pritet qe te jape ndonje rezultat pozitiv. Edhe se une dyshoj se kjo mund te ndryshoje shume per te rritur popullaritetin e Bing si makine kerkimi.

  • Postime: 229

#1 ne: 14-10-2010, 13:11:01
Bing sucks... rezultatet e kerkimit jane pa vlere.

  • Postime: 45

#2 ne: 14-10-2010, 22:38:40
Po te ishte dic qe do vendosej ne facebook e te kishte lidhje me bing OK, por kjo.. nuk me duket se po i shton ndonje perparsi BING-ut..

  • Postime: 982
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 16-05-2011, 19:16:03
Sa titull provokues  :P

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer

#4 ne: 17-05-2011, 08:00:56
Bing sucks... rezultatet e kerkimit jane pa vlere.

Ditto.

Temat e fundit