×
Hyrja
Profili

Bota e reklamave dhe marketingutByOne
ne: 25-06-2011, 02:07:33
Si te behesh Super Shites

Marketing

Imazhi I vertetes është celësi  drejt personalitetit njerëzor dhe sjelljes njerëzore. Ndryshoje imazhin e vertetës dhe do të ndryshosh personalitetin dhe sjelljen.(Maxëell Maltz-i) Shitesit me te mire e shohin vetveten me shume si këshillues sesa si shitës.Ata e shohin vetveten si këshilltarë , ...

*
Tentim.O
ne: 11-06-2011, 15:58:08
Segmentimi i tregut

Marketing

Tregu në përgjithësi është heterogjen. Në të definojnë, gërshetohen, diferencohen, paraqiten kundërthënie në mes interesave; marrëveshje e mosmarrveshje. Shkak i këtyre ballafaqimeve dhe ecurive është numri i madh i konsumatorëve, të cilët shfaqin nevoja e motive të shumënduarta, të dalluara pre...

*
Tentim.O
ne: 11-06-2011, 15:55:14
Siguria ne pune, detyrimet e punedhenesit dhe punemarresit

Marketing

Ligji per Sigurine dhe shendetin ne pune cakton detyrimet e punedhenesit dhe punemarresit. Mjek, n...


xhavo
ne: 10-07-2009, 01:00:09
Ekonomia Islame

Marketing

www.ekonomia-islame.comEkonomia IslameKur’ani dhe Suneti nuk përmendin termat "ekonomia islame". Në këtë kuptim koncepti ekonomi islame është një zhvillim i kohëve të fundit në fjalorin Islami...


*
trishtimi
ne: 18-12-2008, 14:48:33
Marketing (keshilla)

Marketing

Te besh nje plan marketingu te suksesshem nuk mjaftojne vetem skuadra apo buxheti te duhet edhe me shume.nje ndihme e mire do ishte nqs shteti do fillonte te vlersonte imazhin e tij dhe te fillonte te riste kredibilitetin e markave "MADE IN ALBANIA"(megjithse sbesoj te jene shume per te mos then...

Smiba
ne: 31-03-2008, 11:25:40
Rreklamat Shqiptare ne Interne.....?

Marketing

Hapa kete tem per te ven ne diskutim se pse rreklamat shqiptare ne internet jan kaq te pakta dhe akoma nuk aplikohen asnje sistem ad komplet shqip.Gati para nje muaj lexova nje artikull ne interne tek nje sit italian qe spo me kujtohet tani linku qe publikonte statistikat e marketingut te intern...


  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board