×

Si te behesh Super Shites

Si te behesh Super Shites

· 1 · 623

  • Postime: 118
  • Gjinia: Mashkull
ByOne
ne: 25-06-2011, 02:07:33
Imazhi I vertetes është celësi  drejt personalitetit njerëzor dhe sjelljes njerëzore. Ndryshoje imazhin e vertetës dhe do të ndryshosh personalitetin dhe sjelljen.

(Maxëell Maltz-i)

 

Shitesit me te mire e shohin vetveten me shume si këshillues sesa si shitës.Ata e shohin vetveten si këshilltarë , ndihmes , avokatë dhe miq të klienteve dhe blerësve të tyre. Gjithashtu e shohin vetveten si zgjedhës të problemit më shumë se cfardo tjeter.

Shitesit te cilet ditet e sodit apo edhe vet pronaret e ndermarjeve te ndryshme produktin e vet mundohen te shesin me lloj lloj imponime qe ne shumicen e rasteve nuk ka edhe sukses. Shitja me e mire mund te jetë atëherë kur ju e konsideroni veten tuaj si këshilltar I blerësit, dhe e rekomandon atë që të mere më të mirën.

Nëse vertet dëshironi qe kompania qe ju drejtoni te ketë një imazh të mirë tek blerësit tuaj, behuni këshilltar, avakat, miq dhe si qfar tjeter në dobi të blerësve.

Që tani e tutje, shikojeni vetveten si këshillues në profesionin tënd dhe për kompanin tënde. Në vend që të provosh të “ shesësh “ prodhimet apo shërbimet tuaja, “shtro” pytje të mira reth asaj që po bëjnë sot blerësit e tu dhe shiko si t`u ndihmosh atyre për të arritur synimet që kane për të ardhmën.

Pozicionoje veten si këshilltar duke punuar me blerësit tënd, për ta kshilluar atë në rrugën e drejtë të veprimit. Përdor fjalët si “ ne “ , “ neve “ apo “ yni” rekomandoja ëahte kjo “. Bëhu ndihmës dhe këshilltar më tëpër sesa shitesi.

Mbi të gjitha , pozicionije vetveten si zgjedhës të problemit. Përqendrohu në gjetjen e problmit të lerësit, për të cilin prodhimi/shërbimi yt është zgjedhja ideale. Pastaj , tregoj atij apo asaj sa më I mirë mund të jetë nëse përdor arë që shet ti.

Burimi: http://menaxherat.com/biznes-2/marredhnje-pune/si-te-behesh-super-shites/
 

Si mund te behesh i pasur?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 09-04-2020, 15:48:37
nga M A X
Super Thënie të Mënçura

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 19-03-2020, 12:33:30
nga M A X
Super Bowl LIV

Nisur nga ΩμέγαRubrika Sporti

Postimi i fundit 03-02-2020, 11:28:08
nga Ωμέγα
Si të bëhesh njeri me klas…

Nisur nga M A XRubrika E Bukura

Postimi i fundit 07-05-2020, 15:09:57
nga Wedlock
(Super)Orgazma - Kulmi i kënaqësisë

Nisur nga M A XRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 29-09-2019, 22:10:11
nga M A X