×

Fotografi dhe Videoklipe

Nje fotografi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 » · 39 · 2644

Earthporn - Toka fantastike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 19 · 1024

Lule Lule

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 75

Fotografi Gif

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 299

Zeri i romances!

Nisur nga ^AngeL^  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 3 4 5 6 ... 17 » · 405 · 54956

Foto humor!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 » · 42 · 1294

Instarealiteti dhe Realiteti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    · 24 · 371

Foto te bera nga forumistet. :)

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 17 » · 401 · 11270

Video me bebushe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 245

Turizmi ne Shqiperi - Albanian Paradise

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 29 · 11925

"The Moment" - Foto e vitit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 3 · 91

Videot me te shikuara ne Youtube

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 8 · 61

Debat ne nje TV shqiptare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Passion    · 3 · 105

Pamje nga Vlora

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 85

Nderkohe rosat gjermane...

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 5 · 133

Karate level 100

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Monique    · 1 · 113

Ndjenja e momentit me nje foto.

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 63 » · 1562 · 44715

Have you seen the rain?...

Nisur nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 284 · 12094

Foto ''Tatuazhe'' koleksion ........

Nisur nga dude  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 » · 108 · 42327

Dedikoni nje foto dikujt..!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 49 » · 1217 · 28565

Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art

Nisur nga dude  | Postimi i fundit nga Dora    « 1 2 3 4 5 6 ... 57 » · 1421 · 47452

Natyra!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 4 5 6 » · 136 · 16879

Arti ne Foto Bardhe e Zi!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 4 5 6 ... 51 » · 1265 · 10444

Fjale te urta me foto

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ness uno    « 1 2 3 » · 57 · 9177

Diçka e veçantë,!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga flutur    · 19 · 1879

Foto Bebash, la la la... (^__*)

Nisur nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 » · 112 · 18889

Foto gothic!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga flutur    « 1 2 3 4 5 6 » · 129 · 8847

Tropoja

Nisur nga padeshi  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 » · 41 · 16814

Perpunime fotosh te anetareve.

Nisur nga Kontinenti  | Postimi i fundit nga Kontinenti    « 1 2 3 4 5 6 7 » · 161 · 3806