×

Fotografi dhe Videoklipe

Greetings From England

Nisur nga +ERELA+  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 13 · 408

“Situation room”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 251

E vetmja rruge

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 195

Greece? Think Again - Albania

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 469

Flutura me e bukur qe keni pare!

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga Nore    · 3 · 574

Vende, Qytete, Njerez

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 426

Godet vajzen me cader ne Koke....

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga dreamm    · 9 · 520

Foto Qesharake

Nisur nga +ERELA+  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 4 · 1052

Dubai qyteti i fantazise...

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga +ERELA+    « 1 2 3 » · 67 · 2806

Serenata Korcare

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 6 · 513

Deshtimet dhe Sukseset e 2010

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 276

Foto nga Gjilani

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Velekinca Gjilan    · 12 · 9802

Albanian's Got Talent

Nisur nga DiniL  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 9 · 595

Shqipëria në ujë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga DiniL    · 9 · 374

Votimi është kënaqësi dhe mund të shkaktojë orgazëm... në Spanjë

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 2 · 387

Foto iluzione optike!

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 » · 31 · 8639

Cila eshte sozia juaj VIP?

Nisur nga Dora  | Postimi i fundit nga Syrgjyn    · 23 · 2656

Njeriu njesh me luanet!

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 263

Shqiperia 1913

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 863

The Meaning of Life !

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 250

Tronditëse, një i ri vetëvaret duke transmetuar live pamjet në internet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 3 · 419

Vajza me talent per futboll :)

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 250

The Friendly Internet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 3 · 391

Carpe diem!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 6 · 335

RADIO KLEA

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 306

Plazhi i Llamanit, foto e ditës në “New York Times”

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 2 · 941

Udhetim ne Rrugen e Kombit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 347

South Park dhe Facebook

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 382

Child Boards