×

Arti ne Foto Bardhe e Zi!

Arti ne Foto Bardhe e Zi!

· 1262 · 12034

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#50 ne: 18-07-2009, 17:55:49
...

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#51 ne: 18-07-2009, 17:58:30
....

 • Postime: 79
 • Gjinia: Mashkull
dude
#52 ne: 18-07-2009, 20:22:01

 • Postime: 79
 • Gjinia: Mashkull
dude
#53 ne: 18-07-2009, 20:24:21

 • Postime: 79
 • Gjinia: Mashkull
dude
#54 ne: 18-07-2009, 20:24:55

 • Postime: 7994
 • Gjinia: Femer
Lisa
#55 ne: 18-07-2009, 20:42:50
kjo e fundit shume e bukur Dude....

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#56 ne: 18-07-2009, 22:30:03
fantastike
 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#57 ne: 19-07-2009, 01:02:40
Hmmm...

 • Postime: 79
 • Gjinia: Mashkull
dude
#58 ne: 19-07-2009, 01:16:54

 • Postime: 79
 • Gjinia: Mashkull
dude
#59 ne: 19-07-2009, 01:25:20

 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#60 ne: 19-07-2009, 01:30:45

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#61 ne: 19-07-2009, 11:02:59
bardhe e zi..de

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#62 ne: 19-07-2009, 16:22:43
bardhe e zi..de

cka do te thote   (?)

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#63 ne: 19-07-2009, 16:29:00
cka do te thote   (?)
the hell in arabian :)

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#64 ne: 19-07-2009, 19:40:15
cka do te thote   (?)
desha te vazhdoj dic me shume por e lash me kaq...de  dmth dhe kjo foto eshte bardhe e zi...kerkoj falje nese jam keqkuptuar nuk kisha qellim te keq kurse sa i perket fotos do te thote imam ali... :)

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#65 ne: 19-07-2009, 19:51:48
desha te vazhdoj dic me shume por e lash me kaq...de  dmth dhe kjo foto eshte bardhe e zi...kerkoj falje nese jam keqkuptuar nuk kisha qellim te keq kurse sa i perket fotos do te thote imam ali... :)
pa problem doja te kuptoja shkronjat  ;)

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#66 ne: 19-07-2009, 20:02:35
ohhhh tash u qlirova   :perqafim  :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#67 ne: 19-07-2009, 20:03:40

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#68 ne: 19-07-2009, 20:06:28

 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#69 ne: 20-07-2009, 03:33:06
Michael Caine...

 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#70 ne: 20-07-2009, 03:35:42
Besoj se e njihni kete :)

 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#71 ne: 20-07-2009, 03:36:32

 • Postime: 3788
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#72 ne: 20-07-2009, 03:39:40

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer
Masha
#73 ne: 20-07-2009, 09:19:33

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#74 ne: 20-07-2009, 14:21:02
 :)
 

Metroja e Stokohlmit si galeri arti

Nisur nga M A XRubrika Artet e Bukura

Postimi i fundit 12-05-2020, 13:10:15
nga M A X
Te rejat e fundit nga kultura dhe arti

Nisur nga M A XRubrika Kultura

Postimi i fundit 24-06-2020, 23:31:58
nga InfoZ
Arti i realizmit kriminal: standardizimi i modelit të kriminelit përmes këngëve

Nisur nga M A XRubrika Mix

Postimi i fundit 15-07-2019, 00:28:18
nga M A X
Arti anamorfik

Nisur nga ParlotéRubrika Artet e Bukura

Postimi i fundit 22-06-2019, 15:23:26
nga erlehta
Bonsai, një formë arti

Nisur nga M A XRubrika Artet e Bukura

Postimi i fundit 11-11-2011, 10:41:10
nga M A X