×

Foto te bera nga forumistet. :)

Foto te bera nga forumistet. :)

· 401 · 10985

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
ne: 19-12-2011, 22:00:58
Keni shansin te shpalosni talentin tuaj ne fushen e fotografise. :D
Ne kete teme, mund te postoni vetem foto te bera nga vete ju dhe mundesisht te shkruani 2-3 fjale apo ndonje koment...p.sh ku e keni bere ate foto? Apo c'titull i keni vene...apo pse ju pelqen...etc.

Jo foto te marra nga webs. e ndryshme ju lutem. :)

 • Postime: 3142
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#1 ne: 19-12-2011, 23:43:30
Kete foto e kam bere ne Prill.
Eshte ne nje vend banim malor ne Tetove.

E kam quajtur Dikur dhe Sot.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#2 ne: 29-12-2011, 17:18:51
Spring...Regents Park.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#3 ne: 29-12-2011, 17:20:29

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#4 ne: 29-12-2011, 17:22:03
Snowy Day...Baker Street. :)

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#5 ne: 29-12-2011, 17:23:21
Regents Park.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#6 ne: 29-12-2011, 17:25:11
Kjo foto me pelqen shume. :)
Mengjes ne Reg. Park.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#7 ne: 29-12-2011, 17:26:24
Rainbow....Baker Street..

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#8 ne: 29-12-2011, 17:27:51
................... ................... ...

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#9 ne: 29-12-2011, 17:30:05
...mengjes, duke vrapuar..this nice view catched my eye.. :D

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#10 ne: 29-12-2011, 17:31:55
Hyde Park, London....

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#11 ne: 29-12-2011, 17:33:44
Nje pikture e famshme, ne shtepine e nje aristokrateje angleze :D.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#12 ne: 31-12-2011, 23:11:34

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#13 ne: 31-12-2011, 23:12:04
...from my garden...

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#14 ne: 31-12-2011, 23:13:46
...Marylebone..

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#15 ne: 31-12-2011, 23:18:54
 :) :)...dicka interesante duke degjuar kenget e melodite e tyre..

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#16 ne: 01-01-2012, 13:20:23
dream, je nje fotogafe e mire :D, foto te bukura ;)

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#17 ne: 01-01-2012, 17:56:41
 :D :engjell: thnx  :perqafim

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#18 ne: 02-01-2012, 20:14:09
Sa te bukura keto fotot Dream  :)

 • Postime: 12210
Lefter
#19 ne: 03-01-2012, 12:17:49
Une e kam bere nje veten ne paqyre,por se ve dot ketu se eshte me pulle te kuqe.... :D

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#20 ne: 03-01-2012, 13:46:16
Sa te bukura keto fotot Dream  :)
:perqafim

Une e kam bere nje veten ne paqyre,por se ve dot ketu se eshte me pulle te kuqe.... :D
Nuk te besojme. :D

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#21 ne: 03-01-2012, 15:46:58
Kajsi .. :D

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#22 ne: 03-01-2012, 15:50:52

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#23 ne: 03-01-2012, 16:07:03

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#24 ne: 03-01-2012, 16:18:51