×

Foto te bera nga forumistet. :)

· 389 · 10377

Foto te bera nga forumistet. :)

· 389 · 10377

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#75 ne: 24-01-2012, 23:54:31
Vendi per Skijim.


 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 116
 • Gjinia: Femer
SweetAntonia
#76 ne: 25-01-2012, 11:18:42
Dream dhe baby angel shume foto te bukura :)
Edhe bora mrekulli :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#77 ne: 25-01-2012, 12:49:48
Dream dhe baby angel shume foto te bukura :)
Edhe bora mrekulli :)

 :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#78 ne: 25-01-2012, 12:52:56
...meqe me kujtove detin Baby.. :engjell:

Turkey, veren qe shkoi..

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#79 ne: 25-01-2012, 12:54:32
..nuk i ndahemi tregut fshatar.. :D

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#80 ne: 25-01-2012, 12:55:23
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#81 ne: 25-01-2012, 12:56:12
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#82 ne: 25-01-2012, 12:57:05
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#83 ne: 25-01-2012, 12:58:00
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#84 ne: 25-01-2012, 12:58:24
...catching the sun.. :D :)

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#85 ne: 25-01-2012, 12:58:59
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#86 ne: 25-01-2012, 12:59:04


...sa bukur e paske kapur ket... :engjell:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#87 ne: 25-01-2012, 13:00:02
 ;)

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#88 ne: 25-01-2012, 13:00:35
...perendim..

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#89 ne: 25-01-2012, 13:00:54


eshte lindje dielli jo perendim ketu eshte e vecanta e fotos
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#90 ne: 25-01-2012, 13:01:53
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#91 ne: 25-01-2012, 17:16:46
Faleminderit SweetAntonia :engjell:

Ky eshte liqeni Fierzes

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#92 ne: 25-01-2012, 17:18:26
Ky eshte shpirti i halles vet..Enea

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#93 ne: 25-01-2012, 17:20:22
.
« Editimi i fundit: 02-05-2012, 18:00:28 nga ßåвʏ&мє »
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 412
 • Gjinia: Mashkull
regrets
#94 ne: 25-01-2012, 18:16:07
..nuk i ndahemi tregut fshatar.. :D


Do mthirresh për dreke? :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#95 ne: 29-01-2012, 10:54:26
Summer in Croatia 2009.

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#96 ne: 29-01-2012, 16:52:45
Ky eshte shpirti i halles vet..Eneaawwww, bless him.. :engjell: :engjell:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#97 ne: 29-01-2012, 21:26:51
Ky eshte shpirti i halles vet..Eneacute  :engjell:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#98 ne: 29-01-2012, 23:23:16
Thank u..thank u te dyja. :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#99 ne: 31-01-2012, 22:35:07
©

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super