×

Fotografi nga shtete te ndryshme

· 20 · 757

Fotografi nga shtete te ndryshme

· 20 · 757

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
ne: 07-10-2012, 17:39:43
Kulla me e madhe ne bote (Dubai)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#1 ne: 07-10-2012, 17:52:16
Perseri e njejta kulle
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#2 ne: 07-10-2012, 17:59:39
Kulla naten.....
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#3 ne: 07-10-2012, 19:14:19
Perseri Dubai
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#4 ne: 07-10-2012, 23:38:49
ketu  jeton ti ne maje te  kulles?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#5 ne: 09-10-2012, 00:13:32
Mishel, e ke degjuar ate fjalen; si e ema e Zeqos ne maje te thanes ?
Ne te vertete nuk jetoj ne maje te kulles, por as ne maje te thanes...jam diku nga mesi.
Me merren mend aq lart, kam frike se bie poshte, dhe sa me lart te jeshe...po re...vritesh me shume.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#6 ne: 09-10-2012, 00:21:57
Ende nuk i kam bere te 20 mesazhet.
Fale teje, po ia arrij qellimit.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#7 ne: 09-10-2012, 00:26:51
Kuvait
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#8 ne: 09-10-2012, 00:29:36
Kur shkruaj mesazh, me dalin nenvizimet me te kuqe tek fjalet, nuk di sesi t'i heq.
Shpresoj qe Mishel te ma tregoje.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#9 ne: 09-10-2012, 07:51:00
mos i hiq sesi heq dot. jane sugjerime per korrektime te fjalve nese ti do shkruaje anglisht.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#10 ne: 09-10-2012, 07:53:13
Mishel, e ke degjuar ate fjalen; si e ema e Zeqos ne maje te thanes ?
Ne te vertete nuk jetoj ne maje te kulles, por as ne maje te thanes...jam diku nga mesi.
Me merren mend aq lart, kam frike se bie poshte, dhe sa me lart te jeshe...po re...vritesh me shume.

pse me dukesh si i rame nga uturaku ne vogeli e ke marre fobi tashi ne pleqni
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#11 ne: 09-10-2012, 19:48:54
pse me dukesh si i rame nga uturaku ne vogeli e ke marre fobi tashi ne pleqni

Mishel, sa i shkurter je ti ?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#12 ne: 09-10-2012, 19:49:38
O Mishel, po si te mos i heq, perderisa ne kete forum shkruhet shqip.
Megjithese nuk di sesi t'i heq.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#13 ne: 09-10-2012, 19:55:58
Katar (Qatar)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#14 ne: 09-10-2012, 19:58:35
Eifel
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#15 ne: 09-10-2012, 20:23:46
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#16 ne: 09-10-2012, 20:29:16
i buqur qatari
Kam degjuar fjale te pa besueshme per Katarin. Jane keto shtetet e vogla ne ate zone qe te mahnisin.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#17 ne: 09-10-2012, 21:07:45
Mishel, sa i shkurter je ti ?

komet ne toke me arrijne pa merak
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#18 ne: 09-10-2012, 21:36:35
kjo ndertese eshte ne Kine

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#19 ne: 10-10-2012, 17:58:26
Qenka e hatashme.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super