×

Sondazh

Kush ju pelqejne me shume

foto/art
39 (76.5%)
foto flash
12 (23.5%)

Numri i anetareve qe votuan: 40

Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art

Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art

· 1422 · 47046

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
ne: 24-07-2009, 19:53:39
Postoni fotot qe me te vertete ju kane lene mnresa me shume  :perqafim
« Editimi i fundit: 31-08-2011, 15:18:31 nga M A X »

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#1 ne: 24-07-2009, 19:54:03
Postoni fotot qe me te vertete ju kane lene mbresa me shume  :perqafim

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#2 ne: 24-07-2009, 19:55:20

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#3 ne: 24-07-2009, 19:56:28

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#4 ne: 24-07-2009, 20:14:57

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#5 ne: 24-07-2009, 20:15:55

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#6 ne: 24-07-2009, 20:17:20

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#7 ne: 24-07-2009, 20:17:55

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#8 ne: 24-07-2009, 20:19:03

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#9 ne: 24-07-2009, 20:20:58

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#10 ne: 24-07-2009, 20:24:23
..s'po bej koment ne kte timen..flet nenshkrimi :D :)

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#11 ne: 24-07-2009, 20:25:35
dude..pse te terheqin keto lloj pikturash?? :)( ato qe ke postuar me lart)
per kureshtje pyes :)

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#12 ne: 24-07-2009, 21:01:38
a sjane te bukura??? duken si te gjalla mahnitem per fakitn se ''''sa  e madhe dhe e pafundme eshte imagjinata njerzore per te krijuar dicka te tille... :perqafim
 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#13 ne: 24-07-2009, 21:06:37

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#14 ne: 24-07-2009, 21:12:16
yess.. duken si ne boten e magjishme..:)

woowww kjo e fundit qenka fantastike..

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#15 ne: 24-07-2009, 21:12:47

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#16 ne: 24-07-2009, 21:13:46

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#17 ne: 24-07-2009, 21:19:29

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#18 ne: 24-07-2009, 21:20:38

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#19 ne: 24-07-2009, 21:21:10
Pergezime per temen dhe fotot Dude :)

Shume te bukura vertet

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#20 ne: 24-07-2009, 21:25:12
Falemiderit Miss....Kurajuese.. ...

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#21 ne: 24-07-2009, 21:29:05

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#22 ne: 24-07-2009, 21:47:21

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#23 ne: 24-07-2009, 21:49:00

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#24 ne: 24-07-2009, 21:58:07