×

Sondazh

Kush ju pelqejne me shume

foto/art
39 (76.5%)
foto flash
12 (23.5%)

Numri i anetareve qe votuan: 50

Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art

· 1422 · 46796

Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art

· 1422 · 46796

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#200 ne: 01-08-2009, 19:33:14
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#201 ne: 01-08-2009, 19:34:38
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#202 ne: 01-08-2009, 19:36:02
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#203 ne: 01-08-2009, 19:44:10
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#204 ne: 01-08-2009, 19:46:13
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#205 ne: 02-08-2009, 16:26:31
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#206 ne: 02-08-2009, 16:39:05
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#207 ne: 02-08-2009, 16:40:14
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#208 ne: 02-08-2009, 16:59:33
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#209 ne: 02-08-2009, 20:54:55
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#210 ne: 02-08-2009, 22:12:41
Foto me te vertete te bukura. Ju ftoj t'i postoni dhe te Galeria Shqiptare http://www.galeriashqiptare.net/ ku do te gjeni me shume publik vecanerisht per foto. Eshte dhe nje album per foto artistike http://www.galeriashqiptare.net/thumbnails-15.html

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#211 ne: 02-08-2009, 23:16:03
Faleminderit per fjalet e mira.....ne wesiten qe me keshillove te lene te ''advertise'' wesbiten tende (si ne kete forum)? e provova smu duk se kishte nje feature te tille ?


 ;)

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#212 ne: 02-08-2009, 23:16:27
Faleminderit per fjalet e mira.....ne websiten qe me keshillove te lene te ''advertise'' wesbiten tende (si ne kete forum)? e provova smu duk se kishte nje feature te tille ?


 ;)


 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#213 ne: 02-08-2009, 23:17:03
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#214 ne: 02-08-2009, 23:17:55
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#215 ne: 02-08-2009, 23:20:14
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#216 ne: 02-08-2009, 23:20:46
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#217 ne: 02-08-2009, 23:21:46
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#218 ne: 02-08-2009, 23:22:28
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#219 ne: 02-08-2009, 23:23:33
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#220 ne: 02-08-2009, 23:24:47
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#221 ne: 02-08-2009, 23:28:47
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#222 ne: 02-08-2009, 23:29:21
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#223 ne: 02-08-2009, 23:30:25
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#224 ne: 02-08-2009, 23:31:10
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super