×

Macja që lan enët (Video)

· 1 · 305

Macja që lan enët (Video)

· 1 · 305

  • Postime: 27121
  • Gjinia: Mashkull
Berni
ne: 20-06-2012, 20:57:15
Maceve dhe qenve zakonisht nuk u pëlqen që të lagen me ujë, megjithatë ka kafshë të përkëdhelura që kënaqen me ujin.

Madje një mace e tillë, jo vetëm që e pëlqen ujin, por di ta shfrytëzojë atë në mënyrë të dobishme.

Dishwasher cat

Në një xhirim të lansuar në internet, macja kryen punën e pronares së saj – lan enët.
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super