×

Natyra!

· 137 · 15956

Natyra!

· 137 · 15956

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#50 ne: 02-10-2010, 23:10:29
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#51 ne: 03-10-2010, 15:20:58
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#52 ne: 11-11-2010, 19:35:50
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#53 ne: 12-11-2010, 15:12:54
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#54 ne: 19-11-2010, 21:16:42
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#55 ne: 19-11-2010, 21:20:24
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#56 ne: 15-12-2010, 21:26:20
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#57 ne: 04-01-2011, 21:30:03
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#58 ne: 05-01-2011, 20:54:48
Kete foto e kam bere para pak ditesh ne Reg. Park. :)
Eshte dhe me kuptim, pale. :D

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 40
Eclipse6060
#59 ne: 05-01-2011, 22:46:46
Kete foto e kam bere para pak ditesh ne Reg. Park. :)
Eshte dhe me kuptim, pale. :D


apom doket mua apo e paske thyer ulsen nga ana e majt hmmmmm:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#60 ne: 06-01-2011, 22:43:30

apom doket mua apo e paske thyer ulsen nga ana e majt hmmmmm:

Pak po :D, por shih rreth e rrotull, ngjyrat, dritehijet, gjethet e shperndara pa kujdes..vjeshten tamam..e nje stol bosh. ^o) :D

Pastaj, eshte foto me telefon o dreq. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#61 ne: 05-11-2011, 09:35:01
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#62 ne: 05-11-2011, 09:35:36
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#63 ne: 05-11-2011, 09:36:27
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#64 ne: 05-11-2011, 09:37:14
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#65 ne: 05-11-2011, 09:38:49
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#66 ne: 17-11-2011, 10:31:09
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#67 ne: 17-11-2011, 10:32:00
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#68 ne: 17-11-2011, 10:32:22
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#69 ne: 17-11-2011, 10:32:52
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#70 ne: 23-11-2011, 09:55:07
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#71 ne: 23-11-2011, 09:56:25
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#72 ne: 23-11-2011, 10:02:32
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#73 ne: 23-11-2011, 10:04:17
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#74 ne: 23-11-2011, 10:06:14
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super