×

Ndjenja e momentit me nje foto.

· 1563 · 44164

Ndjenja e momentit me nje foto.

· 1563 · 44164

 • Postime: 2549
vullkani
#850 ne: 08-02-2012, 21:12:08
un dhe nensy

 • Postime: 490
 • Gjinia: Femer
NENSY
#851 ne: 08-02-2012, 21:14:19
hahah eshte ftot ore... :P

 • Postime: 2549
vullkani
#852 ne: 08-02-2012, 21:15:01
po sgjeta dot pishine te ngrohte dhe vura det

rendesi ka qe jemit e dy  :)

 • Postime: 490
 • Gjinia: Femer
NENSY
#853 ne: 08-02-2012, 21:16:06
hahha po po kjo ka rendesi.. :perqafim

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#854 ne: 09-02-2012, 08:03:53

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#855 ne: 09-02-2012, 15:40:40
Ça t'ka kap me frutat ty mi goce ???  :D :P

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#856 ne: 09-02-2012, 15:42:31

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#857 ne: 09-02-2012, 22:37:08

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#858 ne: 10-02-2012, 15:09:45

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#859 ne: 12-02-2012, 20:21:45

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#860 ne: 14-02-2012, 16:08:31

 • Postime: 182
Xhuli*
#861 ne: 14-02-2012, 16:20:42
!

 • Postime: 490
 • Gjinia: Femer
NENSY
#862 ne: 14-02-2012, 19:50:01

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#863 ne: 15-02-2012, 08:50:38
LOL

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull
whitesnake
#864 ne: 15-02-2012, 09:17:07

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull
whitesnake
#865 ne: 15-02-2012, 09:21:39

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull
whitesnake
#866 ne: 15-02-2012, 09:44:49

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#867 ne: 15-02-2012, 15:29:16

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#868 ne: 15-02-2012, 15:58:50
Mos qesh me fukarane! :-[ :D

:D ishte sh e cuditshme dhe e bukur! :R

Po ti pse ja dhe gjysmen miiii? :P

:puth

 • Postime: 490
 • Gjinia: Femer
NENSY
#869 ne: 15-02-2012, 23:18:05

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#870 ne: 16-02-2012, 09:04:16

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer
dreza
#871 ne: 16-02-2012, 09:42:01

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#872 ne: 17-02-2012, 18:21:10

 • Postime: 2643
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#873 ne: 19-02-2012, 23:48:59

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#874 ne: 20-02-2012, 10:26:34