×

Ndjenja e momentit me nje foto.

· 1563 · 44154

Ndjenja e momentit me nje foto.

· 1563 · 44154

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1350 ne: 24-10-2012, 10:36:11

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#1351 ne: 24-10-2012, 11:01:32
ku do me ndenj ke dritarja poshte apo ke ajo siper?  :P  :perqafim
Gerti1
#1352 ne: 24-10-2012, 16:35:39
Me shume se 1 dit nuk rrihet ke ajo kabina ti Shej. E provova vet ne mal kur me hengren mushkonjat.
Bile gjys dite eshte mire me ndjet dhe te ikesh para se te vij nata.

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#1353 ne: 24-10-2012, 17:39:59
dhe gjys dite bo pune gerto lol

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1354 ne: 24-10-2012, 21:53:26
une rri mbi cati mi

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#1355 ne: 27-10-2012, 17:07:07

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1356 ne: 28-10-2012, 08:05:12


ca paradoksi fundi i vajzes

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#1357 ne: 28-10-2012, 10:34:54
ca paradoksi fundi i vajzes

Ehe, me pelqeu edhe mua (mini) fundi i saj leopard..: P

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#1358 ne: 29-10-2012, 09:12:26

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull
whitesnake
#1359 ne: 02-11-2012, 10:34:04


Si amator fotografie qe jam, per mua kjo duhet te jete fotoja e vitit  :)

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1360 ne: 30-11-2012, 19:24:20

 • Postime: 490
 • Gjinia: Femer

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1362 ne: 03-12-2012, 22:12:56

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1363 ne: 03-12-2012, 22:19:27


sikur ajo gota te ishte me vere te kuqe do ishre ideale

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1364 ne: 07-12-2012, 08:34:10

 • Postime: 1288
Pasion
#1365 ne: 07-12-2012, 23:42:19

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1366 ne: 18-12-2012, 10:14:12


 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#1367 ne: 18-12-2012, 10:19:35

 • Postime: 219
 • Gjinia: Femer
cafuné
#1368 ne: 21-12-2012, 13:45:56

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1369 ne: 26-12-2012, 12:20:33

 • Postime: 1288
Pasion
#1370 ne: 29-03-2013, 21:17:45

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1371 ne: 02-04-2013, 17:06:24

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1372 ne: 02-04-2013, 18:13:06

 • Postime: 18
Amarda...77
#1373 ne: 02-04-2013, 18:26:19

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1374 ne: 03-04-2013, 16:01:02